Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.324
Πόντοι
2.036
Αγαπάω πολύ τους βλάκες, γιατί οι βλάκες πιο πολύ από όλους χρειάζονται τη βοήθεια και υποστήριξή μας.
Μα γι αυτό στο είπα, επειδή είσαι νταλαβεριντζής με δαύτους και τους έχεις από κοντά. Μια χάρη όμως ρε λεβεντόπαιδο. Πίστευε ότι γουστάρεις αλλά μη μου ζαλίζεις άλλο τ' αρχίδια.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.290
Πόντοι
1.046
Μα γι αυτό στο είπα, επειδή είσαι νταλαβεριντζής με δαύτους και τους έχεις από κοντά. Μια χάρη όμως ρε λεβεντόπαιδο. Πίστευε ότι γουστάρεις αλλά μη μου ζαλίζεις άλλο τ' αρχίδια.
Φίλε, εγώ δεν ξέρω, είμαι αδαής. Αλλά όταν σε ρώτησα εσένα, που πέταξες υπονοούμενα ότι ξέρεις, δεν είπες τίποτα, γιατί δεν ξέρεις τίποτα και μόνο να κάνεις τον τάχα μου ενημερωμένο ξέρεις. Ε, πώς τον λένε αυτόν που νομίζει ότι είναι έξυπνος, ενώ δεν είναι; Την απεριόριστη αγάπη μου!

dhalsim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2016
Like
4.388
Πόντοι
441
Το θεματολόγιο είναι γι αυτούς που τους αρέσει η Πολεμική Αεροπορία η ο μοντελισμός με μοντέλα της Αεροπορίας η πολιτικές συζητήσεις στο να κρατούμε την χώρα για τον εξοπλισμό της πολεμικής Αεροπορίας;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.382
Πόντοι
6.256
Memphis_Belle_-_180514-F-IO108-003.jpeg

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.903
Πόντοι
18.546
Πολύ ενδιαφέρων άρθρο , φυσικά η είδηση της καθυστέρηση έγκρισης των F-35 και FMF προς την χώρα μας (με διάφορα προσχήματα) δεν παίχτηκε πουθενά. Ούτε φυσικά και από την καθεστωτική "Πτήση και διάστημα" . Ένας από τους λόγους που πρέπει να ενημερωνόμαστε και από μικρά ανεξάρτητα site

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.480
Πόντοι
8.345

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
Πολύ ενδιαφέρων άρθρο , φυσικά η είδηση της καθυστέρηση έγκρισης των F-35 και FMF προς την χώρα μας (με διάφορα προσχήματα) δεν παίχτηκε πουθενά. Ούτε φυσικά και από την καθεστωτική "Πτήση και διάστημα" . Ένας από τους λόγους που πρέπει να ενημερωνόμαστε και από μικρά ανεξάρτητα site

έκανες τον κόπο να δεις το σάιτ της Πτησης πριν γράψεις ;

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.903
Πόντοι
18.546
έκανες τον κόπο να δεις το σάιτ της Πτησης πριν γράψεις ;

ναι και δεν βρήκα κάτι , τώρα αν μου ξέφυγε για δώσε λίνκ αν βρήκες εσύ

ΥΓ τώρα γενικά να ξέρεις στο συγκεκριμένο site πολλές φορές έχω βρει θέματα που δεν τα έχει η Πτήση, είναι αρκετά σοβαρό και αχρωμάτιστο καμία σχέση με Πενταπόσταγμα κλπ :undecided:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
ναι και δεν βρήκα κάτι , τώρα αν μου ξέφυγε για δώσε λίνκ αν βρήκες εσύ

ΥΓ τώρα γενικά να ξέρεις στο συγκεκριμένο site πολλές φορές έχω βρει θέματα που δεν τα έχει η Πτήση, είναι αρκετά σοβαρό και αχρωμάτιστο καμία σχέση με Πενταπόσταγμα κλπ :undecided:

κι' όμως είναι τόσο απλό, γράφεις στην αναζήτηση "F-35" και ανάμεσα στα άρθρα που βγάζει είναι και ένα με ημερομηνία 30/6/23 ( Και οι Τσέχοι στο club των F-35, στο «πάγο» τα ελληνικά JSF; )
την ίδια ημέρα που έγραφες " Ούτε φυσικά και από την καθεστωτική "Πτήση και διάστημα" " .....

δεν θέλω να αμφισβητήσω πως έψαξες, απλά αναρωτιέμαι αν η παραπάνω άποψη λειτούργησε σαν "παρωπίδες" στο να μην δεις το άρθρο που ήταν φάτσα κάρτα στην ιστοσελίδα

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.903
Πόντοι
18.546
κι' όμως είναι τόσο απλό, γράφεις στην αναζήτηση "F-35" και ανάμεσα στα άρθρα που βγάζει είναι και ένα με ημερομηνία 30/6/23 ( Και οι Τσέχοι στο club των F-35, στο «πάγο» τα ελληνικά JSF; )
την ίδια ημέρα που έγραφες " Ούτε φυσικά και από την καθεστωτική "Πτήση και διάστημα" " .....

δεν θέλω να αμφισβητήσω πως έψαξες, απλά αναρωτιέμαι αν η παραπάνω άποψη λειτούργησε σαν "παρωπίδες" στο να μην δεις το άρθρο που ήταν φάτσα κάρτα στην ιστοσελίδα

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το άρθρο του Δούρειου ίππου δημοσιεύτηκε στις 29.6 εγώ το είδα την επομένη και το πόσταρα εδώ. Στην προσπάθεια μου να το διασταυρώσω έψαξα και στην Πτήση και δεν βρήκα τίποτα (το ότι έχει δημοσιευτεί την ίδια μέρα με το ποσταρισμά μου δεν σημαίνει ότι το άρθρο υπήρχε όταν εγώ έψαξα, μπορεί να μπήκε αργότερα την ίδια μέρα) βρήκα όμως το παρακάτω άρθρο της Hellas journal με ημερομηνία και αυτό 29.6. Γενικά να ξές όταν ποστάρω κάτι από μία πηγή φροντίζω να το επιβεβαιώνω και με μία άλλη.

Τώρα το εν λόγο άρθρο της Πτήσης είναι μεταγενέστερο από του Δούρειου ίππου δημοσιεύτηκε στις 30.6, λογικά λίγο μετά από το δικό μου ποστάρισμα, ή δε είδηση του παγώματος των ελληνικών F-35 μπαίνει σαν δεύτερη σε άρθρο για τα Τσέχικα F-35 (γιατί ως γνωστόν τον μέσο Έλληνα τον ενδιαφέρουν περισσότερο τα Τσεχικά F-35 παρά το πάγωμα των δικών μας για χάρη τις Τουρκίας) και μάλιστα με τον τελείως αλλοπρόσαλλο τίτλο "Και οι Τσέχοι στο club των F-35, στο «πάγο» τα ελληνικά JSF"

Ναι το έβαλε αλλά το έβαλε αφού πρώτα είχε γίνει γνωστό από άλλες πηγές και ακόμα όταν το έκανε του έβαλε έναν τελείως παραπλανητικό τίτλο βάζοντας σαν ¨τσόντα" την σημαντική είδηση με την τελείως αδιάφορη πληροφορία των Τσεχικών F-35. Πες μου τώρα ποιός φταίει που ή πτήση έχει την φήμη της καθεστωτικής ?

:hi:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.375
Πόντοι
12.756

Ποια εννοεις μικρά και ανεξάρτητα sites ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.375
Πόντοι
12.756
στην προκειμένη περίπτωση αυτό του οποίου έχω βάλει link
εχεις βάλει 2 , του Βλασση και του Ιγναντιου

Για τον 2ο δεν θα στον προτεινα ... στο λεω απο χερι αυτο