Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
ο μεσος "φτωχος" θελει να βρει μια δουλεια της προκοπης, να στρωσει η οικονομια, και να ζει με αξιοπρεπεια.
Κι αυτά όλα θα τα βρει μόλις βγει η ΝΔ;
ο μεσος "φτωχος" θελει να βρει μια δουλεια της προκοπης, να στρωσει η οικονομια, και να ζει με αξιοπρεπεια.
Παντως δεν τα βρηκε με τον ΣυριζαΚι αυτά όλα θα τα βρει μόλις βγει η ΝΔ;
Meanwhile...
Η φωφη για να μην βαλει την χωρα σε περιπετειες "δεχεται" λεει, να συγκυβερνησει με ΝΔ. (γιατι μονη της η ΝΔ ΔΕΝ βγαζει αυτοδυναμια)
Πες μου οτι θα δουμε κυβερνηση ΝΔ με δεκανικι το Κιναλ και ... επιστροφη στο 2012! η νεα κινηματογραφικη ταινια σε λιγο θα προβαλλεται live στις ζωες μας! χωρις...την Delorean του τρελλου καθηγητη ομως!
Meanwhile...
Η φωφη για να μην βαλει την χωρα σε περιπετειες "δεχεται" λεει, να συγκυβερνησει με ΝΔ. (γιατι μονη της η ΝΔ ΔΕΝ βγαζει αυτοδυναμια)
Πες μου οτι θα δουμε κυβερνηση ΝΔ με δεκανικι το Κιναλ και ... επιστροφη στο 2012! η νεα κινηματογραφικη ταινια σε λιγο θα προβαλλεται live στις ζωες μας! χωρις...την Delorean του τρελλου καθηγητη ομως!
Αληθεια, αυτος ο Σκλιας εξακολουθει να ειναι μελος του εκλογικου τιμ στο Μαξιμου?στα αριστουργηματα του Σκλια
Ναι τύπεΕ τί περίμενες ρε τύπε;Αμφιβάλει κανεις ότι έχουν ήδη μοιράσει και τα υπουργεία;
Παντως δεν τα βρηκε με τον Συριζα
Μια χαρα πηγαινε η οικονομια το 2014 μεχρι που τα γαμησε ολα ο Συριζα και σου φορτωσε 80 δις ακομη χρεος σε ενα εξαμηνοΟύτε και με τη ΝΔ,άσχετα αν δεν θυμάται κανεις ότι κυβερνούσε πριν 4 χρόνια
Ναι τύπε
Ανυπομονει το ΚΙΝΑΛ να παρει δυο υπουργεια και σε τεσσερα χρονια να παρει 0,5%
Ουτε μυρωδια απο πολιτικη ε?
Ποιος ειναι ο μπαγκς μπανυ ρε τύπεειδες τις σημερινες δημοσκοπησεις η εχεις μεινει στα αριστουργηματα του Σκλια και του Μπαγκς Μπανυ
Ποτέ δεν ειπε οτι θα συγκυβερνησει με τη ΝΔΓια να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες τύπε...Φώφη said
Δεν το είπε ποτέ η Φώφη. Στο γκάλοπ της MARC που παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1 το 65% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ θα επιθυμούσε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ.Για να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες τύπε...Φώφη said
Φυσικα εκπροσωπει την πλειοψηφια του εκλογικου σωματοςΤο ότι η Ν.Δ θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν σημαίνει αυτομάτως και ότι εκπροσωπεί την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος όταν θα την έχει ψηφίσει μόνο το 25% από αυτό!
το πώς το βλέπει ο καθένας είναι διαφορετικόΑπο πουθενα δεν προκυπτει ότι αυτοι που δεν ψηφιζουν, θα ψηφιζαν κατι αλλο ή δεν εγκρινουν αυτο που βγαινει απο την καλπη.
Επιπλεον, οσοι απουσιαζουν, εκπροσωπουνται απο αυτους που ειναι παροντες στην καλπη.
Επομενως ειναι εντελως αδιαφορη η αποχή.
Το οτι καποιοι δεν ψηφιζουν ειναι δικο τους προβλημα, οχι των κομματων που συμμετεχουν. Σαραντα κομματα συμμετειχαν και καποιοι δεν πηγαν να ψηφισουν. Ε ειναι αδιαφορο. Ας πηγαινανε. Αφου δεν πανε, εγω νομιμοποιουμαι να λεω οτι και η δικη τους ψηφος ταυτιζεται με αυτων που πηγαν.
Αυτα τα ζητηματα της αποχης και της εκπροσωπησης ειναι λυμενα απο δεκαετιες.
Μια χαρα πηγαινε η οικονομια το 2014 μεχρι που τα γαμησε ολα ο Συριζα και σου φορτωσε 80 δις ακομη χρεος σε ενα εξαμηνο
Μακαρι να ειχε μεινει η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου μεχρι και τωρα που μιλαμε
Αλλά θελατε να πιστευετε στα παραμυθια
Ποιος ειναι ο μπαγκς μπανυ ρε τύπε
το πώς το βλέπει ο καθένας είναι διαφορετικό
Παράδειγμα
Για εμένα αυτό που είδα είναι η απαξίωση σε ότι αφορά την ΕΕ και ο κόσμος δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτό το τερατουργημα που βάζει τις τράπεζες πάνω από τον πολίτη κ θέλει να δημιουργήσει 2 ειδών πολίτες τους καλούς των ανεπτυγμένων κρατών κ τους κακους
Ταυτόχρονα με την άποψη δείχνει ότι έχει βαρεθεί τα κόμματα κ το υπάρχων σύστημα κ δεν θέλει κανέναν από αυτούς τους λερες που προωθούνται
Κ γι'αυτό το απαξιώνει κ δεν πάει να ψηφίσει (λάθος βέβαια γιατί αν δεν πάρεις εσύ αποφάσεις για εσένα κ δεν ψάξεις να βρεις το διαφορετικό τότε θα αποφασίσουν για σένα οι άλλοι κ θα βάψουν την Ελλάδα μπλε)
Τι λες η δική μου άποψη αμφισβητητε?
Κ με βάση ποια λογική η δική σου είναι πιο σωστή αν αμφισβητητε η δική μου?
Ποτέ δεν ειπε οτι θα συγκυβερνησει με τη ΝΔ
Βρες μου το σχετικο αποσπασμα και θα αυτοδιαγραφω απο το σαιτ
Το μονο που υπονοησε ειναι οτι θα δωσει ψηφο ανοχης σε κυβερνηση μειοψηφιας για να μην μπει η χωρα σε περιπετεια αλλά ούτε αυτο δεν ειπε ευθεως
Για συγκυβερνηση δεν εχει πει ποτέ τιποτα
Περιμενω
Δεν ξερεις τον Μπαγκς Μπανυ και λες οτι εισαι ενεργος πολιτης και ακομα χειροτερα με την ψευτοδεξια της νδ??? ΗΜΑΡΤΟΝ!Ποιος ειναι ο μπαγκς μπανυ ρε τύπε
ήμουν αυτός που έλεγε κ το λέει ακόμαΜια χαρα πηγαινε η οικονομια το 2014 μεχρι που τα γαμησε ολα ο Συριζα και σου φορτωσε 80 δις ακομη χρεος σε ενα εξαμηνο
Μακαρι να ειχε μεινει η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου μεχρι και τωρα που μιλαμε
Αλλά θελατε να πιστευετε στα παραμυθια