Νέα

Πωλειται nickname

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Καλημερα φιλοι συναγωνιστες αποφασισα να πουλησω το εν λογω νικνειμ οσοι ενδιαφερεσται στειλτε pm

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
domain name μήπως? :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ένας είναι ο μίστερ-έλξη

:headbang2:

OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
πουλαω την προσβαση στην στο εν λογο φορουμ οποιος ενδιαφερεται και εχει ορεξη να διαβασει

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

τελικά όντως στον ίδιο ανήκει το φόρουμ :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

έχει και κονέ για πάρτυ με γκόμενες :rockon:

OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
ρε φιλε τον μαλακα παριστανεις;ειλικρινα τωρα.

Κατα αρχας εχω δεν σε εβρισα εαν δεν ενδιαφερεσαι μπορεις να αλλαξεις σελιδα εξαλου το σαιτ εχει απειρα θεματα
να διαβασεις και να ασχοληθεις Και δεν καταλαβα τι ενοεις το μαλακα παριστανω ??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κατα αρχας εχω δεν σε εβρισα εαν δεν ενδιαφερεσαι μπορεις να αλλαξεις σελιδα εξαλου το σαιτ εχει απειρα θεματα
να διαβασεις και να ασχοληθεις Και δεν καταλαβα τι ενοεις το μαλακα παριστανω ??
επρεπε να βγεις σαν αντρας και να πεις γεια σας ειμαι ο ελληνας δημητρακης που ζω στην ελλαδα και διαβαζω βιβλια για καμακια χωρις επιτυχια,προσφατα εφτιαξα και φορουμ μπας και βρω κανα μαλακα να μου σκασει κανα φραγκο για να τον βοηθησω να εχει τις ιδιες αποτυχιες που εχω και εγω.Το φορουμ μου ειναι αυτο οποιος θελει μπορει να το επισκεφτει.
Καταλαβες τωρα; :cheesy:

OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
επρεπε να βγεις σαν αντρας και να πεις γεια σας ειμαι ο ελληνας δημητρακης που ζω στην ελλαδα και διαβαζω βιβλια για καμακια χωρις επιτυχια,προσφατα εφτιαξα και φορουμ μπας και βρω κανα μαλακα να μου σκασει κανα φραγκο για να τον βοηθησω να εχει τις ιδιες αποτυχιες που εχω και εγω.Το φορουμ μου ειναι αυτο οποιος θελει μπορει να το επισκεφτει.
Καταλαβες τωρα; Cheesy

Το οτι εγω δεν πετυχα και δεν θελω να ξανασχοληθω δεν σημενει οτι και καποιος αλλος δεν θα πετυχει μπορει να ειναι αυτο που εψαχνε
δεν δεχομαι κριτικη απο κανενα εγω ετσι θελω να διαχειριστω το θεμα ετσι θα το διαχειριστω και δεν δινω αναφορα
εαν θελεις να τρολαρεις σε παρακαλω πηγενε καπου αλλου και δεν ειμαι ο ελληνας δημητρακης

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το οτι εγω δεν πετυχα και δεν θελω να ξανασχοληθω δεν σημενει οτι και καποιος αλλος δεν θα πετυχει μπορει να ειναι αυτο που εψαχνε
δεν δεχομαι κριτικη απο κανενα εγω ετσι θελω να διαχειριστω το θεμα ετσι θα το διαχειριστω και δεν δινω αναφορα
εαν θελεις να τρολαρεις σε παρακαλω πηγενε καπου αλλου και δεν ειμαι ο ελληνας δημητρακης
Φιλε μου πρεπει να μαθεις στην ζωη σου να εισαι αντρας και οχι να ενεργεις πλαγια.Δεν σε κριτικαρω απλα νευριαζω που υποτιμας την νοημοσυνη των αλλων λες και δεν θα καταλαβαιναν οτι προκειται περι fishing.Στην θεση σου θα το διορθωνα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πόσο πωλούνται ρε παιδιά γενικά τα νικνέιμς στην αγορά, να μη μας πιάσει κότσο ο komis diablo; Λέω κάποια στιγμή να το πουλήσω κι εγώ. Πιστεύω είναι αρκετά πιασάρικο το δικό μου

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Φιλε μου πρεπει να μαθεις στην ζωη σου να εισαι αντρας και οχι να ενεργεις πλαγια.Δεν σε κριτικαρω απλα νευριαζω που υποτιμας την νοημοσυνη των αλλων λες και δεν θα καταλαβαιναν οτι προκειται περι fishing.Στην θεση σου θα το διορθωνα.
Θέλει να σιγουρευτει ως λούζερ, μη του το χαλάς  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εδω δεν αγορασαν το νικ που πυραυλου
του κομη θα αγορασουν?

dude33