Νέα

Πωλείται Mg Cabrio άριστο 9.500 ευρώ - δείτε φώτο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arg_athens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χρεπι;;  :2funny: χαχα χρεπι λεει ενας φιλος μου το πισι του, ενα πεντιουμ 2 12ετιας και  :grin:

Χρέπι λέω το παλιό μου Jeep. Ιδανικό για βόλτες στο κέντρο. Δεν με πλησιάζει κανείς.

AKOMA και ΕΤΣΙ....  ειναι καλύτερο  από το χρέπι καγκουραμαξο ρε φιλε
Ακξου 9500 χιλιαρικα

:rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω παντως με 9.000 [size=14pt]θα επαιρνα το mg γιατι εκτος των αλλων ειναι και καμπριο και πιο μουρη εμφανισιακα απο πορσε..[/size]
γιατι κυκλοφορουν λιγα mg στην Ελλαδα...και δε ξερουν πολλοι τι αμαξι ειναι αυτο..

(αποψη μου)
αχ καλε..

δεν το ειχα δει αυτο..

για δε μιλατε ρε και με αφηνετε και γραφω ????

Επισκέπτης
Χρέπι λέω το παλιό μου Jeep. Ιδανικό για βόλτες στο κέντρο. Δεν με πλησιάζει κανείς.

Aν ήξεραν τι φορτωτικές..έχει κάνει αυτό το Jeep...τότε θα σε παρακαλούσαν να τους τρακάρεις...όχι να τους πας απλά βόλτα...μπας κ πάρουν πρέφα...πως γίνεται η μπίζνα...;) :) :)

OP
OP
A

arg_athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
λαθος στο yorgo πηγαινε το ..απιστευτος...

Επισκέπτης
Και μια σχετική ερώτηση...για τον πωλήτη..

Για ποιό λόγο το πουλάς το τουτού ?

OP
OP
A

arg_athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
το πουλαω για να παρω ενα τσικουεντσετο με 1.000 ευρω...

(αν και εσεις οι ειδικοι πιστευω θα μου βρειτε τσικουεντσετο δεκαετιας με 75 ευρω...)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
[size=14pt]Πάει ένας με ένα MG στο βενζινάδικο στο shop και λεέι....

-Θέλω πατάκια για το MG
και ο πωλητής αφού το σκέφτεται λίγο.....
- Οκ καλή ανταλλαγή[/size]

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

(αν και εσεις οι ειδικοι πιστευω θα μου βρειτε τσικουεντσετο δεκαετιας με 75 ευρω...)

Αρα για να βγάλεις 8500 ακατεβατα..

που πας ρε ΜΑΝ.......... Ποιος βγάζει σήμερα 8,5 χιλιάρικα  ευρά;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

βασικα πρεπει να δεχτεις το εξης: κανενας απο εμας εδω πιστευω, δεν ενδιαφερεται για να παρει αγορασει τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη, το συγκεκριμενο car-ο.

με αυτο το δεδομενο, ΔΕΝ σου κανουμε παζαρια, την αποψη μας λεμε, που μαλιστα ειναι πολυ ''μεσα'' στην αγορα. θα το διαπιστωσεις στην πορεια αυτο..

Και αμα δειτε αγγελιες πωλησης mg (το λεω για το τυπο που ελεγε οτι το βρισκει με 6.000 ευρω...)

θα δειτε οτι πιο παλια απο το δικο μου τα πουλανε 11.000 ευρω....
ξαναλεω, αλλο ποσο θελει να παρει ο αλλος και αλλο ποσο τελικως θα παρει.. (μπορει να παρει και τα τρια του)

δηλαδη αν ενας τζαζεμενος ελεγε οτι το πουλαει 17000, τι θα σημαινε αυτο για σενα ? οτι πρεπει να περιμενεις να δωσεις το δικο σου κανενα 15άρι ?

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τόσα ζητάνε στις αγγελίες. Το θέμα πόσα από αυτά πωλούνται εν τέλει. Μάλλον κανένα ή ελάχιστα. ΜG είναι Rover με ότι σημαίνει σε μηχανή(φλάντζες κεφαλής από υπερθέρμανση και απώλεια ψυκτικού-κολλήματα κτλ). Μακάρι να βρείς να το δώσεις έστω και λίγο λιγότερο. Σκέψου και την ανταλλαγή με τα πατάκια καλή περίπτωση ακούγεται......LOL!

Επισκέπτης
Και αμα δειτε αγγελιες πωλησης mg (το λεω για το τυπο που ελεγε οτι το βρισκει με 6.000 ευρω...)

θα δειτε οτι πιο παλια απο το δικο μου τα πουλανε 11.000 ευρω....

Αν δούμε τις πωλήσεις...γενικά...καταλαβαίνουμε 2 πράγματα...

1.Ο κόσμος κοιμάται όρθιος κ νομίζει οτι το καρούλι του είναι υπερ-αμάξι..συλλεκτικό κλπ.

2.Αν πάρουμε δεδομένο οτι το αμάξι σου πωλείται απο ιδιώτες γύρω στα 12-13Κ...τότε καποιο πρόβλημα έχει το δικό σου κ το δίνεις στα -3000€...

Αυτό λέγεται σύντομη έρευνα αγοράς...xa xa xa xa !!!!!

OP
OP
A

arg_athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε απλα το δινω σ αυτη τη τιμη για να φυγει γρηγορα...

τ αμαξι ειναι αριστο μηχανικα....και εξαλλου θα το ελεγξει μηχανικος...του ενδιαφερομενου..

Επισκέπτης
Αδερφέ...καλές πωλήσεις....κ καλή τύχη...

Πιστεύω οτι θα το πουλήσεις τελικά το αμάξι αν βρεις κάποιον ίδιας κλάσης μ'εσένα..

Κατά τ'άλλα...μάπα το καρπούζι....

OP
OP
A

arg_athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κλειν μερσί....

απλα μου εκανε εντυπωση....το ποσο ευκολα ενα αμαξι (ασχετως που οκ δεν ειναι του γουστου σας-δεκτον)

το κοστολογειτε ας πουμε 5.000 ευρω λες και ειναι κανενα παπακι...

δε νομιζω να ειμαι υπερβολικος για 9.000 ευρω...

αυτα-

Επισκέπτης
κλειν μερσί....

απλα μου εκανε εντυπωση....το ποσο ευκολα ενα αμαξι (ασχετως που οκ δεν ειναι του γουστου σας-δεκτον)

το κοστολογειτε ας πουμε 5.000 ευρω λες και ειναι κανενα παπακι...

δε νομιζω να ειμαι υπερβολικος για 9.000 ευρω...

αυτα-

Άσχετα απ'τις μαλακίες κ τις υπερβολές...

Το αμάξι μου άρεσε κ μου αρέσει...κ είναι μια χαρά για παγίδα.

Όμως έχει μερικά μειονεκτήματα...όπως :

1.Κακό ιστορικό...όχι το δικό σου..γενικά σαν μάρκα/μοντέλο...

2.Κακό σέρβις...άσχημη αντιμετώπιση...καθυστέριση στα ανταλλακτικά...

3.Πολλά προβλήματα γενικά...κυρίως μηχανικά...κ όχι τόσο στα ηλεκτρονικά...

4.Μικρό target-group για μεταπώληση...

5.Όχι σοβαρή οδηγική ανταπόκριση....(στρίβω εδώ...βρίσκομαι αλλού...με κάποια παραπάνω χλμ)!

κλπ κλπ κλπ...

Επίσης...για τα 5000€ που ανέφερα...είναι σίγουρα υπερβολή...όμως το αμάξι αν τιμολογηθεί νορμάλ κ είναι ΑΨΟΓΟ κυριολεκτικά....η τοπ τιμή πώλησης απο ιδιώτη φτάνει τα 7-8.000€ max. (απο μάντρα,θα στο πάρουν στα 5-5.5000€...κ θα το δώσουν στα 8-10.000€)!

Μακάρι να βρεις κάποιον καβλιάρη να το πασάρεις...αλλά το βλέπω δύσκολο τέτοια εποχή...

Μπορεί να βγαίνει ο κόσμος...να πηγαίνει διακοπές κλπ..αλλά μετρητά 9.000€...δεν έχουν πολλοί...μην πω 10 στους 1000...;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μερικοι νομιζουν οτι θα πουλησουν φουμαρα σε site που ειναι τιγκα στην ψωλαρια!!
ελεος!
οσο και να το αγαπησες οσο και να μην σου αρεσει αυτο που ακους ειναι αυτοκινητο του 2002 και μπαινουμε σε 6 μηνες 2010! σχεδον 8ετια και το 50% της τιμης τους δεν γινεται αδερφε.......απλα δεν γινεται!
συμφωνω μαζι σου που λες οτι κατι bmw τα πουλανε 13-14 χιλ ευρω μοντελα του 98-00 αλλα ειναι και ΒΜW και μαλακες αυτοι που τα παιρνουν τοσο παλια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom