Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 745
- Πόντοι
- 96
η κορη του μιτσημπονα ειναι τυπε
εντάξει ρε συ περιπτερά τον είπαμε όχι καμπούρη...
στειλε φωτοπου να δειτε και την μανα αλανια μου...
το θεμα ειναι να ξεκιηνσει της βιζιτες πριν μεγαλωσει κι αλλο εχει και προταση απ το βιλα εροτικα αλλα δε τη κοβω για στουντιο φασηΕχω παρει πριν απο 3-4 χρονια. Τοτε ηταν πολυ πιο αβγαλτη απο οτι τωρα. Αφου εκανε περασματα σαν υποδοχη σε διαφορα μαγαζια στην Λαρισσα και περασε μια περιοδο που προκαλουσε συνεχως με τις εμφανισεις της τωρα το παιζει "ερωτευμενη" και "σοβαρη". Δεν την κοβω να το κραταει για πολυ αυτο το στυλακι βεβαια γιατι ο καιρος αλλαζει... ο ανθρωπος ΠΟΤΕ
Ρε μάγκες η τύπισσα φαίνεται να έχει τρελό βυζόμπαλο. ξέρουμε αν είναι φυσικό;
ναι με τετοιο μικρο κωλο και βυζι τουμπανο γεματος ο τοπος, καθε 10 τετοιες πλεημεητ που βλεπεις στο δρομο βλεπεις και μια κοντη χοντροκωλα με κυτταριτιδα , να σε καλα μας εκανες και γελασαμε, που δουλευεις ρε μεγαλε σε στριπτιτζαδικο? εγω στην θεσσαλονικη που βολταρω 1 φορα την εβδομαδα να πετυχω τετοιο τουμπανο στο δρομοΑν δεν ηταν η κορη του μακαριτη του Μητσιμπονα δεν θα την ηξερε ουτε η μανα της
Γεμισε ο τοπος απο τετοιες
οχι δεν ειναι
δεν ντρέπεσαι?ε?
και βαλε
ναι με τετοιο μικρο κωλο και βυζι τουμπανο γεματος ο τοπος, καθε 10 τετοιες πλεημεητ που βλεπεις στο δρομο βλεπεις και μια κοντη χοντροκωλα με κυτταριτιδα , να σε καλα μας εκανες και γελασαμε, που δουλευεις ρε μεγαλε σε στριπτιτζαδικο? εγω στην θεσσαλονικη που βολταρω 1 φορα την εβδομαδα να πετυχω τετοιο τουμπανο στο δρομο