argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.018
- Πόντοι
- 9.297
Θυμήθηκα τα μυθικά βιδεο από εκπομπές του Λιακόπουλου με Μιράζ -2000 να αγγίζουν σχεδόν το κύμα
και από κάτω να αναγράφεται το" Α'ιντε κα'ι'ναρια'!"
Θυμήθηκα τα μυθικά βιδεο από εκπομπές του Λιακόπουλου με Μιράζ -2000 να αγγίζουν σχεδόν το κύμα
στα σχόλια που ακολουθούν το άρθρο υπάρχουν διαμάντια, αντιγραφω μερικά το ένα καλύτερο από το άλλο.... :Πτώση F-16: Ποιος είναι ο 29χρονος πιλότος - Δείτε φωτογραφίες
Ο υποσμηναγός Παναγιώτης Αποστολάκης κατάφερε να χρησιμοποιήσει εγκαίρως και επιτυχώς το σύστημα εγκατάλειψης του μαχητικούwww.protothema.gr
και από κάτω να αναγράφεται το" Α'ιντε κα'ι'ναρια'!"
Δεκτόν...το πραγματικά "αγγιζω το κύμα" είναι το παρακάτω βίντεο, δεν νομίζω να υπάρχει διεθνως κάτι αντίστοιχο, (τουλάχιστον σε επιχειρησιακή πτήση ,οχι air show ιδιώτες κλπ.)
Επίσης κανένα δε βγάζει τέτοιο ντουμάνι τούφα οπως τα φάντομ, έχουν φάση....πάντως θυμάμαι στις αεροπορικές επιδείξεις της Τανάγρας το 2019 την μουσική από τους δύο θηριώδεις κινητήρες των αειθαλών Φάντομ...!
Όλα είχαν το ενδιαφέρον τους αλλά σαν τα Φάντομ κανένα δεν έκανε τόση απολαυστική "φασαρία".
Το κορυφαίο είναι ότι είναι πολύ καλά σε αγώνα αέρος εδάφους ενώ έχουν και πολύ κακές δυνατότητες αέρος αέρος μετά την αναβάθμιση που τους έγινε.Επίσης κανένα δε βγάζει τέτοιο ντουμάνι τούφα οπως τα φάντομ, έχουν φάση.
προφανώς, όταν το είχα πρωτοδει νόμιζα πως είναι μούφα, λόγω και της χαμηλής ανάλυσης.Δεκτόν...
Είπα "σχεδόν αγγίζει"!
Όπως καταλαβαίνεις η διαφορά αυτού που κατέγραψες από ένα ( ακόμα) τραγικό δυστύχημα είναι λίγα εκατοστά.
Το φαντομ ειναι ενα κανονικο αρσενικο.Επίσης κανένα δε βγάζει τέτοιο ντουμάνι τούφα οπως τα φάντομ, έχουν φάση.
Τα Rafale δηλαδή είναι λουγκρες;Το φαντομ ειναι ενα κανονικο αρσενικο.
Πίνει ( μεγαλη καταναλωση καυσιμου )
Καπνιζει. ( βγαζει καπνο )
Κανει φασαρια. ( Πολυ θορυβο )
Τα Φαντομ εχω ακούσει να τα αποκαλούν ιπτάμενα λεωφορεία λογω όγκου και όταν βρέθηκα διπλά σε ενα κατάλαβα οτι ισχύει 100%.Το φαντομ ειναι ενα κανονικο αρσενικο.
Πίνει ( μεγαλη καταναλωση καυσιμου )
Καπνιζει. ( βγαζει καπνο )
Κανει φασαρια. ( Πολυ θορυβο )
Αν ειχαν αρχίδια όλοι αυτοί θα ήταν στην ικάρωνστα σχόλια που ακολουθούν το άρθρο υπάρχουν διαμάντια, αντιγραφω μερικά το ένα καλύτερο από το άλλο.... :
" 29 παιδί, πιλότος Αεροπλάνο εκατομμυρίων ευρώ στα χέρια ενος παιδιού. Θα ήταν καλύτερο να έπαιζε με τα κουβαδάκια του στην άμμο "
" Εμένα, όταν απολύθηκα από το στρατό, με χρέωσαν για κράνος που είχα εν τω μεταξύ παραλάβει ελλαττωματικό. Τον πιλότο θα τον χρεώσουν κάτι; "
" Αχ Να έχει ο παίδαρος πάντα υγεια και ασφαλής πτήσεις. Την επόμενη φορά να πέσει στο κρεβάτι μου... "
" Είτε μηχανικό λάθος είτε λάθος του πιλότου είναι δύσκολο να πεις χωρίς στοιχεία. Το θέμα είναι ότι άλλο ένα αμερικανικής κατασκευής αεροσκάφος αποτυγχάνει και γίνεται φωλιά για τα ψάρια του Αιγαίου."
" Το στείλε ακλαφτο ο κλαρινογαμπρος.εκατο μύρια ζημιά έλα μωρέ τώρα,είμαστε οι καλύτεροι του ΝΑΤΟ.ελλαδαρα οεοεοε!!!! "
" πιλότους βγάζει η χώρα... μαχητικά αεροσκάφη όχι, οπότε δεν είναι και τόσο ευχάριστη είδηση... "
" Ήρωας το παλικάρι ,σε θέση πειραματόζωο,πετά δηλαδή ένα πρωτότυπο μαχητικό,που δεν το κατέχει καμία αεροπορική πολεμική ανά τον κόσμο. Χμμμμ... "
" Ελα πολυ ασχοληθηκαμε με τον ποζερα...Ο λογαριασμος σπιτακι του και τζουζ απ την Π.Α...next please "
όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας
...λίγα με τον αντρέατο πραγματικά "αγγιζω το κύμα" είναι το παρακάτω βίντεο, δεν νομίζω να υπάρχει διεθνως κάτι αντίστοιχο, (τουλάχιστον σε επιχειρησιακή πτήση ,οχι air show ιδιώτες κλπ.)
Γαλλιδες σαν τον Μακρον.Τα Rafale δηλαδή είναι λουγκρες;
Μη τρωτε παραμυθι.στα σχόλια που ακολουθούν το άρθρο υπάρχουν διαμάντια, αντιγραφω μερικά το ένα καλύτερο από το άλλο.... :
" 29 παιδί, πιλότος Αεροπλάνο εκατομμυρίων ευρώ στα χέρια ενος παιδιού. Θα ήταν καλύτερο να έπαιζε με τα κουβαδάκια του στην άμμο "
" Εμένα, όταν απολύθηκα από το στρατό, με χρέωσαν για κράνος που είχα εν τω μεταξύ παραλάβει ελλαττωματικό. Τον πιλότο θα τον χρεώσουν κάτι; "
" Αχ Να έχει ο παίδαρος πάντα υγεια και ασφαλής πτήσεις. Την επόμενη φορά να πέσει στο κρεβάτι μου... "
" Είτε μηχανικό λάθος είτε λάθος του πιλότου είναι δύσκολο να πεις χωρίς στοιχεία. Το θέμα είναι ότι άλλο ένα αμερικανικής κατασκευής αεροσκάφος αποτυγχάνει και γίνεται φωλιά για τα ψάρια του Αιγαίου."
" Το στείλε ακλαφτο ο κλαρινογαμπρος.εκατο μύρια ζημιά έλα μωρέ τώρα,είμαστε οι καλύτεροι του ΝΑΤΟ.ελλαδαρα οεοεοε!!!! "
" πιλότους βγάζει η χώρα... μαχητικά αεροσκάφη όχι, οπότε δεν είναι και τόσο ευχάριστη είδηση... "
" Ήρωας το παλικάρι ,σε θέση πειραματόζωο,πετά δηλαδή ένα πρωτότυπο μαχητικό,που δεν το κατέχει καμία αεροπορική πολεμική ανά τον κόσμο. Χμμμμ... "
" Ελα πολυ ασχοληθηκαμε με τον ποζερα...Ο λογαριασμος σπιτακι του και τζουζ απ την Π.Α...next please "
όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας
Κρυβε λόγια......λίγα με τον αντρέα
Αχρηστα λεφτά..λες και θα γίνει ποτέ πόλεμος..ακόμα και να γίνει κάτι.. η μαμα Αμερική δεν αφήνει πόλεμο στο ΝΑΤΟ..απλά έχουμε στρατό για να τρώει η νέα Δημοκρατία λεφτά από τις μίζες για αεροπλάνα καράβια και τανκς..και να διορίζει εποπ και καραβαναδες με αντάλλαγμα ψηφαλακια..