kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.992
- Πόντοι
- 6.256
Έχει όμως εκπρόσωπο ο μπαροκ.
Τι με πέρασες εμένα , για ξεχασιάρη? για τη νδ θα πω που διεκδικεί εξουσία και θέλω να ξέρω, για το κλεφτοπασοκ τι να πω, μικρό κόμμα πλεον , θα το κρινει ο θεός,, ειναι ανάξιο λόγου,Η ΝΔ θα παιρνει κρατικη επιχορηγηση ως κομμα του 40% απο 7 Ιουλιου
Μην αγχωνεσαι για το πώς θα πληρωσει
Ηδη πληρωνει και θα πληρωνει
Για αλλους δεν βλεπω να εχεις αγχος, που εχουν δανειστει ως κομμα του 44% και ειναι πλεον στο 7%
Κατα τα αλλα θα ψηφισεις ΝΔ αλλά μονο η ΝΔ σε ενοχλει σε ολα
Ασε καταλαβαμε
Τελικά το φέσι που έριξε η νδ στις τράπεζες το ρύθμισε?
Σε πόσες δόσεις?
Με τι ποσό ανα δόση?
Σε ποςα χρόνια θα αποπληρωθεί?
Μήπως μπορώ και γω να χρωστάω το ίδιο ποσό στις τράπεζες και μετά να το ρυθμίσω?
Παρακαλώ θέλω να ξέρω ως τις 7 ιουλίου
alex ο νομος δεν ειναι μια χαρα.Ο κοσμος τραβιεται ασχημα,και ειναι γολγοθας.Αν καποιος δεν τα καταφερει πρωτοδικα,μετα πρεπει να ακολουθεισει την απογραφη,και μαλιστα για περιπτωσεις 3ης η και 4ης ταξης.Για ανθρωπους που ενα παιδι δεν τους εχει γνωρισει ποτε!
Η ΝΔ θα παιρνει κρατικη επιχορηγηση ως κομμα του 40% απο 7 Ιουλιου
Μην αγχωνεσαι για το πώς θα πληρωσει
Ηδη πληρωνει και θα πληρωνει
Για αλλους δεν βλεπω να εχεις αγχος, που εχουν δανειστει ως κομμα του 44% και ειναι πλεον στο 7%
Κατα τα αλλα θα ψηφισεις ΝΔ αλλά μονο η ΝΔ σε ενοχλει σε ολα
Ασε καταλαβαμε
Η εγγυηση ειναι οι μελλοντικες κρατικες επιχορηγησειςαφού παιρνει τόσα χρονια επιχορήγηση, τα δάνεια τι τα θέλει; Αλήθεια με τι εγγυήσεις έχει δανεισθεί και τι επιτόκιο πληρώνει;
Δεν εχει τοση σημασια το χρηματιστηριοΠροβλεπω Δευτέρα 8 Ιουλίου να σπανε τα κοντερ στο χρηματιστήριο
Η εγγυηση ειναι οι μελλοντικες κρατικες επιχορηγησεις
Το επιτοκιο δεν το γνωριζω, υποθετω ομως οτι ειναι προνομιακο
Συμφωνουμε οτι ο δανεισμος ηταν υπερογκος και δεν επρεπε να εχει γινει
Τα δανεια της ΝΔ οκ..
Τα δανεια του ΣΥΡΙΖΑ?Γιατι πως καταφερε ενα κομμα του 4,6% το 2009 να κανει προεκλογικη καμπανια το 2012 που ειχαμε διπλες εκλογες?(καπου 20.000.000ευρα αν θυμαμαι καλα)
Αλλα ειπαμε κοιταμε τα δανεια μεχρι το 2011.
Τα δανεια της ΝΔ οκ..
Τα δανεια του ΣΥΡΙΖΑ?Γιατι πως καταφερε ενα κομμα του 4,6% το 2009 να κανει προεκλογικη καμπανια το 2012 που ειχαμε διπλες εκλογες?(καπου 20.000.000ευρα αν θυμαμαι καλα)
Αλλα ειπαμε κοιταμε τα δανεια μεχρι το 2011.
Αυτο σημαινει και αρνητικά επιτόκια καταθεσεων. Σε συνδυασμό με αρση cc θα σημαίνει φυγη κεφαλαιων στο εξωτερικό επιπέδου συριζα 2015. Εννοείται οτι θα ειμαι απο τους πρώτουςΔεν εχει τοση σημασια το χρηματιστηριο
Τα επιτοκια δανεισμου ειναι αυτα που πρεπει να πεσουν
Πρωτον, εχω πει απο χρονια οτι το βασικο προβλημα των κομματων ειναι οτι δεν εχουν σαφη νομικη προσωπικοτητα. Αρα δεν ξερουμε και ποιος ευθυνεται για τα χρεη τους ατομικα. Αν ας πουμε υπογραψει μια επιταγη ενας ομορρυθμος εταιρος για την εταιρία, ευθυνεται με την ατομικη του περιουσια. Στα κομματα ομως τι γινεται? Ουτε εταιροι υπαρχουν, ουτε διοικητικο συμβουλιο, τι νομικο προσωπο ειναι αυτο?Όλα τα δάνεια των κομμάτων είναι παράνομα αφου δεν έχουν τις απαραίτητες εγγυήσεις και πρέπει να ρευστοποιηθεί η περιουσία όσων συμμετέχουν σ'αυτά για να αποπληρωθούν άμεσα στο ακέραιο. Όλοι οι τραπεζικοί που υπέγραψαν σ'αυτα πρέπει να δικαστούν
Αυτο σημαινει και αρνητικά επιτόκια καταθεσεων. Σε συνδυασμό με αρση cc θα σημαίνει φυγη κεφαλαιων στο εξωτερικό επιπέδου συριζα 2015. Εννοείται οτι θα ειμαι απο τους πρώτους
Πρωτον, εχω πει απο χρονια οτι το βασικο προβλημα των κομματων ειναι οτι δεν εχουν σαφη νομικη προσωπικοτητα. Αρα δεν ξερουμε και ποιος ευθυνεται για τα χρεη τους ατομικα. Αν ας πουμε υπογραψει μια επιταγη ενας ομορρυθμος εταιρος για την εταιρία, ευθυνεται με την ατομικη του περιουσια. Στα κομματα ομως τι γινεται? Ουτε εταιροι υπαρχουν, ουτε διοικητικο συμβουλιο, τι νομικο προσωπο ειναι αυτο?
Αρα δεν μπορει να ρευστοποιηθει η περιουσια ΚΑΝΕΝΟΣ για τα χρεη των κομματων. Εκτος αν εχει το ιδιο το κομμα στο ονομα του περιουσια (που δεν εχει).
Δευτερον, οσοι τραπεζικοι εδωσαν τα δανεια, εχουν ηδη με σχετικο νομο (του Ευαγγελου Βενιζελου παρακαλω) απαλλαχθει απο καθε ευθυνη για τα δανεια αυτα.
Η επιχείρηση μου τυπε μου αποδίδει κερδη τα οποια δεν τα εφαγα σε διακοποδανεια και σκαφοδανεια. Οι τράπεζες παίζουν το παιχνίδι τους. Σου χαμηλωνουν τα επιτόκια, τσιμπας και μετα οταν ανεβουν σου περνουν το κεφαλι. Απλα οι δικες μας επεσαν λιγο εξω με την η φαση απο το 2008 και μετα.ενω τωρα ε? τσιμπας 150 ευρω τοκους για καταθεση 100,000 και εισαι μπρουκλης
φτηνο χρημα = αναπτυξη. Αντε σαν επιχειρηση με κοστος χρηματος 7-8% να ανταγωνιστεις τον διπλα που χει κοστος χρηματος 1%. Δε μπορεις. Αυτη ηταν η "κρυφη" καταστροφη που εφερε ο Βαρουφακης, και που επιτελους παιρνει τελος.
Το οτι το δημοσιο θα μπορει να επαναχρηματοδοτησει φτηνα ειναι απλα μπονους.
Όλα τα δάνεια των κομμάτων είναι παράνομα αφου δεν έχουν τις απαραίτητες εγγυήσεις και πρέπει να ρευστοποιηθεί η περιουσία όσων συμμετέχουν σ'αυτά για να αποπληρωθούν άμεσα στο ακέραιο. Όλοι οι τραπεζικοί που υπέγραψαν σ'αυτα πρέπει να δικαστούν
Η επιχείρηση μου τυπε μου αποδίδει κερδη τα οποια δεν τα εφαγα σε διακοποδανεια και σκαφοδανεια. Οι τράπεζες παίζουν το παιχνίδι τους. Σου χαμηλωνουν τα επιτόκια, τσιμπας και μετα οταν ανεβουν σου περνουν το κεφαλι. Απλα οι δικες μας επεσαν λιγο εξω με την η φαση απο το 2008 και μετα.