thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δικηγορος δεν ειμαι , αλλα ξερω περιπτωσεις που καποιοι κριθηκαν αθωοι ! (μετα απο πολλα τραβηγματα)Ὁπότε μετὰ τὴν ἀπόδειξιν καθίστασαι ...ἐκ νέου ἔνοχος.
δικηγορος δεν ειμαι , αλλα ξερω περιπτωσεις που καποιοι κριθηκαν αθωοι ! (μετα απο πολλα τραβηγματα)Ὁπότε μετὰ τὴν ἀπόδειξιν καθίστασαι ...ἐκ νέου ἔνοχος.
Όπλα θεωρούνται όλα τα αντικείμενα, που είναι πρόσφορα για επίθεση ή άμυνα
Για τους διοπτρες κυαλια νυχτερινης ορασης δεν υπαρχει απολυτος κανενας νομος που να τα απαγορευει. Εχω αγορασει αρκετα κυαλια- μονοκυαλα νυχτερινη ορασης GEN 1 και GEN 2 απο το εξωτερικο μεσω ιντερνετ απο τις ΗΠΑ. Τα εκτελωνησα κανονικα στο τελωνειο του αεροδρομιου ημουν ακομη και παρων στην διαρκεια του εκτελωνισμου και οταν ηταν να πληρωσω και τους φορους . Και δεν υπηρχε απολυτος κανενας νομος που να τα απαγορευει. Ειναι στα επιτρεπομενα ειδη εισαγωγης
Προσφατα αγορασα και το μονοκυαλο Armasight Spark Core γενειας CORE. Καλα μιλαμε πολυ γαματο αγγιζει την γενια 2 και πληρωσα για αυτο μονο $580 μαζι με τα εξοδα αποστολης. Και σταλθηκε μεσω ταχυδρομιου και οχι μεσω courier και δεν πληρωσα κανενα φορο .
Νυχτερινός ματάκιας είσαι?
οχι μονο νυχτερινος ματακιας ειμαι. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ
Αυτοι που γνωριζουν καλα απο οπλα και ειναι σε λεσχες τα εχουν καλα κρυμενα σπιτι λυμενα κλειδωμενα και αλλου σφαιρες!
Αυτά περί ... νομίμων όπλων.
Για μη νόμιμα , δεν κάνουμε κουβέντα.
Εγώ τις επαναληπτικές καραμπίνες, τις έχω με γεμάτη (σχεδόν για προστασία του ελατηρίου) την αποθήκη , αλλά όχι οπλισμένες.
Η όπλισις παίρνει λιγότερο από 1".
Η πρόσβαση στο όπλο , με δεδομένο ότι υπάρχουν ... κάμποσα σε πολλά δωμάτια, θέλει maximum 5" .
Σε συνολικό χρόνο 6" , ο οποιοσδήποτε εισβολέας σε δικό μου χώρο, έχει πάει στο διάολο.
Ένα περίστροφο οπλοφορίας που απέκτησα πρόσφατα νόμιμα, το έχω γεμάτο μεν , αλλά κλειδωμένο μόνιμα σε χρηματοκιβώτιο. Αυτό είναι επικίνδυνο για τα παιδιά όντως. Επίσης δεν κουβαλιέται για οπλοφορία , αν και αγοράστηκε με αυτή την προοπτική , οπότε έμεινε μόνιμα στο χρηματοκιβώτιο , εκτός από κάποιες φορές που το παίρνω να ρίξω σε σκοπευτήρια.
Αυτά περί ... νομίμων όπλων.
Για μη νόμιμα , δεν κάνουμε κουβέντα.
κλασικη περιπτωση φρενοβλαβη....σε πιστευει κανενας?
οχι μονο νυχτερινος ματακιας ειμαι. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ
αν δεν εισαι χρυσαυγιτης μην φοβασαι τυπεΓια δειτε εδω τη βρηκα σε διαφημιση στο ιντερνετ..............
ειναι αραγε νομιμη μια τετοια συναλαγη ;
σε πιστευει κανενας?
Για τους διοπτρες κυαλια νυχτερινης ορασης δεν υπαρχει απολυτος κανενας νομος που να τα απαγορευει.