Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 456
Στα 100 δολλάρια ναι, υπερβολή... αλλά, αν είναι γνήσιο παρθένο, ναι, είναι πανάκριβοελα χαζομαρες
Στα 100 δολλάρια ναι, υπερβολή... αλλά, αν είναι γνήσιο παρθένο, ναι, είναι πανάκριβοελα χαζομαρες
καλα για ψαξε κ θα δεις ποιος λεει τις χαζομάρες γιατι εγω το ειδα με τα ματια μουελα χαζομαρες
Έχουν ήδη γραφτεί αρκετά βιβλία από οικονομολόγους για τον τρόπο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα όπως και για τις μελλοντικές συνέπειες τόσο της παραμονής μας όσο και της εξόδου από την ευρωζώνη.(Π.χ "Η Επανάσταση του Grexit, το Σχέδιο", του Νίκου Ιγγλέση).
Θέλεις να μου εξηγήσεις που κολλάει αυτό που γράφεις εσύ με αυτό που λέω εγώ (εγώ μιλάω για το 2018 και το 2014 σε ένα άρθρο που συγκρίνει το 2018 με το 2008) γιατί δυσκολεύομαι;Σωστά !
Το θέμα είναι όμως ότι το α΄εξάμηνο του 2015
ο Συριζα ακολούθησε... πολιτική της ΝΔ !
Όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, οι ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ !
Η οικονομία, δλδ οι φορολογικοί συντελεστές κλπ. ήταν
οι ΙΔΙΟΙ με πριν, επί ΝΔ !
Μπορεί να έκαναν "διαπραγμάτευση " αλλά ΔΕΝ
ψήφισαν άλλους νόμους, ούτε εκδόθηκαν άλλες
υπουργικές αποφάσεις το α' εξάμηνο του 2015 !
από το κψμ αγοράζεις τύπε; :Sαμα εισαι λαρτζ και χουβαρντας αυτα παθαινεις - εγω ακομα 15-20 λεπτα το αγοραζω (και σε σουπερ κατω απο 10)
μην μου αρχισεις παλι συγκριση τιμων - οι περισσοτερες που κυκλοφορουν στο διαδικτυο ειναι ψευτικες
Το ότι μπήκαμε στο ευρώ, με ψεύτικα στοιχεία,
ήταν μεγάλο λάθος.
Άλλο να μην έχεις μπει , και άλλο να βγεις τώρα !
Τωρα να με συγχωρεις κιολας, αλλά το οτι 25 χρονια μετα τον θειο εκανε μια πενταετια και ενας ανιψιος, συγκρινεται με το παππους-γιος-εγγονος των Παπανδρεου? Συγνωμη δεν συγκρινεταιΑααααααααα. Έτσι το πάμε. Με πρωθυπουργούς και χρόνια. Όχι με το πόσες δημόσιες θέσεις έχουν πιάσει; ΟΚ. Τότε περιμένουμε την άλλη δεξιά οικογένεια να βγάλει πρωθυπουργό για να πιάσει την άλλη οικογένεια σε αριθμό πρωθυπουργών. Γιατί από χρόνια την έχει ξεπεράσει (Γιατί ΜΟΝΟ ο Καραμανλής ήταν 14 χρόνια πρωθυπουργός και άλλα 5 ο ανηψιός του)
Και ξαναλέω; Μιλάς εσύ ότι θα σε τρελλάνουν οι άλλοι;
αμα εισαι λαρτζ και χουβαρντας αυτα παθαινεις - εγω ακομα 15-20 λεπτα το αγοραζω (και σε σουπερ κατω απο 10)
μην μου αρχισεις παλι συγκριση τιμων - οι περισσοτερες που κυκλοφορουν στο διαδικτυο ειναι ψευτικες
κ μιας κ το συγκεκριμενο είναι κριτικο λαδι παρε κ ένα λινκ να δεις...ελα χαζομαρες
από το κψμ αγοράζεις τύπε; :S
Μας έβαλαν με συνοπτικές διαδικασίες για να μας χρεωκοπήσουν και να εξαγοράσουν ολόκληρη την Ελλάδα σε εξευτελιστικές τιμές, κάτι που έχει ήδη γίνει!
Στο σουπερ μαρκετ 12 λεπτα εχει, 18 χρονια μεταΤο 2001 το μπουκαλάκι το νερό έκανε 50 δρχ
ενώ το 2001 το πουλούσαν 0,50 ευρώ !
0,50 Χ 340,75 = 170,38 δρχ !!!
σωστα κ οσο πιο πολύ μπαινεις μεσα κ δεν ψάχνεις να δεις το διεθνες δικαιο κ ποσα δικαιώματα εχουν καταπατηθεί κ να κινηθείς μην περιμενεις αυτοι να κανουν πισωΜας έβαλαν με συνοπτικές διαδικασίες για να μας χρεωκοπήσουν και να εξαγοράσουν ολόκληρη την Ελλάδα σε εξευτελιστικές τιμές, κάτι που έχει ήδη γίνει!
και το 99% γραφει παπατζες
κανεις δεν αναφερει το βασικο - το οποιοδηποτε νομισμα πρεπει να εμπνεει πρωτα απ'ολα εμπιστοσυνη στον κοσμο για να το χρησιμοποιησει
ποιος θα εμπιστευτει ενα νομισμα "μπετοβεν", οταν ο βασικος σκοπος εισαγωγης του ειναι να υποτιμηθει ?
Μας έβαλαν με συνοπτικές διαδικασίες για να μας χρεωκοπήσουν και να εξαγοράσουν ολόκληρη την Ελλάδα σε εξευτελιστικές τιμές, κάτι που έχει ήδη γίνει!
Ελα ντε...γιατι μας δωσαν τοτε τεραστια ποσα δανεικα και μαλιστα 3 φορες? γιατι δεν μας αφησαν να χρεωκοπησουμε και επισημα, ωστε να μας αγορασουν πιο φτηνα ?
Καλα και η 250 gt πουληθηκε 60 εκ ευρώ αλλα δε σημαίνει οτι ολες οι φερραρι πωκ μιας κ το συγκεκριμενο είναι κριτικο λαδι παρε κ ένα λινκ να δεις...
κ σκεψου αυτό πολειτε σε μπουκαλακια 124 μλ
αν τωρα εκανες οντως σωστη κ πληρη εκμεταλευση με πολλα προιοντα που εχει δυνατοτητα για τι κερδη μιλαμε σαν κρατος αντι να το πουλας για 3 ευρω το λιτρο
[URL unfurl="true"]https://hellenicnews.com/bottle-of-olive-oil-from-ancient-greek-trees-sells-for-e510/[/url]
οχι - κανω παζαρια με τον περιπτερα - αμα δεν του αρεσει το 20λεπτο παω στο διπλανο σουπερμαρκετ
Αντιγράφω τα λόγια του κ ΜητσοτάκηΟυδέποτε.
Ρε φίλε, τι μας λες ;
Πηγαίναμε στο περίπτερο το 2001 και με 50δρχ παίρναμε
1 μπουκαλάκι νερό.
Το 2002 πάμε στο περίπτερο και το παίρνουμε 0,50 ευρώ
ίσον 170,38 δρχ.