alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Απο πού προκυπτει οτι αυτος που απεχει δειχνει αρνηση στα κομματα και το συστημα?το πώς το βλέπει ο καθένας είναι διαφορετικό
Παράδειγμα
Για εμένα αυτό που είδα είναι η απαξίωση σε ότι αφορά την ΕΕ και ο κόσμος δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτό το τερατουργημα που βάζει τις τράπεζες πάνω από τον πολίτη κ θέλει να δημιουργήσει 2 ειδών πολίτες τους καλούς των ανεπτυγμένων κρατών κ τους κακους
Ταυτόχρονα με την άποψη δείχνει ότι έχει βαρεθεί τα κόμματα κ το υπάρχων σύστημα κ δεν θέλει κανέναν από αυτούς τους λερες που προωθούνται
Κ γι'αυτό το απαξιώνει κ δεν πάει να ψηφίσει (λάθος βέβαια γιατί αν δεν πάρεις εσύ αποφάσεις για εσένα κ δεν ψάξεις να βρεις το διαφορετικό τότε θα αποφασίσουν για σένα οι άλλοι κ θα βάψουν την Ελλάδα μπλε)
Τι λες η δική μου άποψη αμφισβητητε?
Κ με βάση ποια λογική η δική σου είναι πιο σωστή αν αμφισβητητε η δική μου?
Εγω ξερω οτι αυτο γινεται με την ακυρη ψηφο
Το 40% που απεχει εξαλλου, ειναι εντελως ανομοιογενες
Περιεχει απο απολιτικ ατομα, μεχρι γερους που δεν μπορουν να σηκωθουν απο το κρεβατι
Το σκεπτικο οτι "απεχουν επειδη τους απογοητευει το τερατουργημα της ΕΕ" δεν με πειθει, γιατι υπαρχουν κομματα που αντιπαλευουν την ΕΕ αλλά παιρνουν 0,1%
Πώς γινεται οσοι αντιτιθενται στην ΕΕ να προτιμουν να απεχουν αντι να ψηφισουν τα αντι-ΕΕ κομματα?
Δεν μου φαινεται λογικο, αρα το απορριπτω