Νέα

Πωλήσεις/Αγορές/Ανταλλαγές γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε μεγάλε.....χαλάρωσε δε σε είπαμε και καμπούρη..... :S

Μου θυμίζεις πάντως κάτι περιπτεράδες που λένε "δεν έχω 20 λεπτά θα σου δώσω μια τσίκλα"....δηλαδή σώνει και καλά να πάρεις την τσίκλα.....έτσι και συ,μου τα πληρώνεις σε γαμήσι αντί σε μετρητά.... :2funny:

Όπως και να'χει αν όντως ενδιαφέρεσαι για κάποιο από αυτά τα αντικείμενα,στείλε ΠΜ και πες και τι τιμή βολεύει εσένα.....αν όχι.....ας το,μη το κουράζεις.....

ΥΣ. Εννοείται για τη βούρτσα αστειευ΄΄ομουν......κανα-δυο € θα πιάνει αυτή

Εγω λέω κιθάρα να επωφεληθείς της προσφοράς που σου κάνει ο Ακόρεστος και να ξεφορτωθείς το λεξικό και τη βούρτσα και μετά πουλάς και τη μπουρδελότσαρκα και βγαίνεις διπλά κερδισμένος.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Επισκέπτης
Εντάξει ρε Ακόρεστε,δωσ'τα εσύ στην τσατσά,και μετά μου τα δίνει σε μένα....... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εντάξει ρε Ακόρεστε,δωσ'τα εσύ στην τσατσά,και μετά μου τα δίνει σε μένα....... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
DEAL!
Μου δινεις το λεξικο και πηγαινουμε στη φυλης και πληρωνω την τσατσα που θα μου υποδειξεις εσύ.
Τώρα αν δεχτει να σου γυρισει τα λεφτα πριν περασεις στο δωματιο...σε καλή μεριά  :tits2: :cum:

Όταν ερθω Αθηνα τοτε, θα σε παρω να το κανονισουμε αν δεν εχει φυγει το λεξικο  :sunglasses: .

Επισκέπτης
DEAL!
Μου δινεις το λεξικο και πηγαινουμε στη φυλης και πληρωνω την τσατσα που θα μου υποδειξεις εσύ.
Τώρα αν δεχτει να σου γυρισει τα λεφτα πριν περασεις στο δωματιο...σε καλή μεριά  :tits2: :cum:

Όταν ερθω Αθηνα τοτε, θα σε παρω να το κανονισουμε αν δεν εχει φυγει το λεξικο  :sunglasses: .

Γιατί να μη δεχθεί;;; Αφού εσύ λοιπόν δίνεις μέτρητα ΜΟΝΟ στην τσατσά.....ε,θα τα δώσεις εσύ στο χέρι της τσατσάς,και έπειτα θα τα δώσει σε μένα......πολύ απλά θα κάνουμε την συναλλαγή,στο μπορντέλο.....τώρα αν έχει και η τσατσά αντίρηση,τότε παραιτούμαι,και σκίζω το λεξικό.... :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
E parta αρχιδια μου τοτε, αιμ σορυ και γω  :headbang: :headbang:

Αν μου δωσεις το λεξικο και μια θρυλικη αβραμόβουρτσα, τοτε σου πληρωνω εναν σφυριχτό στο κασσανδρας. 50ευρω παει εκει μαλάκα και πας να μου το κανεις 20. Και εχω και γνωστη κοπελα που θα σου κανει και εξτρα υπηρεσιες στα 50. Αλλά μετρητό...μόνο στην τσατσά!

κανα σηκωματακι τυπε?  :grin:

especially for Avramis.

Επισκέπτης
Α και για να σας δελεάσω.....σε ότι πουλάω υπάρχει και μια έκπτωση....εάν:

1) Αν είστε άνδρας.....και είστε ξυρισμένος,έχετε 20% έκπτωση.....αν είστε αξύριστος πάρτε τον πούλο,και πληρώστε χωρίς έκπτωση :thefinge:

2) Αν είστε γυναίκα.....έχετε πάλι 20% έκπτωση αν έχετε ωραία νύχια (και αν είστε ωραία γενικότερα πάει στα 30% η έκπτωση)

click

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η φίλη μου τι έκπτωση έχει;

bearded-muslim-woman-e1307964142155.jpg

Επισκέπτης
Λοιπόν η τιμή των 2 κινητών πέφτει στα 80 € το ένα.....και τα 2 μαζί τα πέρνετε 150 € :helpplea:

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
πουλάω σφραγισμένο το total war shogun 2.όποιος ενδιαφέρεται με π.μ

Stories