Νέα

Πόλεμος... πόσες μέρες θα έχουμε τροφή..Το έχετε σκεφτεί ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σταματα να με δινεις ρε μαλακα. θα με στειλουν στα συνορα αμα δεν τους πηγαινω και το κατιτις τους..

Α ετσι την πατε τη δουλεια ? Θα σας φτιαξω εγω. Δεν θα γινει πολεμος ? Θα με παρακαλατε για καμια ντοματα, καμια σκωταρια, λιγο λαδι και κανα "παπαδακο" αλλα εκει ρε κουφαλες στα εισαγωμενα μια ζωη θα ειστε.
Πισω ρουφιανοι, εμπρος συγχωριανοι.

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
όποιος μου στειλει κανα καλό pm για αποψε το βράδυ του υποσχομαι σ όλη τη διαρκεια του πολεμου ελβετικες σοκολάτες σε λογικη τιμή αυριο φευγω γιατι έρχεται πολεμος το ειπε κι ο Λιακο....... :2funny: :2funny: :2funny:

Ε ναι...Αν λαβει μερος και η Ελβετια στον πόλεμο..τι να πω τοτε;  Καιγοταν ολη η Ευρωπη και ηΕλβετια κωλοβαραγε...

Πος εγινε αυτό  δε το καταλαβα ποτε....

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ε ναι...Αν λαβει μερος και η Ελβετια στον πόλεμο..τι να πω τοτε;  Καιγοταν ολη η Ευρωπη και ηΕλβετια κωλοβαραγε...

Πος εγινε αυτό  δε το καταλαβα ποτε....

Περα απο το αστειο της υποθεσης,η Ελβετια δεν κωλοβαραγε φιλε μου...λες και αμα ηθελε ο Χιτλερ δεν θα την επαιρνε σε ενα βραδυ...ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ υπαρχουν σ'αυτο το κρατος,πολλα εκ των οποιων ειναι γερμανικα,ιταλικα,αγγλικα,γαλλικα κτλ...

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ρε φίλε στο καπακι απ τα μπουζούκια ξενερωτοι στρατοκράτορες

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ρε σεις στατιστικα μετα τις κρισεις της οικονομιας σκαει ΠΟΛΕΜΟΣ...

Εχετε ποτε σκεφτεί ποσες μερες θα αντεξουμε;  Σε 3 μερες όλα τα μαρκετ θα εχουν ξεπουλήσει...

Ε ρε πείνα που θα πέσει..... just think about it

Και η ιστορία διδάσκει ότι στις αρχές κάθε αιώνα γίνεται ένας μεγάλος πόλεμος.Φυσικά όλοι οι πόλεμοι έχουν μια γελοία αφορμή,αλλά οικονομικά αίτια.Και η Ελλάδα είναι πολύ προετοιμασμένη... :jerking:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Όσον αφορά την ποσότητα τροφής,δε με απασχολεί.Θα διαλυθούμε πριν προλάβουμε να φάμε τις ληγμένες κονσέρβες σκύλων...Πυρηνικά γαρ...

Επισκέπτης
Αμαν ρε παιδια...ολο στο φαι το εχετε το νου σας?

Αμα γινει πολεμος και πεσει πεινα και σκατα θα φατε,να 'στε σιγουροι γι αυτο.

Ρωτηστε και κανα μεγαλυτερο που να εζησε την Κατοχη να σας πει.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε φίλε στο καπακι απ τα μπουζούκια ξενερωτοι στρατοκράτορες
Ενταξει ρε ειπαν 6:00 για να μαζευτουμε μεχρι της 9:00.

Όσον αφορά την ποσότητα τροφής,δε με απασχολεί.Θα διαλυθούμε πριν προλάβουμε να φάμε τις ληγμένες κονσέρβες σκύλων...Πυρηνικά γαρ...
Σιγα ρε μην χαραμισουν πυρηνικα για εμας.

Αμαν ρε παιδια...ολο στο φαι το εχετε το νου σας?

Ρωτηστε και κανα μεγαλυτερο που να εζησε την Κατοχη να σας πει.
Εγω θα ειμαι στο μετωπο και θα με ταιζει η μαμα πατριδα οσοι δεν εχουν να πανε σε καποιο χωριο θα τρωνε σκατα.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μην ανησυχεις ειμαστε περκετικληδες.
ο καλυτερος μεζες.
εγω θα κανω ενα WC επανω στο τραπεζι της κουζινας.
πολεμος ερχεται

Επισκέπτης
Εγω θα ειμαι στο μετωπο και θα με ταιζει η μαμα πατριδα οσοι δεν εχουν να πανε σε καποιο χωριο θα τρωνε σκατα.
Ναι,ετσι λεγαν και τα Γερμανικα φανταρια στο Σταλινγκραντ,αλλα την βγαζαν με μιση γαλετα το δεκαπενθημερο.

Ασε που οσοι πανε σε χωριο κουτσα-στραβα θα την βγαλουν:Εδω τι θα τρωμε?τσιμεντο?

Προς επιρρωσην του ανωτερω αναζητησε καναν 85αρη Αθηναιο που τα εζησε απο πρωτο χερι,να σου τα πει και ο ιδιος.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ο επωμενος πολεμος θα εχει ονομα υδωρπολεμος

φαγητο θα βρουμε λυση. Για νερο δεν νομιζω ομως

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
μην ανησυχεις ειμαστε περκετικληδες.
ο καλυτερος μεζες.
εγω θα κανω ενα WC επανω στο τραπεζι της κουζινας.
πολεμος ερχεται
και εγω πιστευω οτι θα γινει πολεμος, και παλι φταινε τα οικονομικα οπως και στους πρωτους 2 μεγαλους πολεμους

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι,ετσι λεγαν και τα Γερμανικα φανταρια στο Σταλινγκραντ,αλλα την βγαζαν με μιση γαλετα το δεκαπενθημερο.

Ασε που οσοι πανε σε χωριο κουτσα-στραβα θα την βγαλουν:Εδω τι θα τρωμε?τσιμεντο?

Προς επιρρωσην του ανωτερω αναζητησε καναν 85αρη Αθηναιο που τα εζησε απο πρωτο χερι,να σου τα πει και ο ιδιος.
Αυτο λεω και εγω οσοι ειναι απο χωριο καπως θα την βγαλουν.
Γαμηθηκαν ολοι οταν τους ρωτας απο που εισαι να σου λενε Αθηναιος ε φαε σκατα τωρα. :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεδομένου ότι το μέτωπο δεν θα κρατήσει πάνω από 10 μέρες, δεν σε βλέπω να τρως και πολύ...

Πες τα χρυσόστομε...

Το θέμα είναι να ΜΗΝ γίνει πόλεμος.

Να θυμίσω ότι το 1987 (αλλά και το 1996) είχαν αδειάσει τα σουπερμάρκετ σε χρόνο dt χωρίς να πέσει μια σφαίρα...
Φαντάσου να έπεφτε δηλαδή!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Water is Life

Το σύνθημα του Dune είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Δίχως αυτό bye bye ζωή.

Δεν λέμε ΑΝ γίνει πόλεμος, αλλά ετοιμαζόμαστε γι'αυτόν.
Πόλεμος μπορέι να γίνει πολύ σύντομα, εντός 4-5 χρόνων από τώρα κι όχι για την εξασφάλιση ζωτικού χώρου για ανάπτυξη πλυθησμού, αλλά για την εξασφάλιση πηγών επιβίωσης όσων θα μείνουν ίσως από μια εκκολαπτόμενη και εξαιρετικά επιταχυνόμενη φυσική καταστροφή με αφετηρία εκτός ή εντός γης φαινόμενα.

Μαζέψτε σπόρους, όχι υβρίδια, αλλά κανονικούς
Μαζέψτε μπαταρίες
Αγοράστε κανα φωτοβολταικό και φάρμακα πρώτης ανάγκης
Μάσκες για αντισφυξιογόνες καταστάσης
Έναν μετρητή Geiger
Ένα portable μέσο καθαρισμού νερού

Κι οπως και δήποτε προμηθευτείτε όπλα που γεμίζουν γρήγορα, είναι ελαφριά στη μεταφορά και ευθύβολα, άντε και κανένα για σκάγια.

Φύγετε από Αθήνα, πηγαίντε είτε Αιτολωακαρνανία, Ευρυτανία ή Πελοππόνησο, σε περιοχές
με ορεινούς όγκους ή σπηλιές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom