Νέα

Πωλειται ολοκαινουργιο laptop!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
248
Πόντοι
21
Γεια σας..πωλειται ολοκαινουργιο στην ειδικη θηκη του σφραγισμενο κ με ολα τα εξαρτηματα το εξης laptop SONY VGN-FW41M

Ανακαλύψτε τον αληθινό κινηματογράφο με πραγματικά ευρεία οθόνη 16:9
Η σειρά VAIO FW βελτιώνει αισθητά την ψυχαγωγία πολυμέσων σας με την επαναστατική και πραγματικά ευρεία οθόνη των 16.4".
Με ανάλυση Full HD 1920x1080 και πραγματική αναλογία πλάτους-ύψους 16:9 προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψηφιακών μέσων. Απολαύστε ταινίες, παιχνίδια, φωτογραφίες και internet, όπως ποτέ άλλοτε, με έντονο ρεαλισμό και λεπτομέρειες. Επιπλέον, η μεγαλύτερη οθόνη είναι ιδανική για το γραφείο. Ανοίξτε δύο παράθυρα Explorer το ένα δίπλα στο άλλο και κάντε πολλαπλές εργασίες με ευκολία.

Ζωντανές φωτογραφίες με τεχνολογία οθόνης X-black
Η σειρά FW προσφέρει φωτογραφίες έντονες, φωτεινές και με απόλυτα ρεαλιστική 100% πιστότητα χρώματος. Οι εικόνες είναι ζωντανές και έχουν ζωηρά χρώματα, μεγάλη αντίθεση και ενισχυμένο βάθος.

Εντυπωσιακά γραφικά
Η πολύ ομαλή απόδοση 3D γραφικών είναι ουσιαστική για την ψυχαγωγία πολυμέσων. Η σειρά FW δε συμβιβάζει τίποτα με τη γρήγορη και επαρκή κάρτα γραφικών ATi Mobility Radeon HD4650 και φέρει μέχρι 512MB αυτόνομης μνήμης video. Τέλεια για να παρακολουθείτε DVD, να παίζετε παιχνίδια και να δημιουργείτε δυναμικές παρουσιάσεις.

Ψυχαγωγία Υψηλής Ευκρίνειας
Αφήστε το Blu-ray Disc και το Dolby Sound Room να σας συναρπάσουν!
Εκμεταλλευτείτε πλήρως τη νέα εποχή ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας με τη σειρά FW. Με ενσωματωμένο οδηγό εγγραφής Blu-ray drive επιτρέπει την αναπαραγωγή των τελευταίων ταινιών Υψηλής Ευκρίνειας και σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε τις δικές σας δυναμικές παραγωγές που τραβάτε με κάμερα Υψηλής Ευκρίνειας. Αποθηκεύστε μέχρι 50GB δεδομένων ή πάνω από 9 ώρες βίντεο Υψηλής Ευκρίνειας σε ένα δισκάκι.

Δυνατή απόδοση και μέγιστη ψυχαγωγία με την πιο σύγχρονη τεχνολογία
Απολαύστε δυνατή απόδοση πολυμέσων με τεχνολογία Intel Centrino 2, που βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και σας δίνει ακόμα περισσότερη αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα. Εργαστείτε και παίξτε περισσότερο, ενώ κινείστε και επικοινωνήστε, χωρίς καλώδια, με φίλους και οικογένεια, όπου και αν πάτε.
To VGN-FW41M συμπεριλαμβάνει έναν πάρα πολύ γρήγορο επεξεργαστή Intel Core 2 Duo P8700. Επιπλέον, με μνήμη 4GB DDR2, η πρόσβαση σε μεγάλα αρχεία δεδομένων και η εργασία σε προγράμματα γραφικών είναι πιο εύκολη από ποτέ.

* Λεπτό και κομψό, σχεδιασμένο για να αποδίδει
      Για φορητός υπολογιστής με μεγάλη οθόνη 16.4", ο FW έχει αξιοσημείωτο βολικό μέγεθος και είναι εύκολος στη μεταφορά.
      Με φινίρισμα από ανθεκτικό και ελαφρύ κράμα μαγνησίου, διαθέτει λεπτή και αεροδυναμική εμφάνιση, σχεδιασμένη για κινητικότητα αλλά συγχρόνως και προστασία απέναντι στα ταρακουνήματα και τα χτυπήματα.
    * Ακριβής Πληκτρολόγηση
      Το εργονομικό πληκτρολόγιο με τα απομονωμένα πλήκτρα τονίζει την εμφάνιση και την ευκολία στη χρήση. Η πληκτρολόγηση είναι πιο άνετη από ποτέ, χωρίς πλευρικές κινήσεις, και το κέντρο του κάθε πλήκτρου είναι ελαφρά οριοθετημένο ώστε να εξασφαλίσει πως με ένα άγγιγμα στο πλήκτρο θα υπάρξει σταθερή και ακριβής ανταπόκριση!
    * Γρηγορότερη ασύρματη συνδεσιμότητα
      Επικοινωνήστε εύκολα με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους, χρησιμοποιώντας την επόμενη γενιά της ασύρματης τεχνολογίας. Το WiFi Draft-n στα περισσότερα μοντέλα δίνει μέχρι και πέντε φορές γρηγορότερη ασύρματη συνδεσιμότητα, μεγαλύτερη αξιοπιστία και ένα μεγαλύτερο σήμα λήψης. Επίσης, όλα τα μοντέλα συμπεριλαμβάνουν Bluetooth για σύνδεση χωρίς προσπάθεια και ανταλλαγή δεδομένων με συμβατές συσκευές.

Χαρακτηριστικά
Συνιστώμενη Χρήση
Ήχου & Εικόνας
Λειτουργικό Σύστημα
Windows Vista Home Prem GR/EN
Διαγώνιος Οθόνης
16.4 inches
Τύπος Οθόνης
WGA++
Τεχνολογία Οθόνης
X-Black
Ανάλυση
1920 x 1080
Οθόνη 16:9
Ναι
Τύπος Κάρτας Γραφικών
Αυτόνομη
Chipset Κάρτας Γραφικών
ATI
Μοντέλο Κάρτας Γραφικών
Radeon HD 4650
Μνήμη Κάρτας Γραφικών
512 MB
Μέγιστη Μνήμη Γραφικών
up to 1770 MB
Κατασκευαστής Επεξεργαστή
Intel
Τεχνολογία Επεξεργαστή
Core 2 Duo
Μοντέλο Επεξεργαστή
P8700
Ταχύτητα Επεξεργαστή
2.53 GHz
Μέγεθος Μνήμης
4096 MB
Τύπος Μνήμης
DDR2
Μέγιστη Μνήμη
8192 MB
Χωρητικότητα
500 GB
Χωρητικότητα Δίσκου
500 GB
Σύνδεση Σκληρού Δίσκου
SATA
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου
5400 rpm
Οπτικό Μέσο
Blu-Ray Disc Drive
WebCam
1.3 megapixels
Αudio Technology
3D Surround Intel High Definition Audio
Αριθμός Ηχείων
2
Wireless Lan (802.11a/b/g/n)
Ναι
Bluetooth
Ναι
Θύρα Ethernet
Ναι
Modem 56k
Ναι
Ταχύτητα Δικτύου
10/100/1000 Mbps
Card Reader
31 8 SD
IEEE-1394
Ναι
USB 2.0
3
VGA out
1
HDMI out
1
ExpressCard/34
Ναι
Microphone in
1
Headphone Out
1
Τύπος Μπαταρίας
Li-Ion
Παρεχόμενο Software
SonicStage VAIO Movie Story VAIO MusicBox Win DVD BD 8
Recovery
Recovery Partition
Βάρος
3.3 kg
Βάθος
26.1 cm
Πλατος
38.4 cm
Ύψος
3.7 cm
Κάρτες Γραφικώv
1
Δεν ειναι κλεμμενο ουτε κατι το υποπτο υπαρχει.Απλα υπαρχει μεγαλη αναγκη,στο e-shop εχει εξαντληθει και μονο στο πλαισιο υπαρχει.
Η τιμη του στο πλαισιο ειναι 1299 ευρω.Σαφως και το πουλαω φθηνοτερα αλλα δεν θελω να το σκοτωσω κιολας..κριμα ειναι γιατι επαναλαμβανω οτι ειναι απειραχτο κ ολοκαινουργιο και αυτο διαπιστωνεται πολυ ευκολα με το που το δει καποιος.Ευχαριστω ΝΙΚΟΣ.. 

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Πού μένεις? Και πες και μια ενδεικτική τιμή

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
$$$$$$$$$$$$????????????????????????? :think:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Άμα θες, μας λες πόσο το πουλάς κιόλας. :rolleyes:

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
αν δεν μας πεις μια τιμη εκκινισης δεν προκειται να βρεις ακρη!

OP
OP
M

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
248
Πόντοι
21
Γεια σας παιδια.Κοιταχτε η τιμη ειναι συζητησιμη..δεν ειμαι κ πολυ εμπειρος απο laptops αλλα μου εχουν πει οτι θεωρειται πολυ καλο
για το ειδος του.Θεωρω οτι μια λογικη τιμη εκκινησης θα ηταν τα 1150ευρω..θελω αν τελικα το αγορασει καποιος να μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο την αγορα γιατι πιστευω οτι με αυτα τα χαρακτηριστικα θα του μεινει για χρονια αυτο το μηχανημα και πιστεψτε με οτι αν δεν βρισκομουν σε αναγκη θα το κρατουσα..ευχαριστω για τον χρονο σας να διαβασετε την αγγελια μου!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γεια σας παιδια.Κοιταχτε η τιμη ειναι συζητησιμη..δεν ειμαι κ πολυ εμπειρος απο laptops αλλα μου εχουν πει οτι θεωρειται πολυ καλο
για το ειδος του.Θεωρω οτι μια λογικη τιμη εκκινησης θα ηταν τα 1150ευρω..θελω αν τελικα το αγορασει καποιος να μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο την αγορα γιατι πιστευω οτι με αυτα τα χαρακτηριστικα θα του μεινει για χρονια αυτο το μηχανημα και πιστεψτε με οτι αν δεν βρισκομουν σε αναγκη θα το κρατουσα..ευχαριστω για τον χρονο σας να διαβασετε την αγγελια μου!
παληκαρι ποσο το αγορασες και απο που ????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κανεις λαθος αν νομιζεις οτι θα μεινει για χρονια!!!
καθε τρεις και λιγο βγαινει κατι καινουριο...αυτο τα λεει ολλα!
αν και δεν με πολυενδιαφερει θα σου πω το εξης που το χα πει και σε αλλους που πουλουσαν.....αν νομιζεις οτι με 100 ευρω κατω απο την αρχικη του τιμη (απ το μαγαζι) οτι θα οτ πουλησεις κανεις λαθος!! καλυτερα να παω να το παρω απο μαγαζι......επισης τα λεει ολλα! για ποιον λογο να μην το παρω απ το μαγαζι....αν την ριξεις δελεαστικα τοτε ισως κεντρισεις το ενδιαφερον!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Βάλτο στο emarket φίλε - με καλή τιμή άμεσης αγοράς. ;)

Εδώ μέσα δε νομίζω καλοκαιριάτικα να ενδιαφερθεί κανείς.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Όπως βλέπεις φιλάρα, ο μειοδοτικός διαγωνισμός του μπουρδέλα.tv ξεκίνησε. :rockon:

€775 - σωστός? :cool2:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

Σ αυτα τα δυο φορουμ εχει sections για αγγελιες. Για τσεκαρε το.  ;)  :thumbsup:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Με ενα 900σαρι κατι θα κανουμε... :sunglasses: :sunglasses: :dancing:
Αν ψηνεσαι στειλε π.μ......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Όπως βλέπεις φιλάρα, ο μειοδοτικός διαγωνισμός του μπουρδέλα.tv ξεκίνησε. :rockon:

€775 - σωστός? :cool2:
σωστος ! 769 δινω..

και τον αλλον με το 900άρι αγνοησε τον. σου κανει πλακα.. :cool2:

OP
OP
M

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
248
Πόντοι
21
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.Θα ηθελα να τονισω οτι για οποιον ενδιαφερεται σοβαρα η τιμη μπορει να πεσει κ αλλο..(σε λογικα πλαισια ομως παντα)!Επισης για ενα φιλο που ειπε οτι θα προτιμουσε να το παρει απο το μαγαζι ειλικρινα πιστεψτε με ειναι ακριβως το ιδιο..με τις ζελατινες με τα φυλλαδια του,
με τα παντα.Απλα οπως βγηκε απο το κουτι ετσι αμεσως το εβαλα στην ολοκαινουργια θηκη(ηταν μαζι στην συσκευασια)την οποια παρεπιμπτοντως κανω κ δωρο σε οποιον το αγορασει.Επισης να τονισω οτι σημερα πηγα κ στο public να δω κ εκει ποσο το ειχαν κ δεν υπηρχε..οπως σας ειπα στο αρχικο post μου μονο στο πλαισιο ειναι διαθεσιμο.Πηγα κ απο εκει κ πηρα ενα χαρτι το οποιο γραφει αναλυτικοτατα τις δυνατοτητες του laptop καθως κ την τιμη που σας ειχα πρωτοαναφερει..εννοειται οτι το χαρτι αυτο ειναι στην διαθεση οποιουδηποτε ενδιαφερομενου!κ κατι τελευταιο που με ρωτησε καποιος φιλος δεν το αγορασα απο καπου..μου το εκανε δωρο μια πολυεθνικη με την οποια συνεργαζεται ο πατερας μου.Σας ευχαριστω ΝΙΚΟΣ

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
OP
OP
M

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
248
Πόντοι
21
Και κατι αλλο που ξεχασα..οποιος απο εδω εχει την καλη διαθεση να με βοηθησει να το πουλησω σε καμμια καλη τιμη δηλαδη μου βρει καποιον αγοραστη που γνωριζει,η εχει κατι αλλο υποψην δεν προκειται να μεινει παραπονεμενος..θα παρει κ αυτος το κατιτις του που λεμε..ευχαριστω κ παλι!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε μου,να σε ρωτήσω κάτι? έχει εγγύηση το μηχάνημα? και απο ποιόν?

Οσο γι' αυτό που είπες περί προμήθειας,δεν στέκει....Βρίσκω εγώ κάποιον που το αγοράζει π.χ 800,το παίρνω απο σένα 700 και βγάζω την διαφορά.Απλό..... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom