KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Απλά με παρεξηγεί όλος ο κόσμος ρε φίλεείναι μεγαλος μπαχαλακιας αυτός ο Μεντιος τυπε
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Απλά με παρεξηγεί όλος ο κόσμος ρε φίλεείναι μεγαλος μπαχαλακιας αυτός ο Μεντιος τυπε
γραφτε ελευθερα μόλις μπει ο Αντισθένης θα σβηστεί το θρεντ, θρεντ για βαρουφακη απαγορευεται μας παρακολουθεί η ΕΥΠΕγώ έχω άποψη και για τους δύο [ Μεντιος και Τζίμυ ]. Είναι και οι δύο έξυπνα παιδιά και με χιούμορ και αδικούν τους εαυτούς τους με τις ύβρεις. Και το δικό μας νήμα το έχουν βρίσει αλλά προσωπικά δεν τους κρατώ κακία και τους περιμένω [ αν θέλουν ] να παρεμβαίνουν, χωρίς βέβαια να μας βρίζουν αφού αυτή η συμπεριφορά δεν οδηγεί πουθενά.
εγώ είμαι ο μοντ ,εγώ θα τα λέω αυτάΧαλάρωσε φίλε, μια ερώτηση κάναμε.
Όλοι ξύπνησαν κάπως σήμερα :S
εγώ είμαι ο μοντ ,εγώ θα τα λέω αυτά
Δεν θα μας πάρεις και την δουλεια
ο λογαριασμός παντα στα κοροΐδαΑν βγάζει τους μισθούς τους από τα αυτοκίνητα των υπουργών εύγε ... αλλά μάλλον ο λογαριασμός μας έρχεται
τα 750 χιλιάρικα για να χει ο χοντρός θωρακισμένη Μπέμπα ποιος τα πλήρωνε;ο λογαριασμός παντα στα κοροΐδα
Χαλάρωσε φίλε, μια ερώτηση κάναμε.
Όλοι ξύπνησαν κάπως σήμερα :S
εγώ είμαι ο μοντ ,εγώ θα τα λέω αυτά
Δεν θα μας πάρεις και την δουλεια
τι είναι κανενας δεσποτας να τον σεβαστουμε;Εσύ μωρή αυτόκλητη "ιδιοφυία" τι συνήθιζες και τι συνηθίζεις να διαβάζεις; Τον Οδυσσέα του Τζόυς στο πρωτότυπο; Εμείς τι να κάνουμε τη βγάζουμε και με το βοήθημα του Μαραγκόπουλου. Επειδή μου άρεσε το βιβλίο του Βαρουφάκη πάει να πει ότι είμαι ένας αστοιχείωτος λάτρης της αφελούς ελαφρογραφίας; Σε σέβομαι επειδή θυμάμαι ότι είσαι παντρεμένος με παιδιά γι' αυτό δε λέω περισσότερα κυνικέ καραγκιόζη.
Εσύ μωρή αυτόκλητη "ιδιοφυία" τι συνήθιζες και τι συνηθίζεις να διαβάζεις; Τον Οδυσσέα του Τζόυς στο πρωτότυπο; Εμείς τι να κάνουμε τη βγάζουμε και με το βοήθημα του Μαραγκόπουλου. Επειδή μου άρεσε το βιβλίο του Βαρουφάκη πάει να πει ότι είμαι ένας αστοιχείωτος λάτρης της αφελούς ελαφρογραφίας; Σε σέβομαι επειδή θυμάμαι ότι είσαι παντρεμένος με παιδιά γι' αυτό δε λέω περισσότερα κυνικέ καραγκιόζη.
καμια τσόντα δεν;Μανίνα διάβαζα φίλε![]()
Ζάκουλα , Ταρατατά ....καμια τσόντα δεν;
λάστιχο τον έκανες μανΖάκουλα , Ταρατατά ....
λάστιχο τον έκανες μαν
Ο Μπαρουφακης κανει αλλαξοκωλιες στανταρ.
εχει αποδειχθει οτι και οι κουρηδες αγαπανε την ελλαδαΤύπε ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι ο μόνος που αγαπάει την Ελλάδα αποδεδειγμένο αυτο