mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
Ρε βαλτε καμια φωτογραφια της να δουμε και αφηστε τα λογια!!
Ρε βαλτε καμια φωτογραφια της να δουμε και αφηστε τα λογια!!
ναι πολυ καιρο πριν καν γινει διασημηΤην έχεις φίλη στο FB?
Οχι ρε φιλε! Ορφανη κοπελα η κορη του μαγκα του μητσιμπονα. Τοσες πουτανες, βιζιτες και οτι θες υπαρχουν! Αμαρτια ειναιναι καλα λες, προτιμαμε κοντοχοντρες γριες με κυτταριτιδα για τις τσοντες. οι ομορφες και σεξυ πρεπει να γινονται καλογριες και να μην τις βλεπουμε κατω απο τα ρασα. κλαψαμε και λυπηθηκαμε μολις μαθαμε οτι η τοτε ομορφοτερη ελληνιδα αλεξανδρατου αρχισε τις τσοντες... ε ρε αναποδη λογικη μερικοι σας...
οχι τυπε την ρωτησα απο φεις μπουκ και δεν ηξερε καν για το μπου.της αρεσε ομως γελαγε οταν της το πατωαρα σοβαρα λετε να το ανοιξε αυτη το ποστ για να τσεκαρει τι αγοραστικη δυναμη θα ειχε το βιντεακι?
οχι τυπε την ρωτησα απο φεις μπουκ και δεν ηξερε καν για το μπου.της αρεσε ομως γελαγε οταν της το πα
πολυ συγκινηθηκα με το στατους της πωλινας :'( αφου λεω οταν τη γαμισω να μη χυσω μεσα :'(
καλα τον μητσιμπονα και εγω τον σεβομαι και στον παοκ μου καλα επαιξε, αλλα τι να κανουμε αν η κορη του ειναιΟχι ρε φιλε! Ορφανη κοπελα η κορη του μαγκα του μητσιμπονα. Τοσες πουτανες, βιζιτες και οτι θες υπαρχουν! Αμαρτια ειναι
εμένα δεν με δέχεται το πουτανι στο fb τυπεPwlina Mitsimpona
2 Οκτωβρίου στις 11:58 μ.μ. ·
Θα ήμουν αναίσθητη αν δε με είχε σταναχωρήσει όλο αυτό που έχει γίνει..για το μόνο λόγο που θα εβγαινα οπουδήποτε να μιλήσω θα ήταν για τον μπαμπα μου γιατι είμαι περήφανη για εκείνον και θα είμαι πάντα. Το να παίρνει κάποιος προσωπικές φωτογραφίες με μαγιό για να πουλήσει το θεματάκι του με μια κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τα μέσα και χωρίς την άδεια της είναι τραγικό. Δε μπορεί κανείς να καταλάβει τον πόνο που περνάει όποιος έχει ζήσει την ορφάνια απο μικρός. Δεν εχω κανένα λόγο να απολογούμαι για την εμφάνιση μου γιατι δεν διάλεξα την καλογερική. Το μόνο που θέλω ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο όνομά ΤΟΥ και οχι απλά το θέλω, το απαιτώ. Με βλέπεις απο ψηλά και ξέρω οτι αν ήσουν εδώ θα τους έβαζες όλους και ολες στη θέση τους. Σε λατρεύω.
το ανεβασε η πωλινα στο facebook και συμφωνω σε οσα λεει για τον πατερα της