Νέα

Πωληση ειδων προστασιας μεσω ιντερνετ......ειναι νομιμη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για τους διοπτρες κυαλια νυχτερινης ορασης δεν υπαρχει απολυτος κανενας νομος που να τα απαγορευει. Εχω αγορασει αρκετα κυαλια- μονοκυαλα νυχτερινη ορασης GEN 1 και  GEN 2  απο το εξωτερικο μεσω ιντερνετ απο τις ΗΠΑ. Τα εκτελωνησα κανονικα στο τελωνειο του αεροδρομιου ημουν ακομη και παρων στην διαρκεια του εκτελωνισμου και οταν ηταν να πληρωσω και τους φορους .  Και δεν υπηρχε απολυτος κανενας νομος που να τα απαγορευει. Ειναι στα επιτρεπομενα ειδη εισαγωγης

Προσφατα αγορασα και το μονοκυαλο Armasight Spark Core γενειας CORE. Καλα μιλαμε πολυ γαματο αγγιζει την γενια 2 και πληρωσα για αυτο μονο $580 μαζι με τα εξοδα αποστολης. Και σταλθηκε μεσω ταχυδρομιου και οχι μεσω courier και δεν πληρωσα κανενα φορο .

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Όπλα θεωρούνται όλα τα αντικείμενα, που είναι πρόσφορα για επίθεση ή άμυνα

Ντάξ, κατάλαβα.
Δηλαδή όπλο είναι:
και το ρόπαλο του μπεϊζμπολ
και η μπετόβεργα
και η κοτρώνα
και τα μυτερά ψαλίδια
και η σούβλα του Πάσχα
και ο λεβιές του γρύλλου στο αμάξι
και η βαριά
και η αξίνα
και η τσάπα
και το φτυάρι
και το κλαδευτήρι

Αν μπει κανείς σπίτι μου καλύτερα να του ρίξω με το ψαροντούφεκο.
Αυτό δεν είναι όπλο.
Θα το 'χω με τεντωμένα λάστιχα κάτω απ' το κρεβάτι.

URL]]

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Για τους διοπτρες κυαλια νυχτερινης ορασης δεν υπαρχει απολυτος κανενας νομος που να τα απαγορευει. Εχω αγορασει αρκετα κυαλια- μονοκυαλα νυχτερινη ορασης GEN 1 και  GEN 2  απο το εξωτερικο μεσω ιντερνετ απο τις ΗΠΑ. Τα εκτελωνησα κανονικα στο τελωνειο του αεροδρομιου ημουν ακομη και παρων στην διαρκεια του εκτελωνισμου και οταν ηταν να πληρωσω και τους φορους .  Και δεν υπηρχε απολυτος κανενας νομος που να τα απαγορευει. Ειναι στα επιτρεπομενα ειδη εισαγωγης

Προσφατα αγορασα και το μονοκυαλο Armasight Spark Core γενειας CORE. Καλα μιλαμε πολυ γαματο αγγιζει την γενια 2 και πληρωσα για αυτο μονο $580 μαζι με τα εξοδα αποστολης. Και σταλθηκε μεσω ταχυδρομιου και οχι μεσω courier και δεν πληρωσα κανενα φορο .

Νυχτερινός ματάκιας είσαι?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
οχι μονο νυχτερινος ματακιας ειμαι. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ

Σωστός.

Ξέρεις ένα μέρος με δασάκι στην Αττική που οι περίοικοι έχουν αναρτήσει πινακίδες

"παρακαλούμε
μην πετάτε τα προφυλακτικά σας στο δάσος"

Επισκέπτης
Αυτοι που γνωριζουν καλα απο οπλα και ειναι σε λεσχες τα εχουν καλα κρυμενα σπιτι λυμενα κλειδωμενα και αλλου σφαιρες!

Εγώ τις επαναληπτικές καραμπίνες, τις έχω με γεμάτη (σχεδόν για προστασία του ελατηρίου) την αποθήκη , αλλά όχι οπλισμένες.
Η όπλισις παίρνει λιγότερο από 1".
Η πρόσβαση στο όπλο , με δεδομένο ότι υπάρχουν ... κάμποσα σε πολλά δωμάτια, θέλει maximum 5" .
Σε συνολικό χρόνο 6" , ο οποιοσδήποτε εισβολέας σε δικό μου χώρο, έχει πάει στο διάολο.

Ένα περίστροφο οπλοφορίας που απέκτησα πρόσφατα νόμιμα, το έχω γεμάτο μεν , αλλά κλειδωμένο μόνιμα σε χρηματοκιβώτιο. Αυτό είναι επικίνδυνο για τα παιδιά όντως. Επίσης δεν κουβαλιέται για οπλοφορία , αν και αγοράστηκε με αυτή την προοπτική , οπότε έμεινε μόνιμα στο χρηματοκιβώτιο , εκτός από κάποιες φορές που το παίρνω να ρίξω σε σκοπευτήρια.

Αυτά περί ... νομίμων όπλων.
Για μη νόμιμα , δεν κάνουμε κουβέντα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ τις επαναληπτικές καραμπίνες, τις έχω με γεμάτη (σχεδόν για προστασία του ελατηρίου) την αποθήκη , αλλά όχι οπλισμένες.
Η όπλισις παίρνει λιγότερο από 1".
Η πρόσβαση στο όπλο , με δεδομένο ότι υπάρχουν ... κάμποσα σε πολλά δωμάτια, θέλει maximum 5" .
Σε συνολικό χρόνο 6" , ο οποιοσδήποτε εισβολέας σε δικό μου χώρο, έχει πάει στο διάολο.

Ένα περίστροφο οπλοφορίας που απέκτησα πρόσφατα νόμιμα, το έχω γεμάτο μεν , αλλά κλειδωμένο μόνιμα σε χρηματοκιβώτιο. Αυτό είναι επικίνδυνο για τα παιδιά όντως. Επίσης δεν κουβαλιέται για οπλοφορία , αν και αγοράστηκε με αυτή την προοπτική , οπότε έμεινε μόνιμα στο χρηματοκιβώτιο , εκτός από κάποιες φορές που το παίρνω να ρίξω σε σκοπευτήρια.

Αυτά περί ... νομίμων όπλων.
Για μη νόμιμα , δεν κάνουμε κουβέντα.

σε πιστευει κανενας?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
σε πιστευει κανενας?

Πιστεύεις ότι με ενδιαφέρουν οι γνώμεις που έχουν πιλάφια για μένα ;;;
ή αν πείθονται ;;
[size=14pt]
Lopez ... τσίμπα ....[/size]

IMG888.jpg

[size=12pt](Τελικά δεν βαριέμαι να σε ξεφτυλίζω, αλλά δεν έχεις ίχνος ανδρισμού για να σκάσεις
ή να διαγραφείς).[/size]

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Για τους διοπτρες κυαλια νυχτερινης ορασης δεν υπαρχει απολυτος κανενας νομος που να τα απαγορευει.

Προφανώς οι διόπτρες νυχτερινής όρασης ΔΕΝ απαγορεύονται καθώς -από μόνα τους- δεν είναι πρόσφορα για επίθεση ή / και άμυνα, επομένως ΔΕΝ χαρακτηρίζονται ως όπλα. Ο μαλάκας ο νομοθέτης προφανώς εννοούσε διόπτρες σκόπευσης. Από την άλλη όμως, πάλι ο μαλάκας ο νομοθέτης, αναφέρει ότι ΔΕΝ θεωρούνται οπλισμός, εξατήματα τα οποία δεν είναι απαραίτητα για την λειτουργεία του όπλου (πχ. ο γεμιστήρας είναι οπλισμός) λες κι έχεις ανάγκη την διόπτρα σκόπευσης για να λειτουργήσει το όποιο ντουφέκι!  :jerking: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom