Νέα

Πωλίνα Μητσιμπόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Ρε βαλτε καμια φωτογραφια της να δουμε και αφηστε τα λογια!!

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96

Συνημμένα

• polina-10.jpg
    polina-10.jpg
    97,2 KB · Εμφανίσεις: 146

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16

Πωπω Γιώργη τούμπανο το ξεκώλι να πούμε  :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Pwlina Mitsimpona
2 Οκτωβρίου στις 11:58 μ.μ. ·

Θα ήμουν αναίσθητη αν δε με είχε σταναχωρήσει όλο αυτό που έχει γίνει..για το μόνο λόγο που θα εβγαινα οπουδήποτε να μιλήσω θα ήταν για τον μπαμπα μου γιατι είμαι περήφανη για εκείνον και θα είμαι πάντα. Το να παίρνει κάποιος προσωπικές φωτογραφίες με μαγιό για να πουλήσει το θεματάκι του με μια κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τα μέσα και χωρίς την άδεια της είναι τραγικό. Δε μπορεί κανείς να καταλάβει τον πόνο που περνάει όποιος έχει ζήσει την ορφάνια απο μικρός. Δεν εχω κανένα λόγο να απολογούμαι για την εμφάνιση μου γιατι δεν διάλεξα την καλογερική. Το μόνο που θέλω ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο όνομά ΤΟΥ και οχι απλά το θέλω, το απαιτώ. Με βλέπεις απο ψηλά και ξέρω οτι αν ήσουν εδώ θα τους έβαζες όλους και ολες στη θέση τους. Σε λατρεύω.

το ανεβασε η πωλινα στο facebook και συμφωνω σε οσα λεει για τον πατερα της

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.981
Πόντοι
456
και για τους πολλους που δεν ξερουνε, ο Γιωργος Μητσιμπονας ηταν κατοχος μαυρης ζωνης στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ.  παιδια μιλαμε για πολυ γομαρι και φυσικη δυναμη, χωρια την ευλυγισια του.  τον εχω δει στο γυμναστηριο οταν ημουν 15 χρονων να κανει σπαγκατο.  αρα καλα τα λεει η κορη, αν ζουσε θα εξηγουσε στον καθεναν τι εστι. καλος μαγκας και παλαιας κοπης μαλιστα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
ναι καλα λες, προτιμαμε κοντοχοντρες γριες με κυτταριτιδα για τις τσοντες. οι ομορφες και σεξυ πρεπει να γινονται καλογριες και να μην τις βλεπουμε κατω απο τα ρασα. κλαψαμε και λυπηθηκαμε μολις μαθαμε οτι η τοτε ομορφοτερη ελληνιδα αλεξανδρατου αρχισε τις τσοντες...  :headbang: :headbang: :headbang: ε ρε αναποδη λογικη μερικοι σας...
Οχι ρε φιλε! Ορφανη κοπελα η κορη του μαγκα του μητσιμπονα. Τοσες πουτανες, βιζιτες και οτι θες υπαρχουν! Αμαρτια ειναι
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τωαρα σοβαρα λετε να το ανοιξε αυτη το ποστ για να τσεκαρει τι αγοραστικη δυναμη θα ειχε το βιντεακι?

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
τωαρα σοβαρα λετε να το ανοιξε αυτη το ποστ για να τσεκαρει τι αγοραστικη δυναμη θα ειχε το βιντεακι?
οχι τυπε την ρωτησα απο φεις μπουκ και δεν ηξερε καν για το μπου.της αρεσε ομως γελαγε οταν της το πα

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
ε ρε τι βγαζει ο καμπος....γι αυτο εμεινε περιφημο το Θεσσαλικο ιππικο...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πολυ συγκινηθηκα με το στατους της πωλινας  :'( αφου λεω οταν τη γαμισω να μη χυσω μεσα  :'(

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Οχι ρε φιλε! Ορφανη κοπελα η κορη του μαγκα του μητσιμπονα. Τοσες πουτανες, βιζιτες και οτι θες υπαρχουν! Αμαρτια ειναι
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
καλα τον μητσιμπονα και εγω τον σεβομαι και στον παοκ μου καλα επαιξε, αλλα τι να κανουμε αν η κορη του ειναι κουκλα σεξυ και ξυνεται. η πρελεβιτς μιςς ελλας βγηκε αλλα ηταν ψηλη, αυτη δεν ειναι ψηλη δεν ειναι αμαρτια να τρωει τις ωρες τις τζαμπα στο περιπτερο για πενταροδεκαρες  :rolleyes:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Pwlina Mitsimpona
2 Οκτωβρίου στις 11:58 μ.μ. ·

Θα ήμουν αναίσθητη αν δε με είχε σταναχωρήσει όλο αυτό που έχει γίνει..για το μόνο λόγο που θα εβγαινα οπουδήποτε να μιλήσω θα ήταν για τον μπαμπα μου γιατι είμαι περήφανη για εκείνον και θα είμαι πάντα. Το να παίρνει κάποιος προσωπικές φωτογραφίες με μαγιό για να πουλήσει το θεματάκι του με μια κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τα μέσα και χωρίς την άδεια της είναι τραγικό. Δε μπορεί κανείς να καταλάβει τον πόνο που περνάει όποιος έχει ζήσει την ορφάνια απο μικρός. Δεν εχω κανένα λόγο να απολογούμαι για την εμφάνιση μου γιατι δεν διάλεξα την καλογερική. Το μόνο που θέλω ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο όνομά ΤΟΥ και οχι απλά το θέλω, το απαιτώ. Με βλέπεις απο ψηλά και ξέρω οτι αν ήσουν εδώ θα τους έβαζες όλους και ολες στη θέση τους. Σε λατρεύω.

το ανεβασε η πωλινα στο facebook και συμφωνω σε οσα λεει για τον πατερα της
εμένα δεν με δέχεται το πουτανι στο fb τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom