Νέα

[ΠΩΛΗΣΗ] MIO A501

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
[glow=red,2,300] καινούργιο-σφραγισμένο [/glow]
MIO A501
Το νέο Mio A501 συνδυάζει όλες τις λειτουργίες σε μια συσκεύη: κινητό τηλέφωνο, πλοήγηση, φωτογραφική μηχανή, PDA. Είναι μια πολυδιάστατη συσκεύη με ενσωματωμένο τον τελευταίας τεχνολογίας δέκτη GPS SiRFStarIII για την άνετη και εύκολη πλοήγηση σας με προεγκατεστημένους τους χάρτες 20 χωρών της Ανατ. Ευρώπης απο την TeleAtlas, αλλά και πλήρη χαρτογράφηση της Ελλάδας. Διαθέτει ασύρματη τεχνολογία Bluetooth για παραγματοποίηση κλήσεων hands free με ανοιχτή ακρόαση, αλλά και Quad Band GSM / GPRS με τεχνολογία EDGE για γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων.

Διαστάσεις (mm): 95,2 x 59,6 x 20,8
Βάρος (γραμ.): 140
Χρόνος Ομιλίας: 4.5 ώρες
Xρόνος Αναμονής: 200 ώρες
Έχρωμη Οθόνη: Touchscreen 2.7" TFT LCD, 262K χρώματα (320x240)
MMS: Ναί
Κάρτα Μνήμης: Είσοδος SDIO (για κάρτες Secure Digital και MMC)
Mobile Internet: EDGE, GPRS
Ασύρματη επικοινωνία: Βluetooth v2.0
Camera: 2 megapixel, autofocus, flash
Ring Tones: Πολυφωνικά, mp3
Java: Ναί
GPRS: Ναί
Εξτρα : Quad Band GSM / GPRS 850 / 900 / 1800 / 1900, EDGE, επεξεργαστής TI OMAP 850, μνήμη: 64MB (RAM) / 256 MB Nand Flash (ROM), λογισμικό Microsoft Windows Mobile 5.0 Ελληνικά, ενσωματωμένος δέκτης GPS με το SiRFStarIII chipset (20 channels), υποδοχές επέκτασης SD card / MM card (SD I/O) έως 2GB, 1 x ενσωματωμένο μικρόφωνο, 1 x ενσωματωμένο ηχείο, 1 x Earphone jack (Stereo 2.5 mm mini jack), ενσωματωμένη κεραία, υποδοχη για εξωτερική κεραία, USB 1.1, προεγκατεστημένες εφαρμογές Microsoft Outlook, Microsoft Office Mobile, Microsoft Internet Explorer 4.0, Windows Media Player 10 Mobile (wav, wma, wmv, mp3), picture viewer, λογισμικό πλοήγησης Mio Map V3.3 με προεγκατεστημένους τους χάρτες 20 χωρών της Ανατ. Ευρώπης στην SD card των 512MB (καλυπτόμενες Χώρες: Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Ελλάδα, Εσθονία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία και βασικό οδικό δίκτυο για Αλβανία, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Μολδαβία, Ουκρανία, Σερβία και Μαυροβούνιο), τροφοδοσία: αποσπώμενη / επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 1050 mAh. Περιεχόμενα συσκευασίας: φορτιστής σπιτιού, φορτιστής αυτοκινήτου, καλώδιο USB, βάση στήριξης, βεντούζα στήριξης, ακουστικά, θήκη μεταφοράς.

Tιμη : 200 ευρω
www.skroutz.gr/s/74541/Mio-A501.html?keyphrase=MIO+A501]http://www.skroutz.gr/s/74541/Mio-A501.html?keyphrase=MIO+A501[/url]
URL]]

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
33
Πόντοι
166
Καπουτσίνο όμως δεν κάνει!!!!!!!!!!! ή κάνει;;;;;;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
24
Πόντοι
66
sory αλλα ακομψο! ψιλοχοντροκομενο τηλεφωνο! το ειχε η κοπελια μου για λιγες και μετα το δωσε.......οπως και ενας φιλος μου το ΜΙΟ αλλα αλλο μοντεολο.....μιλαμε δυσκολο τηλ σαν μενου λογω των Windows mobile που χει!
πιστευω οτι δεν θα παιρνα ΠΟΤΕ τετοιο τηλ μονο αν κυριολεκτικα το ειχα αναγκη!
η μπαταρια μια μερα το πολυ να σε κρατησει!
ετσι οπως μιλαω εγω απο το πρωι εως το βραδυ χρειαζομαι και 2 μπαταριες ρεζερβα!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε σεις, τον τυπο τον κοβω να εχει κανει καμια "μπουκα" σε κανενα "Γερμανο" :grin:
αυτος καθε μερα σκοτωνει και απο ενα κινητο... :think: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
sory αλλα ακομψο! ψιλοχοντροκομενο τηλεφωνο! το ειχε η κοπελια μου για λιγες και μετα το δωσε.......οπως και ενας φιλος μου το ΜΙΟ αλλα αλλο μοντεολο.....μιλαμε δυσκολο τηλ σαν μενου λογω των Windows mobile που χει!
πιστευω οτι δεν θα παιρνα ΠΟΤΕ τετοιο τηλ μονο αν κυριολεκτικα το ειχα αναγκη!
η μπαταρια μια μερα το πολυ να σε κρατησει!
ετσι οπως μιλαω εγω απο το πρωι εως το βραδυ χρειαζομαι και 2 μπαταριες ρεζερβα!
Εγω αντιθετως,εν ετη 2009 δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να εχει ενα τηλεφωνο,που
α)Δεν εχει ενσωματομενο destinator GPS (Οχι το μαιμου και εντελως αχρηστο GPS που λενε οτι εχουν κατι Νοκια και Σονυ-Ερικσον που παραπλανουνε το κοσμο)
β)Δεν εχει Internet Explorer που να μπαινω ΤΖΑΜΠΑ στο ιντερνετ μεσω Wi-fi και να μου δειχνει τις σελιδες οπως ακριβως στον υπολογιστη μου,
γ)Δεν εχει Microsoft Office,Excel,Powerpoint ωστε να μπορω ανα πασα στιγμη να επεξεργαστω τα εγγραφα μου,α διαβαζω ακομα και PDF εγγραφα,να στελνω και να περνω e-mail οπως ακριβως θα εκανα εαν ειχα ενα κανονικο υπολογιστη,να ελεγχω ολους τους λογαριασμους μου στις τραπεζες και να μεταφερω ποσα απο λογαριασμο σε λογαριασμο..
δ)Να εχω να διαλεξω αναμεσα σε δεκαδες χιλιαδες προγραμματα για να του περασω μεσα,οπως αμεση ενημερωση του καιρου για ολο το κοσμο,τιμες μετοχων για ολα τα χρηματιστηρια,λεξικα και ομιλουντες μεταφραστες για ξενες γλωσσες,επεξεργασια ηχου και εικονας κλπ κλπ...
Ειναι λοιπον θεμα του τι ζηταει καποιος απο ενα κινητο τηλεφωνο...
Και οσον αφορα το θεμα μπαταρια,τα καινουρια windows mobile εχουν πολυ καλη διαχειριση της απιτουμενης ενεργειας και σε βγαζουν μια μερα...Αλλωστε φορτιζουν μεσω USB,οποτε δε χρειαζεται να εχεις και φορτιστη μαζι σου...Βαζεις το καλωδιο σε οποιοδηποτε υπολογιστη,laptop η ακομα και στο ραδιοCD του αυτοκινητου αν εχει θυρα USB...

Υ.Γ...Ρε συ niKassos...Ποια αποθηκη διερηξες?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
24
Πόντοι
66
Εγω αντιθετως,εν ετη 2009 δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να εχει ενα τηλεφωνο,που
α)Δεν εχει ενσωματομενο destinator GPS (Οχι το μαιμου και εντελως αχρηστο GPS που λενε οτι εχουν κατι Νοκια και Σονυ-Ερικσον που παραπλανουνε το κοσμο)
β)Δεν εχει Internet Explorer που να μπαινω ΤΖΑΜΠΑ στο ιντερνετ μεσω Wi-fi και να μου δειχνει τις σελιδες οπως ακριβως στον υπολογιστη μου,
γ)Δεν εχει Microsoft Office,Excel,Powerpoint ωστε να μπορω ανα πασα στιγμη να επεξεργαστω τα εγγραφα μου,α διαβαζω ακομα και PDF εγγραφα,να στελνω και να περνω e-mail οπως ακριβως θα εκανα εαν ειχα ενα κανονικο υπολογιστη,να ελεγχω ολους τους λογαριασμους μου στις τραπεζες και να μεταφερω ποσα απο λογαριασμο σε λογαριασμο..
δ)Να εχω να διαλεξω αναμεσα σε δεκαδες χιλιαδες προγραμματα για να του περασω μεσα,οπως αμεση ενημερωση του καιρου για ολο το κοσμο,τιμες μετοχων για ολα τα χρηματιστηρια,λεξικα και ομιλουντες μεταφραστες για ξενες γλωσσες,επεξεργασια ηχου και εικονας κλπ κλπ...
Ειναι λοιπον θεμα του τι ζηταει καποιος απο ενα κινητο τηλεφωνο...
Και οσον αφορα το θεμα μπαταρια,τα καινουρια windows mobile εχουν πολυ καλη διαχειριση της απιτουμενης ενεργειας και σε βγαζουν μια μερα...Αλλωστε φορτιζουν μεσω USB,οποτε δε χρειαζεται να εχεις και φορτιστη μαζι σου...Βαζεις το καλωδιο σε οποιοδηποτε υπολογιστη,laptop η ακομα και στο ραδιοCD του αυτοκινητου αν εχει θυρα USB...

Υ.Γ...Ρε συ niKassos...Ποια αποθηκη διερηξες?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν τα χρειαζεσαι ολλα αυτα !
καλως! δηλ αν το ΡDA σου ειναι με αλλα λογια εργαλειο.........αλλα πολλοι που το παιρνουνε για μοστρα! μαλακιες! τι ζηταει ο καθενας!

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
τα πρώτο ήταν μεταχειρισμένο 5 μηνών , το δεύτερο που δίνω είναι από οικογενειακή επιδότηση και το τελευταίο γνωστού μου που το δίνει ... απλά εμένα μου αρέσει η διαδικασία των πωλήσεων , άλλωστε δεν κλέβω κανέναν , όπως έχετε παρατηρήσει οι τιμές τους είναι κάτω από τις τιμές που επικρατούν στην αγορά !!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
24
Πόντοι
66
υπαρχει και κριση...........μην ξεχνιομαστε...... :P

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τα πρώτο ήταν μεταχειρισμένο 5 μηνών , το δεύτερο που δίνω είναι από οικογενειακή επιδότηση και το τελευταίο γνωστού μου που το δίνει ... απλά εμένα μου αρέσει η διαδικασία των πωλήσεων , άλλωστε δεν κλέβω κανέναν , όπως έχετε παρατηρήσει οι τιμές τους είναι κάτω από τις τιμές που επικρατούν στην αγορά !!!!!!
αμα τα περνεις τζαμπα λογικο ειναι οτι μπορεις να τα πουλας και κατω του κοστους.

στα επεισοδια του δεκεμβριου ειχες λαβει μερος ? :think: :think: :think:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
24
Πόντοι
66
καθαρο κερδος!
και οσο και να κυνηγαμε το κερδος μην ξεχναμε οτι αν εχεις διαφορα 20-30 ευρω απο το μαγαζι ο αλλος θα παει σε μαγαζι να το αγορασει!
για αυτο και απευθυνομαστε σε αλλες λυσεις.....για πιο φθηνα! ;) ;)

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Δεν θέλω να πιστέψω ότι είστε κακοπροαίρετοι αλλά ότι τα σχόλια σας είναι απόρροια της διάθεσης σας για πλάκα .. έτσι δεν είναι ? αν κάτι σας ενδιαφέρει πείτε μου , και όχι δεν είναι κλεμμένα !!!!!!! αυτό έλειπε .. έχω χαρεί για την γνωριμία μαζί σας παιδιά !

OP
OP
N

nikassos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
καθαρο κερδος!
και οσο και να κυνηγαμε το κερδος μην ξεχναμε οτι αν εχεις διαφορα 20-30 ευρω απο το μαγαζι ο αλλος θα παει σε μαγαζι να το αγορασει!
για αυτο και απευθυνομαστε σε αλλες λυσεις.....για πιο φθηνα! ;) ;)
η διαφορά εδώ είναι 76 ευρώ και στο htc 100+...δεν νομίζω ότι μιλάω για 20-30 ευρώ...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
24
Πόντοι
66
η διαφορά εδώ είναι 76 ευρώ και στο htc 100+...δεν νομίζω ότι μιλάω για 20-30 ευρώ...
μια χαρα!
Δεν θέλω να πιστέψω ότι είστε κακοπροαίρετοι αλλά ότι τα σχόλια σας είναι απόρροια της διάθεσης σας για πλάκα .. έτσι δεν είναι ? αν κάτι σας ενδιαφέρει πείτε μου , και όχι δεν είναι κλεμμένα !!!!!!! αυτό έλειπε .. έχω χαρεί για την γνωριμία μαζί σας παιδιά !
οσο για τα κλεμενα που ανεφερες εγω δεν θα χα προβλημα!
τις προαλες οταν ειχε κυκλοφορησει το παρακατω μοντελο το πηρα απο 300+ ευρω 170 180 θα σε γελασω.....καινουριο....με τα παντα....usb hansfree cd φορτιστη ολλα στο κουτι και με ζελατινες στην οθνονη!! τα καπακια και η  μπαταρια μεσα σε ζελατινες που εγω τις εσκισα!
τωρα εχει γυρω στα 230
και τα χαρακτηριστικα του! (το πηρα για αλλον αλλα εμεινε σε μενα) δεν πολυασχολουμαι πλεον)
Μοντέλο: SAMSUNG SGH-U900 SOUL GOLD
Οθόνη: 240 X 320
Ίντσες: 2.2''
Camera: 5 MP
Χρόνος Ομιλίας: ΕΩΣ 6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 25 ΛΕΠΤΑ
Χρόνος Αναμονής: ΕΩΣ 407 ΩΡΕΣ
Κάρτα Μνήμης: MICROSD
MMS: Ναι
GPRS: Ναι
JAVA: Ναι
Μπαταρία: LI-ION 880 MAH
Διαστάσεις (mm): 105.9X 9.5X12.9
Extra: Flash, Ενσωματωμένη Μνήμη 128ΜΒ, Εγγραφή Video, Bluetooth, Σύνδεση με PC, Ραδιόφωνο, Email
Βάρος (gr): 800
Εγγύηση: 2 Χρόνια

Συνημμένα

• samsung_sgh_u900_soul.jpg
    samsung_sgh_u900_soul.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 45

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
μια χαρα!οσο για τα κλεμενα που ανεφερες εγω δεν θα χα προβλημα!
τις προαλες οταν ειχε κυκλοφορησει το παρακατω μοντελο το πηρα απο 300+ ευρω 170 180 θα σε γελασω.....καινουριο....με τα παντα..........
....
...
...
Extra: Flash, Ενσωματωμένη Μνήμη 128ΜΒ, Εγγραφή Video, Bluetooth, Σύνδεση με PC, Ραδιόφωνο, Email
Βάρος (gr): 800
[size=10pt][size=10pt]Εγγύηση: 2 Χρόνια[/size][/size]

Πέσμας τώρα ότι σου έδωσε κι εγγύηση ο κλέφτης, να τρελαθούμε!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Με 200 Ευρα περνας μια φινα ωριτσα με βιζιτα.

Σκοτωσε και κανα Ν95 για σπεσιαλ διωρακι,μια ωρα δεν λεει.

easpp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στύλε μου με pm το τηλέφωνο σου να επικοινωνήσομε με ενδιαφέρει

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
24
Πόντοι
66
Πέσμας τώρα ότι σου έδωσε κι εγγύηση ο κλέφτης, να τρελαθούμε!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:
καλα ειπαμε....οχι και ετσι!
μην το χεσουμε τελειως! απλα παραπανω ειχα βαλει τα χαρακτηριστικα του κιν και στο copy paste ηταν και τα 2 χρονια εγγυησης! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom