Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.799
- Πόντοι
- 12.756
του Βλάσση ρε παπάρα, λες να λέω μικρό και ανεξάρτητο τον Ιγναντίου
Και ο Βλασσης ειναι να δοκιμαστει .. μην το βλεπεις που την παλευει ακομα
του Βλάσση ρε παπάρα, λες να λέω μικρό και ανεξάρτητο τον Ιγναντίου
Και ο Βλασσης ειναι να δοκιμαστει .. μην το βλεπεις που την παλευει ακομα
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το άρθρο του Δούρειου ίππου δημοσιεύτηκε στις 29.6 εγώ το είδα την επομένη και το πόσταρα εδώ. Στην προσπάθεια μου να το διασταυρώσω έψαξα και στην Πτήση και δεν βρήκα τίποτα (το ότι έχει δημοσιευτεί την ίδια μέρα με το ποσταρισμά μου δεν σημαίνει ότι το άρθρο υπήρχε όταν εγώ έψαξα, μπορεί να μπήκε αργότερα την ίδια μέρα) βρήκα όμως το παρακάτω άρθρο της Hellas journal με ημερομηνία και αυτό 29.6. Γενικά να ξές όταν ποστάρω κάτι από μία πηγή φροντίζω να το επιβεβαιώνω και με μία άλλη.
Οι ΗΠΑ καθυστερούν λόγω προσχηματικής τήρησης των ισορροπιών μεταξύ της Αθήνας και της Άγκυρας: Μετά τη σύνοδο του Βίλνιους τα ελληνικά F-35
Της ΛΕΝΑΣ ΑΡΓΥΡΗ, Καθημερινή ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Η αγωνία της Ουάσιγκτονhellasjournal.com
Τώρα το εν λόγο άρθρο της Πτήσης είναι μεταγενέστερο από του Δούρειου ίππου δημοσιεύτηκε στις 30.6, λογικά λίγο μετά από το δικό μου ποστάρισμα, ή δε είδηση του παγώματος των ελληνικών F-35 μπαίνει σαν δεύτερη σε άρθρο για τα Τσέχικα F-35 (γιατί ως γνωστόν τον μέσο Έλληνα τον ενδιαφέρουν περισσότερο τα Τσεχικά F-35 παρά το πάγωμα των δικών μας για χάρη τις Τουρκίας) και μάλιστα με τον τελείως αλλοπρόσαλλο τίτλο "Και οι Τσέχοι στο club των F-35, στο «πάγο» τα ελληνικά JSF"
Ναι το έβαλε αλλά το έβαλε αφού πρώτα είχε γίνει γνωστό από άλλες πηγές και ακόμα όταν το έκανε του έβαλε έναν τελείως παραπλανητικό τίτλο βάζοντας σαν ¨τσόντα" την σημαντική είδηση με την τελείως αδιάφορη πληροφορία των Τσεχικών F-35. Πες μου τώρα ποιός φταίει που ή πτήση έχει την φήμη της καθεστωτικής ?
Να αλλά μέχρι να έρθει το πρώτο θα μείνει τίποτα πράσινο σε ύψος πάνω από αυτό του άνηθου;«Κλείδωσαν» τα υπερσύγχρονα Canadair 515 για την Ελλάδα: Πότε θα έρθουν, τι δυνατότητες έχουν [βίντεο] - iefimerida.gr
Η αντίστροφη μέτρηση για τη ριζική ανανέωση του στόλου των Canadair που λειτουργούν στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει.www.iefimerida.gr
Tα ακουσα αλλα δεν τα ειδα!Χαμηλές πτήσεις F-35 πάνω από την Αθήνα
Χιλιάδες Αθηναίοι βγήκαν στα μπαλκόνια από τον εκκωφαντικό θόρυβο των μαχητικών - Το ένα από αυτά πιλοτάρει μία γυναίκα - Προσγειώνονται σε λίγο στην Τανάγρα - Έλαβαν άδεια να πετάξουν στα 5.000 πόδια πάνω από την Αθήναwww.protothema.gr
Χαμός με τα F-35 πάνω σπο την Αθήνα.
Short SC.7 SkyvanΜπροστά ήταν ένα ελικοφόρο που προφανώς έκανε και τις λήψεις
Διορθώνω τον εαυτό μου..... τελικά και το τρίτο ήταν F35 και όχι F16, απλά ήταν πιο μακριά και έκανε και διάφορα κόλπα και δεν το πρόσεξα καλά.5000 πόδια με τίποτα........από την περιοχή μου,πέρασαν κάτω από 1000 μέτρα!!!!! Μπροστά ήταν ένα ελικοφόρο που προφανώς έκανε και τις λήψεις,πίσω δύο F35 και πιο πίσω σε απόσταση και εκτός πλάνου ένα F16 . Απλά για να μπορέσουν να μείνουν στον αέρα με τόσο μικρή ταχύτητα οι κινητήρες δούλευαν σχεδόν σε πλήρη ώση.Ο θόρυβος ήταν τοσο δυνατός που νόμιζα ότι πεφτει αεροπλάνο στην γειτονιά. Ποιος ηλίθιος είχε την ιδέα? Μια γιαγιά από την απέναντι πολυκατοικία βγήκε έντρομη και φώναζε "πόλεμος"!!!!