Νέα

Πωλείται Πακιστανικό πορνονούμερο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ο φιλόσοφος Φρήντριχ Νίτσε δεν πιάνει μια μπροστά στην ιδιοφυία του Μπόσικαν που σπρώχνει άσπρη στη γωνία του δρόμου. Πάντα θαύμαζα τους έξυπνους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που έχουν βιβλιοθήκες στα σπίτια τους. Πάντα, ακόμα και τα gangbangs που θέλουν να κάνουν στο πατάρι του Άλκα, με τα διακοσάευρα μάτσο στο χέρι.
Τις γυναίκες μη τις φοβάσαι όλο και κάποιον βρίσκουν για γάμο ακόμα και μια γεροντοκορη στη γειτονιά βρήκε άντρα τώρα στα 55 της δυστυχώς όλες οι γυναίκες βρίσκουν ότι κουσούρι και να έχουν.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Αυτό πού το βασίζεις ρε τύπε ότι αν έχει πάει με μαύρο έχει μηδενική αξία;
Δεν ξέρεις καθόλου τις γυναίκες. Κάνουν πολλά και ξεχνούν ακόμη περισσότερα κια ζήσαν αυτές καλά κι εμείς χειρότερα.
Τώρα είτζ να έχει μια γυναίκα θα έχει προτάσεις,είχε κάνει ένα πείραμα εδώ ένας και έκανε τη γυναίκα τη γριά που εχει είτζ και κάτι γέροι της στέλνανε να τη παντρευτούν.Επισης μια γνωστή της μάνας μου τρελη έχει πάει δρομοκαιτειο ιδιωτικό 2 φορες έχει σχέση σοβαρή που θα τη παντρευτεί 6 χρόνια σχέση.Η γυναίκα ότι κουσούρι και να έχει έστω έναν μαλακα θα τον βρει για γάμο.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Αυτό πού το βασίζεις ρε τύπε ότι αν έχει πάει με μαύρο έχει μηδενική αξία;
Δεν ξέρεις καθόλου τις γυναίκες. Κάνουν πολλά και ξεχνούν ακόμη περισσότερα κια ζήσαν αυτές καλά κι εμείς χειρότερα.
Ακριβώς αυτό γυναίκα και εγκληματίας να αποδειχθεί όταν βγει από τη φυλακή μπορεί να βρει άντρα για γάμο δε ξέρεις καθόλου τις γυναίκες αντωνη μου.Οι άντρες μπορεί ο πιο φυσιολογικός να μη βρει γυναίκα ποτέ όχι για γάμο ούτε για σχέση για τις γυναίκες είναι τελείως αλλιώς.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
αφού είναι γαμιώλες του κερατά
γύφτοι τις γαμάνε και ξοφλημένοι
και πάλι υπάρχουν χαροκαμμένοι που τρέχουν απο πίσω

απλά θέλω να προσθέσω ότι έστω μέχρι πριν 7-8 υπήρχαν και κάποια όρια
δε σου καθόταν η καριόλα με τίποτα, έπρεπε να σαι όμορφος, να είσαι πολύ καλός σε κάτι, να σαι οικονομημένος ή να σαι ο μάγκας, μάγκας τσίφτης όμως και καραμπουζουκλής, να χεις τύπο
πλέον ότι πιο σάπιο υπάρχει εκεί θα κολλήσουν, ότι πιο τελευταίο παίζει από το πάτο του βαρελιού το πιπώνουν
και μετά της το λες της τύπισσας ότι ξες, άραξε, μέχρι γύφτοι σε έχουν γαμήσει μη μας κάνεις και τεμενάδες
και αλλάζει δέκα χρώματα και δεν ξέρει τι να πει
Μπα δε είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες εγώ δε έχω βρει κοπέλα ας πουμε ενώ έχω μιλήσει σε καμία 20 αρια συνολο,πρέπει και τώρα να είσαι μάγκας και να έχεις αυτοπεποίθηση και λέγειν για να γαμησειε αλλιώς δε γαμας εγώ δε είμαι μάγκας είμαι καλό παιδί και δε έχω λέγειν γιατί η έλλειψη αυτοπεποίθησης με τις γκόμενές μου γαμαει το λέγειν.Εγω σε μπουρδελα γαμαω μόνο έχω πάει πάρα πολλές φορές και είμαι μόνο 24 στα 25 σκέψου.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ξεκίνα να βρωμάς, να πουλάς ναρκωτικά και να έχεις προβλήματα με το νόμο, κοινώς να γίνεις παράσιτο της κοινωνίας, κάνε μέχρι τατού στη κωλοτρυπίδα να γίνεις σαν φρικιό και δε θα μπορείς να τις προλαβαίνεις μετά.
Εε μπράβο εγώ είμαι καλό παιδί δε τα έχω όλα αυτά που λες ρε φίλε είμαι φυσιολογικός

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ξεκίνα να βάφεσαι μαύρος τύπε.
Πάρε και μια αντλία που φουσκώνει τη πούτσα και την μεγαλώνει.
Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Χαχαχα αν όχι αυτό να γίνω αλήτης όπως λες τα χάλασαν όλα οι τραπερ οι σιχαμένοι μπρο δυστυχώς.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Χωρίς πλάκα. Ξούρα τα πλαινά με μια χαρακιά, τσαντάκι χιαστί με μια δεσμίδα 50ρικα μέσα (ας είναι και από monopoly τα περισσότερα), τατού μια κορόνα στο λαιμό και θα γαμάς αβέρτα. Α και ένα μηχανάκι χωρίς ταχύτητες.
Έτσι καταντήσαμε να γαμανε μόνο αυτοί πλέον καθόλου ψέματα

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Μου αρέσει ο τρόπος που εξελίσσεται το νήμα. Από αγγελία πορνονουμερου έγινε μέρος κραξιματος των σιχαμερων Ελλεηνιδων! :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Πωλείται Πακιστανικό νούμερο για πορνοδουλειες. Ιδανικό για παντρεμένους και όχι μόνο. Είναι της εταιρείας Frog-Cosmote και έχει αποθηκευμένη αξία 45€. Το δίνω 40€. Συναλλαγή χέρι-χέρι στο κέντρο της Αθήνας. :rockon::hi:
Πάντως κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα αγόραζε έναν τέτοιον αριθμό.

OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Πάντως κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα αγόραζε έναν τέτοιον αριθμό.
Αντιθέτως, εάν είσαι σοβαρός αγοράζεις τέτοιον αριθμό. Εάν είσαι σαν εμένα κανείς από το προσωπικό σου νούμερο και στα αρχιδια σου όλα! :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Αντιθέτως, εάν είσαι σοβαρός αγοράζεις τέτοιον αριθμό. Εάν είσαι σαν εμένα κανείς από το προσωπικό σου νούμερο και στα αρχιδια σου όλα! :rockon:
Εγώ πάντα το προσωπικό μου χρησιμοποιω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom