inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σοβαρα τωρα,τι πινεις?
απ' όσο γνωρίζω στα μίκυ μάους παίζει ρόλο ο αριθμός τους τεύχους (π.χ. το 1, το 2 κτλ) και όχι η έκδοση...δηλ. αν έχεις το τεύχος 567 σε έκδοση του 1970 δεν λέει και πολλά...
έτσι νομίζω τουλάχιστον
απ' όσο γνωρίζω στα μίκυ μάους παίζει ρόλο ο αριθμός τους τεύχους (π.χ. το 1, το 2 κτλ) και όχι η έκδοση...δηλ. αν έχεις το τεύχος 567 σε έκδοση του 1970 δεν λέει και πολλά...
έτσι νομίζω τουλάχιστον
ρε τυπε, το πηρες 0,020542920029347 ευρώ και μετα απο τοσα χρονια δε θα εχει χασει και το 50% της αξιας του? αντε να σου δωσουμε και ενα 10% παραπανω επειδη εισαι εσυ...Το δικό μου κόστιζε 7 δρχ τότε........οπότε να το κατεβάσω κι άλλο λέτε;;;;
ρε τυπε, το πηρες 0,020542920029347 ευρώ και μετα απο τοσα χρονια δε θα εχει χασει και το 50% της αξιας του? αντε να σου δωσουμε και ενα 10% παραπανω επειδη εισαι εσυ...
Πωλείται το παρακάτω γυναικείο ρολόι Vogue:
Αυτό δε...το πουλάω 110 €...σχεδόν στη ,μισή τιμή!!!!
Βάλ'το στο κώλο σου να πιάσει τόπο.
λες να το μάθει ο θόδωρας και να μας χρεώσει και άλλα δάνεια από την στενοχώρια του;Άλλαξε νικ κατ'αρχήν ρε μεγάλε....ντροπιάζεις τον Θόδωρα.....διάλεξε κανέναν του επιπέδου σου
λες να το μάθει ο θόδωρας και να μας χρεώσει και άλλα δάνεια από την στενοχώρια του;
Δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα ποτέ δηλάδη;;;;;Άμα μπαίνει ο ΘΠ σε τέτοιο σάιτ,θα βάλω τις βούρτσες στον κώλο μου
Άμα μπαίνει ο ΘΠ σε τέτοιο σάιτ,θα βάλω τις βούρτσες στον κώλο μου
Υπερτιμάς το μυαλό του......μην υποτιμας το site , πιστεψε με μπαινουν παρα πολλοι που δεν παει το μυαλο σου ... εξαλλου ολοι γαμανε πουτανες.
δεν μπορώ να εντοπίσω από που πηγάζει αυτή η περίεργη άποψη που έχεις για κάποια πράγματα.Άμα μπαίνει ο ΘΠ σε τέτοιο σάιτ,θα βάλω τις βούρτσες στον κώλο μου
δεν μπορώ να εντοπίσω από που πηγάζει αυτή η περίεργη άποψη που έχεις για κάποια πράγματα.
για να γίνω πιο σαφής, γιατί νομίζεις ότι ένας μπουχέσας πασόκος είναι κάποιος σπουδαίος άνθρωπος επειδή είναι στη βουλή, ενώ είναι ο πιο βρωμιάρης και απαίσιος από όλους τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν εκεί μέσα.
μόνο τα παπάρια δεν του έχεις φυλίσει ακόμα ενώ αυτός μας σκίζει τον κώλο και μας ειρωνεύεται κάθε μέρα;