enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Άσχετο, η σελίδα 13424 γιατί δεν μου ανοίγει, έχει μυστική δημοσκόπιση;
Κακώς,Τον κατηγορούν για το psi τύπε :S
Τον κατηγορούν για το psi τύπε :S
Ελα μια βολτα απο τα δικαστηρια, δεν υπαρχει μερα που να μην τραβολογανε μπαχαλακηδες με χειροπεδες στα αυτοφωρα και στους ανακριτες και να μην ειναι μαζεμενοι καμια πενηνταρια αλληλεγγυοι να φωναζουν συνθηματα απ εξω.Βλεπουμε οτι και παλιοτερα αλλα και τωρα που βρισκεται σε κλιμακωση, μεγαλο αριθμο καταστροφων απο περιθωριακες ομαδες. Τρολει, κρεοπωλεια, ΑΤΜ, προσοψεις τραπεζων, αυτοκινητα, μηχανες, καταστηματα στη Πατρα, καταστηματα στην Ερμου, στη Βουκουρεστιου, υλικες ζημιες. Για τις ζημιες ακουμε, για ανακαλυψη απο την αστυνομια των δραστων δεν ακουμε. Θυμαμαι ειχες αναφερει <Ξερω περιπτωσεις που συλλαμβανονται και τραβιουνται χρονια στα δικαστηρια και τους βγαινει ξυνο και κλαιγονται μετα και βαζουν δικηγορους και συγγενεις και παρακαλανε για επιεικια.> Γινεται οντως αυτο; Ξερεις περιπτωσεις λογω επαγγελματος που τετοιοι δραστες ανακαλυπτονται και λογοδοτουν στη δικαιοσυνη;
Κατι ομορφιες του whois εχει, αλλά προφανως προκειται περι συμπτωσηςΆσχετο, η σελίδα 13424 γιατί δεν μου ανοίγει, έχει μυστική δημοσκόπιση;
Αφιερωσες τωρα τρια λεπτα να γραψεις οτι ο ρουβικωνας ειναι παρακρατος της ΔεξιαςΗ δεξια με τους ρεηντζερς και κενταυρους
Και
Η νεοδεξια με τους μπαχαλακηδες και τουςρουβικωνες
Γενικα η δεξια δεν μπορει χωρις παρακρατος
Εγώ, πάντα δυσπιστος, θεωρώ ότι συνήθως δεν υπάρχει ιδεολογία σ αυτά, μόνο χρήμα, κάποιοι πληρώνουν το παρακράτος να υπάρχει , βέβαια υπάρχουν και καμένοι αλλά οι αρχηγοί είναι ´επαγγελματίες ´Προφανως ομως υπαρχουν τοσο καμμενα ατομα, που θεωρουν τιτλο τιμης τις διωξεις και την ταλαιπωρια και νιωθουν ηρωες
Αφιερωσες τωρα τρια λεπτα να γραψεις οτι ο ρουβικωνας ειναι παρακρατος της Δεξιας
Μεγαλυτερη μπουρδα δεν μπορω να φανταστω απο αυτην
Το ιδιο λεμεΤης νεοδεξιας εγραψα του τσυριζα δηλαδη
Εγω πλεον εχω πεισθεί οτι ολοι αυτοι ειναι απλως καμενοι εγκεφαλοι:Εγώ, πάντα δυσπιστος, θεωρώ ότι συνήθως δεν υπάρχει ιδεολογία σ αυτά, μόνο χρήμα, κάποιοι πληρώνουν το παρακράτος να υπάρχει , βέβαια υπάρχουν και καμένοι αλλά οι αρχηγοί είναι ´επαγγελματίες ´
Τώρα ο ρουβίκωνας παίζει το ρόλο του όπως παλιά η χρυσή αυγή,
Το ιδιο λεμε
Αν σε βαλω να μου ορισεις τι σημαινει "νεοδεξια" μαλλον θα μπλοκαρεις
Εκτος αν "νεοδεξια" σημαινει απλως "αντιπαλος του ΠΑΣΟΚ"
Γιατι εσεις μονο αν σας βαλουν απεναντι την δεξια μπορειτε να λειτουργησετε
Τον εχω ξαναδει τυπεΆλεξ, καμάρωσες γιό κούλη?
Προλαβαίνεις ?
Ας εφτιαχνες μια ρε τυπεΕιχες δυνατα μουνακια παντως σε αυτες που δινανε τα ψηφοδελτια μεσα
επρεπε να ειχα καμια ταυτοτητα απο κομμα να εμπαινα σε ολα για χαιρετουρες οπως κανανε μερικοι παπαρες