enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μη σου πω ότι αυτος που ζει αθήνα πάει και ψηφίζει για δήμαρχο στην Άρτα!τι υποννοεις? οτι ψηφιζει το ψυχικο το ηρακλειο και τα βριλησια για δημαρχο αθηναιων?
Μη σου πω ότι αυτος που ζει αθήνα πάει και ψηφίζει για δήμαρχο στην Άρτα!τι υποννοεις? οτι ψηφιζει το ψυχικο το ηρακλειο και τα βριλησια για δημαρχο αθηναιων?
[size=20pt]Συντροφε[/size], κυκλοφορει φημη οτι η πλατεια Εξαρχειων θα μετανομαστει σε Πλατεια Παναγιωτη Σκαλουμπακα.Αποψη σου.
άσε μας ρε με τη γραφική
περιμένουμε τη διακυβέρνηση κούλη
ραντεβού στους δρόμους
ισχυροποιούμε τα κλαδικά σωματεία και τα πρωτοβάθμια
να μην γίνουν απολύσεις μειώσεις μισθών αγώνας σε κάθε αντιεργατικό μέτρο που θα έρθει απ΄τη δεξιά διακυβέρνηση
ραντεβού στους δρόμους και στα κάγγελα
Σύντροφε, προς το παρόν άσε τους δρόμους.
Έχουμε ακόμη νόμιμη κυβέρνηση και όπως και να το κάνουμε ο σύντροφος Αλέξης μπορεί να το γυρίσει.
Οπότε ας συγκεντρωθούμε στον σκοπό μας.
Ο οποίος δεν είναι άλλος από το να καπαρώσουμε εκείνο το οικοπεδάκι στην Σαλαμίνα.
Τώρα, στην αναμπουμπούλα είναι η κατάλληλη στιγμή, υπό τον φόβο της επικράτησης του φασίστα του Κούλη.
Επιπλέον θα κάνουμε και τον Τραμουντάνα να σκάσει από την ζήλεια του.
Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.
τώρα το αγόρασα 7.000€ πλήρωσα και 1.000€ συμβόλαια εφορία είχε και ρολόι της ευδαπ
θα πάω στα ρεπό και στην άδεια μου να το φτιάξω
Ποιά ρεπό μωρή συριζαίικη σουπιά; Μήπως δουλεύεις καθόλου;
τώρα το αγόρασα 7.000€ πλήρωσα και 1.000€ συμβόλαια εφορία είχε και ρολόι της ευδαπ
άσε μας ρε με τη γραφική
ραντεβού στους δρόμους
Του τοφαγες το οικόπεδο ρε γερολαδσ.
Εκτος σχεδίου φανταζομαι
Του τοφαγες το οικόπεδο ρε γερολαδσ.
εντός σχεδίου σιγά το οικόπεδο ρε 400 μέτρα δεν του το έφαγα το αγόρασα
αλλά δεν θα το χτίσω με άδεια δεν με συμφέρει θα το χτίσω και μτά θα το νομιμοποιήσω με το νόμο περί αυθαιρέτων για να έχω και ρεύμα
προς το παρόν με δανείζει ο γείτονας ρεύμα για τις εργασίες που θα ξεκινήσω
Tι εννοεις το αγορασες?τώρα το αγόρασα 7.000€ πλήρωσα και 1.000€ συμβόλαια εφορία είχε και ρολόι της ευδαπ
Στο έχω ξαναπεί αλλά δεν ακούς. Νομιμοποιείται κάτι που έχει χτιστεί πριν το 2011.εντός σχεδίου σιγά το οικόπεδο ρε 400 μέτρα δεν του το έφαγα το αγόρασα
αλλά δεν θα το χτίσω με άδεια δεν με συμφέρει θα το χτίσω και μτά θα το νομιμοποιήσω με το νόμο περί αυθαιρέτων για να έχω και ρεύμα
προς το παρόν με δανείζει ο γείτονας ρεύμα για τις εργασίες που θα ξεκινήσω
Aν δεν στειλεις και δυο τρια 50ευρα,Κοπροσκυλο στέλνω μήνυμα στη πολεοδομια
Tι εννοεις το αγορασες?
Εσυ δεν ελεγες οτι θα το χτυπησεις σε πλειστηριασμο?
Μας δουλευεις?
Τύπε μην ανοιγεσαι με τους δρομουςάσε μας ρε με τη γραφική
ραντεβού στους δρόμους
Εγκαταλειφθηκε αυτος ο στοχος?σε πλειστηριασμό ήθελα να χτυπήσω ακίνητο στο β.προάστια ένα ακίνητο 50 τετραγωνικών ισόγειο ν.ηράκλειο σύνορα με ν.ιωνια
Στο έχω ξαναπεί αλλά δεν ακούς. Νομιμοποιείται κάτι που έχει χτιστεί πριν το 2011.
Θα την πατήσεις και δεν στο εύχομαι
Εγκαταλειφθηκε αυτος ο στοχος?