midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
με Κουλι για μισθούς κ πληρωμές σε ρυζιοσο νυχτώνει η πούτσα στον ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει
με Κουλι για μισθούς κ πληρωμές σε ρυζιοσο νυχτώνει η πούτσα στον ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει
με Κουλι για μισθούς κ πληρωμές σε ρυζι
οσο νυχτώνει η πούτσα στον ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει
ΕΣΥ τι θα κερδισεις σκουπιδοΜεταναστη;
ωραια βρες μου αποδειξεις τοτε...ακομα και η βικι και οι πηγες της αναιρουν αυτα που γραφεις
αντε καντε παρτι τωρα οι κιναλεοι δεν πηρατε 6,5% αλλα 7% μεγαλη ανατροπηΠάλι μαλακίες αμολάς μωρή συριζαίικη τσατσά;
μείωση φορολογίας ώστε να φέρνω το χρήμα στην ελλάδα
και με ενδιαφέρει να κερδίσω κάτι... με ενδιαφέρει να χάσουν τα σκουπίδια τα επιδόματα
Καλα ασε τα ψέμματα και κόψε κανα τιμολόγιο στο Σαντάμσκι
Εσυ θες να παρεις εργολαβία καθαριότητας γιαυτο πανηγυρίζεις
Ξερεις κανέναν να θέλει να πληρώνει φόρους ;
Το ενφια που μας εχει πηδήξει ποιος το έφερε ρε λεβιέ ; 2.5 διΣ/έτος
Σε καμπινκ μένεις ; Ή σε τροχόσπιτο ;
ωραια βρες μου αποδειξεις τοτε...
ΕΝΦΙΑ δεν πλερώ... τα έχω κανονίσει σε εταιρείες και ΜΚΟ που είναι αφορολόγητες...
Εισαι παρτάκιας τυπε , οτι χειρότερο , δεν σε ενδιαφέρει η χώρα σου παρα μονο το ατομικό οικονομικό βραχυπρόθεσμο όφελος σου
Ενας εφιάλτης του φορουμ
ιδεολογία μου το συμφέρον μου... τελεία και παύλα...
ο συριζα θα χάσει τις εκλογές με 3% διαφορά λογικά θα πάει σε εκλογές τον οκτώβριο
εγω περιμενα αποδειξεις και εσυ παλι αερολογεις.εγω θα σου βρω αποδειξεις για τις σαχλαμαρες που γραφεις ?
Φτύστετον ελευθερα
Τυπε μηπως εβαλαν κεραλοιφες Βελοπουλου? :Sκαι τωρα με κινηση ματ ο Κυριακος θα βαλει στα ψηφοδελτια τον Αυτια και με + 500 χιλ ψηφους θα παρει αυτοδυναμια με 40%...
βρωμοσκυλα συριζαιοι που μοιρασατε κοινωνικα επιδοματα των 100 ευρω στον κοσμο για να διακοπαρετε στις μαλδιβες με πουρακλες και εξωτικα κοκτειλς...
Οσους συριζαιους φαλακρους ηξερα εβαλαν μαλλια και οσες αναρχοκουμουνιστριες εκαναν λιφτινγκ... λαμογια
ΥΓ ξηγηθηκαν καλα τα γεροντια παντως τσεπωσαν τη ψευτοσυνταξη και μετα τον μαυρισαν