You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πωλείται Mg Cabrio άριστο 9.500 ευρώ - δείτε φώτο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arg_athens
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kai mena kapos polla mou akougontai filos..Digoura auta pou evales sto amaksi ta plhrwses mhn po sthn idia timh tou amaksiou. Alla den prosthetoun. Edw to Audi A3 pou exw montelo 2006 kai den pianei oute 10.000 kai einai san kainourio. Duskola tha to sprwkseis.
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Φιλε κακως εβαλες την αγγελια εδω μεσα.
Οποια αγγελια και αν κοιταξεις εδω μεσα για αγοραπωλησια τρωει κραξιμο.
Βεβαια αν ολοι αυτοι που κραζουνε ηταν στη θεση του πωλητη,παιζει να προσπαθουσαν να το πουλησουν και ακριβοτερα..
Ετσι ειναι αυτα,αναλογως σε ποια μερια εισαι.
Και γενικα για σοβαρες δουλειες οπως αγοραπωλησιες αυτοκινητων,σπιτιων,πιστευεις οτι καποιος που ψαχνει,μπαινει εδω μεσα να το βρει?
Βαλε αγγελια σε ολα τα περιοδικα αυτοκινητων και σε forums στα clubs αυτοκινητων,εκει κατι μπορει να κατσει.
Αν περασει ευλογο χρονικο διαστημα και βλεπεις οτι δε τσουλαει,ριξε λιγο την τιμη κτλ
Βεβαια αν ολοι αυτοι που κραζουνε ηταν στη θεση του πωλητη,παιζει να προσπαθουσαν να το πουλησουν και ακριβοτερα..
Και γενικα για σοβαρες δουλειες οπως αγοραπωλησιες αυτοκινητων,σπιτιων,πιστευεις οτι καποιος που ψαχνει,μπαινει εδω μεσα να το βρει?
Βαλε αγγελια σε ολα τα περιοδικα αυτοκινητων και σε forums στα clubs αυτοκινητων,εκει κατι μπορει να κατσει.
Αν περασει ευλογο χρονικο διαστημα και βλεπεις οτι δε τσουλαει,ριξε λιγο την τιμη κτλ
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
σε forums στα clubs αυτοκινητων
Εκει να δεις κραξιμο.......
Χρυση Ευκαιρια!!
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Εκει να δεις κραξιμο.......
Χρυση Ευκαιρια!!
Ναι αλλα στα forums στα clubs αυτοκινητων μπορει να βρεθει και κανας πορωμενος να το τσιμπησει
Επισκέπτης
Φιλε κακως εβαλες την αγγελια εδω μεσα.
Ρε συ πεφοτισμένε...όλοι το κέρδος ψάχνουμε...ή την μικρότερη χασούρα...
Τουλάχιστον για τον εαυτό μου μπορώ να εγγυηθώ πως δεν μιλάω αρνητικά για την αγγελία...ούτε λόγω ζήλιας...ούτε λόγω μαλακίας...ούτε τίποτα...απλά έγραψα την άποψή μου..γνωρίζοντας λιγάκι την αγορά...αλλά κι επειδή με είχε απασχολήσει πριν μερικά χρόνια η αγορά του συγκεκριμένου αμαξιού...;)
Δεν έχουμε αρνητική στάση επειδή έτσι μας κάβλωσε σήμερα....ίσως να ξέρουμε κάτι παραπάνω όσοι γράψαμε εδώ....
Επίσης...το πόση ασχετοσύνη υπάρχει στα περιοδικά/εφημερίδες κλπ περι auto/moto...δεν θα το αναλύσω...όσο για το κοινό που αγοράζει αυτά τα μμε...ακόμη πιο ασχολίαστο...;)
Επισκέπτης
Ναι αλλα εκει μπορει να το τσιμπησει κανας πορωμενος
Πορωμένος = άσχετος ?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
και τα 2!Πορωμένος = άσχετος ?
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Oτι να ναι ρε φιλε,μπορει να ειναι συνειδητοποιημενος μπορει να ειναι και ασχετος.
Τον φιλο τον ενδιαφερει να πουλησει το αμαξι του,οχι να κανει στον αγοραστη τεστ προσωπικοτητας.
Τον φιλο τον ενδιαφερει να πουλησει το αμαξι του,οχι να κανει στον αγοραστη τεστ προσωπικοτητας.
9,500 φιλε...αμα το βρεις με 6.000 πες το μου ν αγορασω 2-3..
Η Πανελλήνια Ενωση Υποψηφιων Καλοπληροτών Αγοραστών Απουλητων Διαμερισμάτων "Οι φίλοι των Εργολάβων" αγόρασε ήδη 3 τέτοια αμάξια για τους μπατήριδες εργολάβους
Την προσεχή εβδομαδα ο Πρόεδρος Αχαχούχας σε μεγάλη φιλανθρωπκή εκδ'ηλωση θα τα προσφέρει δωρεάν.
arg_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σας ευχαριστω παντως ολους για την ανταλλαγη αποψεων που ειχαμε
και για το καλο χιουμορ που εχετε ορισμενοι...
οταν το πουλησω θα κερασω σε ολους εσας που γραψατε αρνητικα σχολια - αραπακι απο μεταξουργειο των 15 ευρω..
στους υπολοιπους που γραψατε καλα λογια ....studiaki ετσι?
χαχα
οταν το πουλησω θα κερασω σε ολους εσας που γραψατε αρνητικα σχολια - αραπακι απο μεταξουργειο των 15 ευρω..
χαχα
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
σας ευχαριστω παντως ολους για την ανταλλαγη αποψεων που ειχαμε
χαχα
Στουντιακι;;;;
FKK Artemis σε γλυτωνει μονο!!!
Καλα κανει ρε παιδια και το πουλαει οσο θελει το παιδι, δεν υποχρεωνει κανεναν να το αγορασει, αν σε καποιον του φαινονται πολλα και ενδιαφερετε ομως να το αγορασει δεν θα στελνει εδω αλλα θα τον παρει τηλ να μιλησουν.
Γιατι 5 σελιδες με ΑΣΧΕΤΑ post ;
Γιατι 5 σελιδες με ΑΣΧΕΤΑ post ;
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
5950 δινω μετρητα
5950 δινω μετρητα
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
γεια σου ρε τρικαρδε
κατα βαθος δε σου κρατω κακια
κατα βαθος δε σου κρατω κακια
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Απλα να πω οτι εχω ακουσει απο εμπιστα προσωπα οτι παλικαρι απο το Πανοραμα, ειχε φτιαξει mini cooper S, του ειχε ριξει 100.000 ευρω πραμα πανω, και το σκοτωσε στην Αθηνα σε μια μερα, 22500 ευρω. τα EXTRA και τα φτιαξιματα στο αμαξι ειναι για να κλαις. Δν ειμαι ειδικος στα αμαξια δν θυμαμαι τι ακριβως εβαλε πανω, χθες μου τα λεγανε, κατι λεγαν 4 σταδια προγραμμα μετα το πηγε ιαπωνια να του το αλλαξουν να του βαλουν τον καινουριο κινιτηρα και να κανει και εκει αλλα 4 σταδια τουρμπο και κατι τετοιες φασεις, δερματινα καθισματα φερραρι μεσα αξιας 7000ευρω και κατι τετοια. Τωρα το ποσο αληθευει δν ξερω αλλα τα παιδια για να το πιστευουν και να μου το λενε διαφορετικα ατομα πρεπει να το εχουν δει κιολας.εκανε λεει και επιταχυνση σαν λαμπο.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αυτα ειναι υπερβολες........να βλεπεις αυτοκινητα οπου το φτιαξιμο τους ειναι 2πλασιο της αξιας του!!
και γω ηξερα καποιον που ειχε παρει ενα seat cupra και το ειχε αλλαξει κανα 2 κινητηρες προγραματα τουρμπινες ζαντολαστιχα και σου πα μου πες.........συνολικα μπορει να του βγηκε και κανα 45.000 Ε!! πανα παρε κατευθειαν ενα subaru και αει γαμησου με τα cupra !
μερικοι θελουν να πουλησουν και τα mp3 player+ ηχεια κλπ!
και γω ηξερα καποιον που ειχε παρει ενα seat cupra και το ειχε αλλαξει κανα 2 κινητηρες προγραματα τουρμπινες ζαντολαστιχα και σου πα μου πες.........συνολικα μπορει να του βγηκε και κανα 45.000 Ε!! πανα παρε κατευθειαν ενα subaru και αει γαμησου με τα cupra !
μερικοι θελουν να πουλησουν και τα mp3 player+ ηχεια κλπ!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Απλα ο τυπας ελεγε τι μαλακας ειμαι αφου απο την αρχη με οσα εριξα λιγα λιγα στο αμαξι μου μπορουσα να ειχα παρει χαλαρα μια Carrera s
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Απλα ο τυπας ελεγε τι μαλακας ειμαι αφου απο την αρχη με οσα εριξα λιγα λιγα στο αμαξι μου μπορουσα να ειχα παρει χαλαρα μια Carrera s
(άσε που θα έλεγε στην καφετέρια ότι ο κουβάς του είναι καλύτερος και από veyron)