Νέα

Πωλήσεις/Αγορές/Ανταλλαγές γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ε αλλιώς το αντιλαμβάνεστε εσείς λοιπόν.....για μένα κάτι παλιότερο έχει και μεγαλύτερη αξία σε σχέση με κάτι πιο καινούριο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ναι για σενα και καλα κανεις.για την αγορα ομως σε αυτα τα αντικειμενα δεν παει ετσι.σε 20 χρονια κ θα εχει μεγαλυτερη αξια.

Επισκέπτης
Για το ρολόι τουλάχιστον...πιστεύω συμφωνάμε....100 € το δ΄λινω,και το καινούριο κάνει 200κάτι.... :sunglasses:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
βαλε μια φωτο αδερφεεεε

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ναι για σενα και καλα κανεις.για την αγορα ομως σε αυτα τα αντικειμενα δεν παει ετσι.σε 20 χρονια κ θα εχει μεγαλυτερη αξια.
Δηλ να κρατήσω ένα Nokia που έχω και είναι σαν τούβλο; :2funny:

Επισκέπτης
Ιδού:

pic0484jpgw300h225.jpg

215 € το καινούριο...100 € αυτό

Επισκέπτης
Λοιπό μπάγκες...τελικ΄ενδιαφέρεται κάποιος από σας,για κινητό ή για ρολόι;;;;;

Επίσης,πρόσεξα ότι έχω και κάτι παλιά μίκυ μάους δεκαετίας '80 εκτός από αυτό του '78,και μερικά αρχές '90.....15 € και 10 € αντίστοιχα...

Επισκέπτης
Για να μην ανοιγω νεο θεμα το βαζω εδω.

Πωλειται I PAD 1 32 mb 3G ελαφρως μεταχειρισμενο. Τιμη συζητισιμη.

Nintendo DS Lite + 4 games (2 pocemon, super mario DS, Yu Gi Oh) 110 ευρω.

Playstation 2 τσιπαρισμενο + 2 original παιχνιδια + καμια 10ρια κοπιες 100 ευρω.

PSP 2004 φλασαρισμενο με 4gb καρτα 120 ευρω.

Γινεται παραδοση οπου επιθυμητε για τους νομους Αχαιας, Κορινθιας, Αττικης.

Οποιος ενδιαφερετε π.μ.

hangman

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε εχεις προβλημα ...να το κοιταξεις!!!!.........για την κιθαρα

Επισκέπτης
Φιλε εχεις προβλημα ...να το κοιταξεις!!!!.........για την κιθαρα

Καλά  βρε,6 χρόνια μέλος αυτό μπήκες να γράψεις;;;; :headbang:

Όπως και να'χει έχω παγώσει αρκετά τις τιμές γιατί βλέπω.....ΔΕΝ.... :jerking:

Το P900 έπεσε στο 100αρι.....το ίδιο και το samsung :dunno:

Επισκέπτης
Έχω και ένα άλμπουμ champion's league που ξέθαψα πρόσφατα....προ δεκαετίας,συμπληρωμένο άλλα σε μέτρια κατάσταση......αυτό το δίνω κανά 20αρι

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αβράμη τί μου δινεις αν σου πληρωσω ενα γαμησι στην κασσανδρας?  :zfuck:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Το λεξικό τσέπης,αν μεταφράζεις το 20αρικο σε γαμήσι......αλλά δέχομαι μόνο μετρητά....i'm sorry :cheesy:
E parta αρχιδια μου τοτε, αιμ σορυ και γω  :headbang: :headbang:

Αν μου δωσεις το λεξικο και μια θρυλικη αβραμόβουρτσα, τοτε σου πληρωνω εναν σφυριχτό στο κασσανδρας. 50ευρω παει εκει μαλάκα και πας να μου το κανεις 20. Και εχω και γνωστη κοπελα που θα σου κανει και εξτρα υπηρεσιες στα 50. Αλλά μετρητό...μόνο στην τσατσά!

Επισκέπτης
E parta αρχιδια μου τοτε, αιμ σορυ και γω  :headbang: :headbang:

Αν μου δωσεις το λεξικο και μια θρυλικη αβραμόβουρτσα, τοτε σου πληρωνω εναν σφυριχτό στο κασσανδρας. 50ευρω παει εκει μαλάκα και πας να μου το κανεις 20. Και εχω και γνωστη κοπελα που θα σου κανει και εξτρα υπηρεσιες στα 50. Αλλά μετρητό...μόνο στην τσατσά!

Καλά ρε μεγάλε.....χαλάρωσε δε σε είπαμε και καμπούρη..... :S

Μου θυμίζεις πάντως κάτι περιπτεράδες που λένε "δεν έχω 20 λεπτά θα σου δώσω μια τσίκλα"....δηλαδή σώνει και καλά να πάρεις την τσίκλα.....έτσι και συ,μου τα πληρώνεις σε γαμήσι αντί σε μετρητά.... :2funny:

Όπως και να'χει αν όντως ενδιαφέρεσαι για κάποιο από αυτά τα αντικείμενα,στείλε ΠΜ και πες και τι τιμή βολεύει εσένα.....αν όχι.....ας το,μη το κουράζεις.....

ΥΣ. Εννοείται για τη βούρτσα αστειευ΄΄ομουν......κανα-δυο € θα πιάνει αυτή

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλά ρε μεγάλε.....χαλάρωσε δε σε είπαμε και καμπούρη..... :S

Μου θυμίζεις πάντως κάτι περιπτεράδες που λένε "δεν έχω 20 λεπτά θα σου δώσω μια τσίκλα"....δηλαδή σώνει και καλά να πάρεις την τσίκλα.....έτσι και συ,μου τα πληρώνεις σε γαμήσι αντί σε μετρητά.... :2funny:

Όπως και να'χει αν όντως ενδιαφέρεσαι για κάποιο από αυτά τα αντικείμενα,στείλε ΠΜ και πες και τι τιμή βολεύει εσένα.....αν όχι.....ας το,μη το κουράζεις.....
Εγω σου ειπα οτι ενδιαφερομαι, αλλά εισαι δυσκολος στις διαπραγματευσεις, οπότε θα σου παρει 1-2 χρονια να πουλησεις τα πρωτα σου αντικειμενα. Δεν πειραζει, ισως να παρουν και αξία μεχρι τότε  :think: .

Πόσα θελεις για να αλλαξεις το αβαταρ σου? Γιατι δεν βαζεις καμια παπαρηγα να εισαι πιο ιν?

Επισκέπτης
Εγω σου ειπα οτι ενδιαφερομαι, αλλά εισαι δυσκολος στις διαπραγματευσεις, οπότε θα σου παρει 1-2 χρονια να πουλησεις τα πρωτα σου αντικειμενα. Δεν πειραζει, ισως να παρουν και αξία μεχρι τότε  :think: .

Πόσα θελεις για να αλλαξεις το αβαταρ σου? Γιατι δεν βαζεις καμια παπαρηγα να εισαι πιο ιν?

Ωραία,πες μου για ΠΟΙΟ ακριβώς ενδιαφέρεσαι,και ΠΟΣΑ δίνεις.......και ύστερα βλέπουμε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Όσο για το αβατάρ δώσε 50000 €,και σου βάζω ότι αβατάρ γουστάρεις........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom