pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ακουγοταν καποτε ρε παιδι μου
φαντάζομαι με το πρωθυπουργικό ή business .... δεν είναι δυνατόν ο σύντροφος αλέξης να πάει με economy και την πλέμπα...
Αυτοί είναι στην πορεία των νεοναζί.
syriza-podemos-venceremos
300 χιλιαδες κοσμου στη μαδριτη αποθεωσαν τη νικη του ριζοσπαστικου συριζα στην ελλαδα
και προετοιμαζουν τη νικη τους στην ισπανια τον οκτωβριο
οι γερμανοι σοσιαλδημοκρατες (κυβερνητικοι εταιροι της μερκελ)
χτες το βραδυ ειπαν οτι η τροικα στην ελλαδα απετυχε
η πρωτη μαχαιρια για τη μερκελ, και εντος γερμανιας παρακαλω
στην γαλλια και στην ιταλια κυβερναν ηδη οι σοσιαληστες
απο τον οκτωβριο θα εχουμε και πιο αριστερους στην ισπανια
τελος στη λιτοτητα
η ΕΚΤ θα τυπωνει χρημα οσα χρονια χρειαζετε για να μειωθει η ανεργια
σε ολη την ευρωπη και κυριως στον ευρωπαικο νοτο
(ισπανια, ελλαδα > 25%)
δεν ηταν πορεια ακριβως, ηταν ημερα μνημης για 3 ανθρώπους που χαθηκαν αδικα και που μπορουσε να 'τανε γειτονες, φιλοι σου, αδελφια σου...
των αναρχοαπλητων η πορεια εχει καταλαβει καποιος για ποιους ητανε?
Κατρούγκαλος: Επιστρέφουν στο Δημόσιο 3.500 απολυμένοι
"Όλοι οι απολυμένοι, μόνιμοι υπάλληλοι ή με σχέση αορίστου χρόνου- περίπου 3.500 είναι- θα επιστρέψουν στη δουλειά τους" επισημαίνει στο Βήμα ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.
Τονίζει πως ο τρόπος άρσης των απολύσεων θα ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό στις προγραμματικές δηλώσεις
ξήλωνε ράβε, αλλά η κλωστή κοστίζει...
Ρε Στουρνάρα.... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Στουρνάρα αναρχικός σημαίνει είμαι κατά της εξουσίας, είμαι κατα της εξουσίας σημαίνει είμαι κατά της πολιτικής, με το να σπας και να βιαιπραγείς για να "φέρεις" τις αντιλήψεις σου ασκείς πολτική, βίαιη μεν αλλά πολιτική. 2015 και ακόμα δεν μάθανε στο ΠΑΣΟΚ τι είναι η αναρχία. Άντε καλό μεσαίωνα όρκ!
Γιατί ξέρεις ε; Ο Αναρχοάπλυτος ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΣ έπρεπε να βγει στις πορείες με 600.000 κόσμο στο σύνταγμα και να αρχίσει να πετάει μολοτοφ και να σπάει μαγαζιά για να διαλυθεί ο κόσμος και να μπορείς εσύ και ο κάθε μαλάκας πασόκος και ΝΔμοκράτης να τον κράζει την επόμενη μέρα ότι υποκινεί το κόμμα του βίαιες διαδηλώσεις. Ρεεεεεεεεεεεεεεε Μπες στο βαγόνι μαζί με τα υπόλοιπα ζώα του φόρουμ και τράβα για Ολλανδία μετανάστης να κάνεις παρέα στα υπόλοιπα βόδια.
Χαλαρωστε παιδιά πρώι είναι ακόμα δεν είναι μέσα όλα τα μελη
είναι μεγαλος μπαχαλακιας αυτός ο Μεντιος τυπε
Φίλε είσαι γνωστός του Λέγκολα ?
είναι μεγαλος μπαχαλακιας αυτός ο Μεντιος τυπε
Μην είσαι παρεξηγιάρης, μια παρέα είμαστεΌχι δεν έχω σχέσεις με την μέση γη, αλλά μιας και κάνεις αναφορά στο λεγκολα του φόρουμ εσένα σε κόβω για νάνο.