Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
για να θυμωμαστε οτι αυτος ο τοπος βγαζει και Αντρες με κεφαλαιο,που δυστυχως θυσιαζωνται...για ναναι ελευθερες κατι λουγκρες...που πολλυ γουσταρουν το οθωμανικο

Αγαπητέ,

Διαφωνώ!

Κατ'αρχήν δεν είναι "οθωμανικό" αλλά Ελληνικότατο από αρχαιοτάτων χρόνων.
Έπειτα όσοι αρέσκονται σ'αυτό, είναι κατά την άποψή μου, δικός τους ο κώλος, άρα και δική τους υπόθεση.
Αυτός, στον οποίο αναφέρεσαι, σε προηγούμενο ποστ είχε αναφέρει ότι σε περίπτωση που βυθιζόταν το Τούρκικο στο Σούνιο, θα αναγκαζόταν να πάει στο Μέτωπο. Γι'αυτούς λοιπόν τους φυγόπονους και φυγόστρατους είναι κρίμα να θυσιάζονται τα παληκάρια μας που πολεμούν καθημέρινα τον μεμέτη.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ο PATHFINDER διαθέτει πλούσια συλλογή φωτογραφιών!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ΟΛΟΣ ο κόσμος όταν λέει Greek sex εννοεί το anal sex - ΜΟΝΟ στην Ελλάδα το λέμε έτσι, ίσως γιατί κάποιοι χαριτοδιπλωμένοι αναπολούν τις εποχές που εκτελούσαν καθήκοντα του μικρού γιουσούφ στο σεραϊ του πασσσσσσά! Η λέξη "ΠΟΥΣΤΗΣ" - Προέρχεται με σύντμηση εκ του "ΠΥΓΙΣΤΗΣ", δηλαδή αυτού που ασχολείται με την "ΠΥΓΗ" του (με Υ) που είναι η "έδρα"... ο κώλος δηλαδή!

Κατά την μυθολογία μάλιστα, όταν ο Δίας τοποθετούσε τις αισθήσεις πάνω στον άνθρωπο, έβαλε

• [li]την ΟΡΑΣΗ στα μάτια,[/li]
    [li]την ΑΚΟΗ στα αυτιά,[/li]
    [li]την ΟΣΦΡΗΣΗ στην μύτη,[/li]
    [li]την ΑΦΗ στα δάκτυλα,[/li]
    [li]την ΓΕΥΣΗ στην γλώσσα κλπ κλπ κλπ.[/li]

Όταν όμως ήρθε η ώρα να τοποθετήσει την ΝΤΡΟΠΗ, δεν είχε μείνει τίποτα ελεύθερο και αποφάσισε (ο Δίας) να την τοποθετήσει στον πρωκτό. Αμέσως η ΝΤΡΟΠΗ έφερε σθεναρή αντίσταση, διαμαρτηρήθηκε έντονα και αρνήθηκε πεισματικά να μπει στον πρωκτό. Μετά από επίπονη προσπάθεια και πολλή συζήτηση με τον Δία που προσπαθούσε να την πείσει να μπει εκεί, τελικά η ΝΤΡΟΠΗ δέχτηκε να μπει, με έναν μοναδικό όρο!

"...εάν τολμήσει να μπει στον πρωκτό κανείς άλλος εκτός από εμένα, εγώ θα σηκωθώ και θα φύγω..." είπε η ΝΤΡΟΠΗ και ο Δίας δέχτηκε μη μπορώντας να προτείνει κάτι διαφορετικό.

[size=12pt]Για αυτό το λόγο οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ είναι ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ, δηλαδή δεν έχουν αίσθηση της ΝΤΡΟΠΗΣ! :bottom:[/size]

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ο PATHFINDER διαθέτει πλούσια συλλογή φωτογραφιών!
Και που 'σαι ακόμη! Παίζω δε σε ότι ταμπλώ θες, εκτός ίσως από ΠΝ που έχω κάποια κενά, αλλά εκεί ποντάρω στη συνδρομή του ΝΑΥΑRXOS του φόρουμ ως καθ' ύλη αρμόδιο :2funny:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Αγαπητέ,

Διαφωνώ!

Έπειτα όσοι αρέσκονται σ'αυτό, είναι κατά την άποψή μου, δικός τους ο κώλος, άρα και δική τους υπόθεση.
Αυτός, στον οποίο αναφέρεσαι, σε προηγούμενο ποστ είχε αναφέρει ότι σε περίπτωση που βυθιζόταν το Τούρκικο στο Σούνιο, θα αναγκαζόταν να πάει στο Μέτωπο. Γι'αυτούς λοιπόν τους φυγόπονους και φυγόστρατους είναι κρίμα να θυσιάζονται τα παληκάρια μας που πολεμούν καθημέρινα τον μεμέτη.
εδω θα διαφωνησω εγω φιλε μου..τα παλικαρια θυσιαζωνται για την ελευθερια και την εννοια πατριδα...που οι λουγκρες δεν ξερουν ουτε καν τι σημαινει :sunglasses:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
εδω θα διαφωνησω εγω φιλε μου..τα παλικαρια θυσιαζωνται για την ελευθερια και την εννοια πατριδα...που οι λουγκρες δεν ξερουν ουτε καν τι σημαινει :sunglasses:

Ρε Έκτορα,

Έχω την εντύπωση ότι δαφωνείς για να διαφωνήσεις!
Πάντως συμφωνούμε!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έλα, έχω quiz: O παρακάτω εικονιζόμενος έστορας στήριξης του MG-3 πάνω στο AB-212ASW αναπτύχθηκε από Ελληνική εταιρεία και τοποθετήθηκε στα ελικόπτερα του ΠΝ. Ονομάζεται KVG-96 (όχι δεν τον λένε "πουφ - πουφ") όπως άλλωστε φαίνεται γραμμένο. Ξέρει κανείς γιατί?

Αγαπητέ,

Είναι πραγματικά κρίμα γιατί ένα τόσο τραγικό συμβάν που υποδηλώνει την θυσία 3 παλικαριών να αμαυρώνεται από τις μίζες που πήρε η Διεύθυνση Ανπαπτυξης της ΕΒΟ για να "αναπτύξει" - "επιλέξει" από τον αντιπρόσωπο που έδινε τα περισσότερα, τον έστορα στήριξης των MG3. Θα σε κουφάνω αν σου πω ότι τα MG3 δεν τα κατασκευάζει αλλά μόνο τα συναρμολογεί?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
2pdzzld0.jpg

Stories