komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 209
- Πόντοι
- 3.983
Καλημερα φιλοι συναγωνιστες αποφασισα να πουλησω το εν λογω νικνειμ οσοι ενδιαφερεσται στειλτε pm
τι domain name ρε δημητρακη δεν βλεπεις οτι εχει φτιαξει φορουμdomain name μήπως?![]()
ρε φιλε τον μαλακα παριστανεις;ειλικρινα τωρα.πουλαω την προσβαση στην στο εν λογο φορουμ οποιος ενδιαφερεται και εχει ορεξη να διαβασει
ρε φιλε τον μαλακα παριστανεις;ειλικρινα τωρα.
επρεπε να βγεις σαν αντρας και να πεις γεια σας ειμαι ο ελληνας δημητρακης που ζω στην ελλαδα και διαβαζω βιβλια για καμακια χωρις επιτυχια,προσφατα εφτιαξα και φορουμ μπας και βρω κανα μαλακα να μου σκασει κανα φραγκο για να τον βοηθησω να εχει τις ιδιες αποτυχιες που εχω και εγω.Το φορουμ μου ειναι αυτο οποιος θελει μπορει να το επισκεφτει.Κατα αρχας εχω δεν σε εβρισα εαν δεν ενδιαφερεσαι μπορεις να αλλαξεις σελιδα εξαλου το σαιτ εχει απειρα θεματα
να διαβασεις και να ασχοληθεις Και δεν καταλαβα τι ενοεις το μαλακα παριστανω ??
επρεπε να βγεις σαν αντρας και να πεις γεια σας ειμαι ο ελληνας δημητρακης που ζω στην ελλαδα και διαβαζω βιβλια για καμακια χωρις επιτυχια,προσφατα εφτιαξα και φορουμ μπας και βρω κανα μαλακα να μου σκασει κανα φραγκο για να τον βοηθησω να εχει τις ιδιες αποτυχιες που εχω και εγω.Το φορουμ μου ειναι αυτο οποιος θελει μπορει να το επισκεφτει.
Καταλαβες τωρα; Cheesy
Φιλε μου πρεπει να μαθεις στην ζωη σου να εισαι αντρας και οχι να ενεργεις πλαγια.Δεν σε κριτικαρω απλα νευριαζω που υποτιμας την νοημοσυνη των αλλων λες και δεν θα καταλαβαιναν οτι προκειται περι fishing.Στην θεση σου θα το διορθωνα.Το οτι εγω δεν πετυχα και δεν θελω να ξανασχοληθω δεν σημενει οτι και καποιος αλλος δεν θα πετυχει μπορει να ειναι αυτο που εψαχνε
δεν δεχομαι κριτικη απο κανενα εγω ετσι θελω να διαχειριστω το θεμα ετσι θα το διαχειριστω και δεν δινω αναφορα
εαν θελεις να τρολαρεις σε παρακαλω πηγενε καπου αλλου και δεν ειμαι ο ελληνας δημητρακης
Θέλει να σιγουρευτει ως λούζερ, μη του το χαλάςΦιλε μου πρεπει να μαθεις στην ζωη σου να εισαι αντρας και οχι να ενεργεις πλαγια.Δεν σε κριτικαρω απλα νευριαζω που υποτιμας την νοημοσυνη των αλλων λες και δεν θα καταλαβαιναν οτι προκειται περι fishing.Στην θεση σου θα το διορθωνα.
Ποσα χλμ εχει κανει;Καιει λαδια;Εχει γεννησει;Χαρατσι στην Δεη ποσο πληρωνει;Καλημερα φιλοι συναγωνιστες αποφασισα να πουλησω το εν λογω νικνειμ οσοι ενδιαφερεσται στειλτε pm