Νέα

Πόλεμος... πόσες μέρες θα έχουμε τροφή..Το έχετε σκεφτεί ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να θυμίσω ότι το 1987 (αλλά και το 1996) είχαν αδειάσει τα σουπερμάρκετ σε χρόνο dt χωρίς να πέσει μια σφαίρα...
Φαντάσου να έπεφτε δηλαδή!
Τι μου θυμισες τωρα...λοιπον,ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ειχε γινει το '86 με το Τσερνομπιλ:Εκει να εβλεπες μακελειο στα σουπερμαρκετ για μια κουτα ΝουΝου,γιατι το σφραγισμενο γαλα δεν ειχε επηρεαστει απο τα καισια και τα στροντια(υποτιθεται).

Καθομουν με κατι φιλους μου απεναντι απο εναν"Σκλαβενιτη"και ριχναμε ΤΟ ΓΕΛΙΟ...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εφτιαξα προχειρα μια βαλιτσα με ειδη πρωτης αναγκης,μαζεψα τις αναμνησεις μιας ζωης και περιμενω... Τωρα με τον πολεμο, σκεφτομαι τι μαλακια εκανα τοσα χρονια, που δε πηγαινα τις διακοπες στη Λουτσα που παντα ονειρευομουνα.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
ο επωμενος πολεμος θα εχει ονομα υδωρπολεμος

φαγητο θα βρουμε λυση. Για νερο δεν νομιζω ομως

Αφαλάτωση και συμπύκνωση σε ανεμοπαγίδες της υγρασίας της ατμόσφαιρας, απαρίτητη η συσκευή καθαρισμού του νερού.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
νοικιαζω την καρτα μου στο μακρο.
για οποιον θελει να παρει τιμουλες.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ξερει κανεις που γινεται λαικη αυριο κυριακη?
καπου στην περιοχη του μενιδι?

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αφαλάτωση και συμπύκνωση σε ανεμοπαγίδες της υγρασίας της ατμόσφαιρας, απαρίτητη η συσκευή καθαρισμού του νερού.
δεν νομιζω οι ανεμοπαγιδες να κανουν τιποτα.
οι ψυθιριστες σε μορφη μεμβρανης στομαχου απο νυχτεριδα θα κανουν δουλεια

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εφτιαξα προχειρα μια βαλιτσα με ειδη πρωτης αναγκης,μαζεψα τις αναμνησεις μιας ζωης και περιμενω... Τωρα με τον πολεμο, σκεφτομαι τι μαλακια εκανα τοσα χρονια, που δε πηγαινα τις διακοπες στη Λουτσα που παντα ονειρευομουνα.
Προφυλακτικα πηρες? Το εχουμε πει χιλιαδες φορες δεν παμε στον πολεμο χωρις το κρανος μας. :grin:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Προφυλακτικα πηρες? Το εχουμε πει χιλιαδες φορες δεν παμε στον πολεμο χωρις το κρανος μας. :grin:
Προφυλακτικα,δονηταρια,chinese balls, ολα τα πηρα... Ποιος ξερει? Αν ο πολεμος κρατησει πολυ και καταφερω να τη σκαπουλαρω, ισως ιδρυσω ενα νεο κρυφο σχολειο για κορασσιδες,οπου θα διδασκονται ενδελεχως τις νεες σεξουαλικες πρακτικες...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Λοιπον ακούστε πως έχει το πράγμα τουλάχιστον για την Ελλάδα σοβαρά και πέρα από κάθε πλάκα: Ο πιθανός εχθρός είναι βεβαίως η Τουρκία, είτε από μόνη της είτε κατευθυνόμενη από άλλες δυνάμεις. Σαν επιτιθέμενη θα έχει το στρατηγικό πλεονέκτημα του χρόνου και του τόπου, άρα και ψυχολογικό προβάδισμα. Με τις πρώτες κινήσεις των τουρκικών σχηματισμών Θα ειδοποιηθούν και οι αντίστοιχοι ελληνικοί σχηματισμοί. Στον τομέα του ναυτικού έχουν μεγάλο μειονέκτημα εμπειρίας-ποιότητας και μεγάλο τακτικό μειονέκτημα λόγω των λιμανιών τους(κλειστά) και τις ιδιαιτερότητες του Αιγαίου. Στον τομέα της αεροπορίας παραδοσιακά έχουμε το πάνω χέρι αν και σε κατάσταση πολέμου λόγω αριθμιτικής υπεροχής θα είναι ζόρικα τα πράγματα και θα πρέπει η αντιεροπορική μας ομπρέλα(από τις πιο πυκνές στην Ευρώπη) να συνεισφαίρει τα μέγιστα. Στον τομέα τώρα του στρατού ξηράς (σώματα και όπλα αν και τυρίως για τα όπλα μιλάμε) τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα. Η αριθμιτική τους υπεροχή ειναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΙΤΗΤΗ, έχουν ΣΑΦΩΣ καλύτερους αξιωματικούς(καλύτερος σχεδιασμός) αν και υποδιέστερους φαντάρους. Το σωτήριο στς υπόθεσης είναι πως δεν έχουμε μεγάλα χερσαία σύνορα (Έβρος) ώστε να εκμεταλευτούν την υπεροχή τους αυτή και ο Έβρος είναι σχετικά καλά οργανωμένος με βαρύ πυροβολικό άρματα μάχης και τα απάτσι (AH-64D) τα οποία θα σπεύσουν στην περιοχή (εκείνοι δεν έχουν) θα δώσουν μεγάλο πλεονέκτημα. Ένας μεταξύ μας πόλεμος θα είχε το χαρακτήρα εχθροπραξίας διάρκειας 3-4ημερών. Μετά λόγω επέμβασης των διεθνών οργανισμών θα έληγε. Το θέμα είναι μέσα σε αυτές τις 3-4 μέρες να μην έχουμε εδαφική απώλεια (με πιο πιθανό σενάριο αυτό της κατάληψης κάποιου νησιού) ώστε στην επερχόμενη συνθήκη ειρήνης που θα υπογραφεί να μη θεωρούμαστε "χαμένοι" Κάπως έτσι είναι κύριοι

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σιγα ρε μην χαραμισουν πυρηνικα για εμας.

Ποιος σου είπε ρε "στρατηγικέ αναλυτή" ότι θα μείνεις αλώβητος αν ανταλλαγούν μερικές πυρηνικές κεφαλές μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ και Ινδίας-Πακιστάν;Άσε που αν βρεθεί κάποιο στρατηγικό βομβαρδιστικό των ΗΠΑ στην Ελληνική επικράτεια είναι αναπόφευκτο να φας κάποια "ξώφαλτση" από τους φίλους Πούτιν και Μεντβέντεφ...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
EvilPlasma έχεις σχέση με τον Δήμο Βερύκιο;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ποιος σου είπε ρε "στρατηγικέ αναλυτή" ότι θα μείνεις αλώβητος αν ανταλλαγούν μερικές πυρηνικές κεφαλές μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ και Ινδίας-Πακιστάν;Άσε που αν βρεθεί κάποιο στρατηγικό βομβαρδιστικό των ΗΠΑ στην Ελληνική επικράτεια είναι αναπόφευκτο να φας κάποια "ξώφαλτση" από τους φίλους Πούτιν και Μεντβέντεφ...
Πρωτον εκανα πλακα δευτερον αν ειναι να μιλησουμε σοβαρα δεν ειναι τοσο απλο να ανταλλαγουν μερικες πυρηνικες κεφαλες ακομα και σε μια γενικευμενη πολεμικη συρραξη αν ηταν ετσι σε διαφορους πολεμους που εχουν κατα καιρους διεξαγη ΗΠΑ και Ρωσια δεν θα καθοντουσαν να χανουν στρατιωτες αλλα θα κερδιζαν τους πολεμους στελνωντας πυρηνικα κυριε "πυρινηκε επιστημονα".

Επισκέπτης
Ρε μαγκες εδω μιλαμε για φαι και πως θα τη βγαλουμε σε περιπτωση πολεμου. Τι τα ανακατεβετε τα πυρινηκα ? Αμα ειναι να μας ριξουν τη μπομπα, πανε κι ντοματουλες πανε και τα κατσικια πανε και τα αλλα.
Στεναχωριθηκα με αυτα που διαβαζω. Οταν σχολασω θα ανεβω χωριο θα κανω την καρδια μου πετρα και θα φαω την παλιο-προβατινα που εσφαξε ο ξαδερφος χτες.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εγω θα ειμαι στο μετωπο και θα με ταιζει η μαμα πατριδα οσοι δεν εχουν να πανε σε καποιο χωριο θα τρωνε σκατα.

Αν θέλεις να βρεθείς εγκαίρως στο μέτωπο,ξεκίνα από τώρα.Διάλεξε που θέλεις να πας και πήγαινε να εγκατασταθείς εκεί,διότι την ημέρα της κρίσεως δε θα προλάβεις...
Το 1996 στην κρίση των Ιμίων,ο πρώτος ξάδερφος μου υπηρετούσε σε μια μονάδα τεθωρακισμένων στο Διδυμότοιχο.Είχε έρθει με άδεια στην Αθήνα,και το πρωινό εκείνο στις 4 το πρωί,του τηλεφωνούν και του λένε να επιστρέψει στη μονάδα.Πώς θα πάει γρήγορα στον Έβρο;Μα με αεροπλάνο έως την Αλεξανδρούπολη.Πάει στο παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό,αλλά δεν υπήρχε θέση.Εν ώρα κρίσης δεν είχαν επιτάξει τα αεροπλάνα της κρατικής Ολυμπιακής,και πήγαιναν στην Αλεξανδρούπολη πολίτες και έμενε έξω το στρατιωτικό προσωπικό...Πήγε λοιπόν ο ξαδερφός μου να πάρει το ΚΤΕΛ.Ήταν γεμάτος ο σταθμός από στρατιώτες,και αντί να βάλουν αμέσως τα λεωφορεία να φύγουν,έπρεπε να περιμένει στις 10:00.Κάπου στις 9 μου τηλεφωνεί η θεία μου,και μου λέει πήγαινε βρες τον,διότι πηραν από τη μονάδα,και το ακύρωσαν.Είχε λήξει η κρίση!Τότε δεν υπήρχαν κινητά,ή για την ακρίβεια είχαν ελάχιστοι.Φοβερή κινητοποίηση  :jerking: Θα αναγκάζονταν οι στρατιώτες να κάνουν ταξίδι 10+ ωρών,διότι οι πολίτες "έπρεπε" να πάνε στα σπίτια του...Το εξωφρενικό ήταν ότι όταν ακυρώθηκε η μετακίνηση,πήγαν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω,διότι πολλοί είχαν αεροπορικό εισιτήριο για την ημέρα επιστροφής τους,και δεν τους τα έδιναν,παρά μόνο άλλαζαν τις ημερομηνίες.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πρωτον εκανα πλακα δευτερον αν ειναι να μιλησουμε σοβαρα δεν ειναι τοσο απλο να ανταλλαγουν μερικες πυρηνικες κεφαλες ακομα και σε μια γενικευμενη πολεμικη συρραξη αν ηταν ετσι σε διαφορους πολεμους που εχουν κατα καιρους διεξαγη ΗΠΑ και Ρωσια δεν θα καθοντουσαν να χανουν στρατιωτες αλλα θα κερδιζαν τους πολεμους στελνωντας πυρηνικα κυριε "πυρινηκε επιστημονα".

Αν νομίζεις ότι δε θα χάσουν στρατιώτες εκατέρωθεν πλανάσαι πλάνη οικτράν...Πού θα χρησιμοποιούσαν οι Ρώσοι πυρηνικά;Στη Γεωργία,στην Τσετσενία,ή παλαιότερα στο Αφγανιστάν;Θα προκαλούσαν την άμεση αντίδραση των ΗΠΑ.Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα.Αν χρησιμοποιήσουν στο Αφγανιστάν για να κάμψουν την αντίσταση των Ταλιμπαν πυρηνικά,οι Ρώσοι που θα τα βλέπουν στη γειτονιά τους θα αντιδράσουν.Σε μια όμως μεταξύ τους αντιπαράθεση,δε θα διαπραγματευτούν...Κύριε αναλυτά...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μαγκες εδω μιλαμε για φαι και πως θα τη βγαλουμε σε περιπτωση πολεμου. Τι τα ανακατεβετε τα πυρινηκα ? Αμα ειναι να μας ριξουν τη μπομπα, πανε κι ντοματουλες πανε και τα κατσικια πανε και τα αλλα.
Στεναχωριθηκα με αυτα που διαβαζω. Οταν σχολασω θα ανεβω χωριο θα κανω την καρδια μου πετρα και θα φαω την παλιο-προβατινα που εσφαξε ο ξαδερφος χτες.
Φατην τωρα που ειναι καθαρη γιατι μετα την σιγουρη επερχομενη πυρηνικη καταστροφη την βλεπω την κατσικα να μεταλλασεται σε κροκοδειλο και να σε τρωει αυτη. :grin:

Επισκέπτης
Τι πόλεμοι και μαλακίες, σε 1 εβδομάδα παντρεύομαι! Είμαι ήδη σε εμπόλεμη κατάσταση! :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τι πόλεμοι και μαλακίες, σε 1 εβδομάδα παντρεύομαι! Είμαι ήδη σε εμπόλεμη κατάσταση! :rockon:
Καλα εσυ εισαι χαμενος απο χερι ουτε πυρηνικη καταστροφη δεν σε σωζει. :grin:
Κανονισε να γινει κανα μπαμ και να την κανεις για Αγγλια. :knuppel:

Επισκέπτης
Καλα εσυ εισαι χαμενος απο χερι ουτε πυρηνικη καταστροφη δεν σε σωζει. :grin:
Κανονισε να γινει κανα μπαμ και να την κανεις για Αγγλια. :knuppel:
Εννοείτε!!!
Γιατί νομίζει ότι έβγαλα το Αγγλικό διαβατήριο? Άμα γίνει τίποτα πηγαίνω στην πρεσβεία και τον πούλο! Εγώ είμαι Αγγλος πολίτης είμαι φίλε, δεν θα σκοτωθώ για εσάς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom