Επισκέπτης
ε τοτε καπου θα εχουμε συναντηθει..Είμαι σεσημασμένος εγώ, δε μασάω
ε τοτε καπου θα εχουμε συναντηθει..Είμαι σεσημασμένος εγώ, δε μασάω
για παίξε πιάνο να δώε τοτε καπου θα εχουμε συναντηθει..
σταματα να με δινεις ρε μαλακα. θα με στειλουν στα συνορα αμα δεν τους πηγαινω και το κατιτις τους..
όποιος μου στειλει κανα καλό pm για αποψε το βράδυ του υποσχομαι σ όλη τη διαρκεια του πολεμου ελβετικες σοκολάτες σε λογικη τιμή αυριο φευγω γιατι έρχεται πολεμος το ειπε κι ο Λιακο.......
Ε ναι...Αν λαβει μερος και η Ελβετια στον πόλεμο..τι να πω τοτε; Καιγοταν ολη η Ευρωπη και ηΕλβετια κωλοβαραγε...
Πος εγινε αυτό δε το καταλαβα ποτε....
Tην Δευτερα στης 6 ειπαν αλλα επειδη εδω ειναι Ελλαδα μας βλεπω να αρχιζουμε κατα της 7:30 με 8:00.αφού είπαμε, Δευτέρα πρωί πρωί
Ρε σεις στατιστικα μετα τις κρισεις της οικονομιας σκαει ΠΟΛΕΜΟΣ...
Εχετε ποτε σκεφτεί ποσες μερες θα αντεξουμε; Σε 3 μερες όλα τα μαρκετ θα εχουν ξεπουλήσει...
Ε ρε πείνα που θα πέσει..... just think about it
Ενταξει ρε ειπαν 6:00 για να μαζευτουμε μεχρι της 9:00.ρε φίλε στο καπακι απ τα μπουζούκια ξενερωτοι στρατοκράτορες
Σιγα ρε μην χαραμισουν πυρηνικα για εμας.Όσον αφορά την ποσότητα τροφής,δε με απασχολεί.Θα διαλυθούμε πριν προλάβουμε να φάμε τις ληγμένες κονσέρβες σκύλων...Πυρηνικά γαρ...
Εγω θα ειμαι στο μετωπο και θα με ταιζει η μαμα πατριδα οσοι δεν εχουν να πανε σε καποιο χωριο θα τρωνε σκατα.Αμαν ρε παιδια...ολο στο φαι το εχετε το νου σας?
Αμα γινει πολεμος και πεσει πεινα και σκατα θα φατε,να 'στε σιγουροι γι αυτο.
Ρωτηστε και κανα μεγαλυτερο που να εζησε την Κατοχη να σας πει.
μην ανησυχεις ειμαστε περκετικληδες.Αμα γινει πολεμος και πεσει πεινα και σκατα θα φατε,να 'στε σιγουροι γι αυτο.
Ναι,ετσι λεγαν και τα Γερμανικα φανταρια στο Σταλινγκραντ,αλλα την βγαζαν με μιση γαλετα το δεκαπενθημερο.Εγω θα ειμαι στο μετωπο και θα με ταιζει η μαμα πατριδα οσοι δεν εχουν να πανε σε καποιο χωριο θα τρωνε σκατα.
και εγω πιστευω οτι θα γινει πολεμος, και παλι φταινε τα οικονομικα οπως και στους πρωτους 2 μεγαλους πολεμουςμην ανησυχεις ειμαστε περκετικληδες.
ο καλυτερος μεζες.
εγω θα κανω ενα WC επανω στο τραπεζι της κουζινας.
πολεμος ερχεται
υδωρπόλεμος δηλαδή θα είναι με νεροπίστολαο επωμενος πολεμος θα εχει ονομα υδωρπολεμος
φαγητο θα βρουμε λυση. Για νερο δεν νομιζω ομως
Αυτο λεω και εγω οσοι ειναι απο χωριο καπως θα την βγαλουν.Ναι,ετσι λεγαν και τα Γερμανικα φανταρια στο Σταλινγκραντ,αλλα την βγαζαν με μιση γαλετα το δεκαπενθημερο.
Ασε που οσοι πανε σε χωριο κουτσα-στραβα θα την βγαλουν:Εδω τι θα τρωμε?τσιμεντο?
Προς επιρρωσην του ανωτερω αναζητησε καναν 85αρη Αθηναιο που τα εζησε απο πρωτο χερι,να σου τα πει και ο ιδιος.
Εγω θα ειμαι στο μετωπο και θα με ταιζει η μαμα πατριδα οσοι δεν εχουν να πανε σε καποιο χωριο θα τρωνε σκατα.
Ναι,ετσι λεγαν και τα Γερμανικα φανταρια στο Σταλινγκραντ,αλλα την βγαζαν με μιση γαλετα το δεκαπενθημερο.
Ασε που οσοι πανε σε χωριο κουτσα-στραβα θα την βγαλουν:Εδω τι θα τρωμε?τσιμεντο?
Προς επιρρωσην του ανωτερω αναζητησε καναν 85αρη Αθηναιο που τα εζησε απο πρωτο χερι,να σου τα πει και ο ιδιος.
υδωρπόλεμος δηλαδή θα είναι με νεροπίστολα