Νέα

Πωλείται Mg Cabrio άριστο 9.500 ευρώ - δείτε φώτο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arg_athens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
(τοκους εννοω οταν το αγορασα....δεν εχει σημασια απλα το ανεφερα)

όσον αφορα τα εξτρα που λετε....αποψη σας...δεκτη...αλλά για μενα εχουν σημασια...
όταν π.χ ειχα αγορασει τις ζαντες 1.100 ευρώ...

κοιτα κι εσυ εχεις δικιο κι οι υπολοιποι εχουν δικιο. Εχεις βαλει εξτρα λεφτα πανω στ'αμαξι με τα εξτρα και θες να κανεις μια αποσβεση κι απ'αυτα. Λογικο, θεμιτο, κατανοητο. Ομως κι ο αγοραστη θελει να παρει το mg, οχι το mg super plus πχ. Ειναι πολλα χρονια τωρα, πως να το πω, αγραφος νομος; οτι τετοιου ειδους εξτρα δεν τα πληρωνουν οι νεοι αγοραστες. Δε ξερω σε τιμες παιζει τ'αμαξι μεταχειρισμενο για 2002 αλλα η τιμη πρεπει να'ναι καπου εκει, δε μπορει ο καθενας να πρεπει να δωσει πχ 3000 πανω για τα εξτρα. Καταλαβαινω οτι χανεις τα λεφτα σου αλλα ετσι παει αυτο στην αγορα μεταχειρισμενων καλως ή κακως.. :-

Καθηγητης μου μας ειχε φαει ολοκληρη ωρα στο Π/μιο να μας το εξηγει

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
(τοκους εννοω οταν το αγορασα....δεν εχει σημασια απλα το ανεφερα)

όσον αφορα τα εξτρα που λετε....αποψη σας...δεκτη...αλλά για μενα εχουν σημασια...
όταν π.χ ειχα αγορασει τις ζαντες 1.100 ευρώ...
βρε παληκαρι πλλλλλλλλλακα μας κανννννννννεις ????

αυτοκινητο 7ετίας στο 50% της τιμης του καινουριου ? ποια εξτρα και ποιοι τοκοι ?

επειδη δεν ειχες εσυ το κασερι να το παρεις ντάνγκα, θα πληρωσει ο αγοραστης τους τοκους ????

επειδη εσυ εισαι καβλόγκαζος και του εριξες χαμηλωματα και τα ρεστα και το εχεις ψιλο-λιώσει το car-ο, θα πληρωσει ο αγοραστης την καβλα σου ????

δηλαδη αν το car-ο ηταν 2ετιας, για παραδειγμα, με 20000 χλμ, ποσο θα επρεπε να κανει ? και γιατι να μην παρει ο αλλος ενα καινουριο και να παρει ενα μεταχειρισμενο ? ποια ειναι η οικονομικη σχεση νομιζεις που καθοριζει το γεγονος οτι δεν αξιζει να πας στο μεταχειρισμενο, αλλα στο καινουριο ?

Επισκέπτης
Τέλος...το αμάξι...εκ πείρας....έχει τρομερά προβλήματα...μηχανικά μιλώντας πάντα...

Μπορεί το δικό σου να μην έχει τίποτα...αλλά στο μέλλον στάνταρ θα βγάλει...

Όποιος θέλει (κ δεν πιστεύει)...μπορεί να κάνει ένα γρήγορο google-search για τα πιθανα/συχνότερα προβλήματα των MG...;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγώ απλά να βοηθήσω ήθελα...(αν γίνεται)...γιατί ένα αμάξι που δεν έχει σωστές εργοστασιακές προδιαγραφές...απλά ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝ....για κάποιον που ξέρει κ θα το ψάξει...για κανένα παιδάκι...ναι,παίζει να πουληθεί...επειδή φαίνεται ωραίο...αλλά δεν είναι ασφαλές...;)
σωστα το λες. κι εγω βοηθηθηκα και καταλαβα οτι το car-ο το εχει καποιος καβλογκαζος και το ψιλο-λιωνει με καθε ευκαιρια..

Επισκέπτης
σωστα το λες. κι εγω βοηθηθηκα και καταλαβα οτι το car-ο το εχει καποιος καβλογκαζος και το ψιλο-λιωνει με καθε ευκαιρια..

όλοι έχουμε κάποια καβλα...άλλος τη βγάζει στο πεντάλ του γκαζιού...κ άλλος στο κρεβάτι με πουτάνα...;)

εγώ προτιμώ κ τα 2...κ απλά επειδή έχω πάθει κ έχω μάθει ορισμένα πράγματα...προσπαθώ να προσγειώσω το παληκάρι...που φυσικά έχει τεράστιες πιθανότητες να το πουλήσει το αμαξάκι...γιατί τα ανεγκέφαλα τριγύρω είναι πολλά...;)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αυτό που μετράει και μπορεί να κρατήσει μια τιμή σχετικά ψηλά,είναι η κατάσταση του και το βιβλίο σέρβις.Αν υπάρχει βιβλίο σέρβις ότι η συντήρηση του γινόταν στην αντιπροσωπία,προσφέρει μια ασφάλεια ότι το αμάξι είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει π.χ γυρισμένο κοντέρ.Ζάντες,χαμηλώματα κλπ "φτιαξίματα" μόνο λίγους θα συγκινησουν.Οι άλλοι θα προσπεράσουν.

Επισκέπτης
Αυτό που μετράει και μπορεί να κρατήσει μια τιμή σχετικά ψηλά,είναι η κατάσταση του και το βιβλίο σέρβις.Αν υπάρχει βιβλίο σέρβις ότι η συντήρηση του γινόταν στην αντιπροσωπία,προσφέρει μια ασφάλεια ότι το αμάξι είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει π.χ γυρισμένο κοντέρ.Ζάντες,χαμηλώματα κλπ "φτιαξίματα" μόνο λίγους θα συγκινησουν.Οι άλλοι θα προσπεράσουν.

Το γυρισμένο κοντέρ δεν λέει κάτι...κ στην αντιπροσωπεία στο κάνουν...αρκεί ένας γνωστός μέσα εκεί...;)

(όπως σε όλες τις μπίζνες άλλωστε...όλα έχουν το αντίτιμο τους...)!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σίγουρα γίνεται,αλλά πιο δύσκολο από "τους έξω".

OP
OP
A

arg_athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια διαφωνω μαζι σας αλλά τεσπ....

το mg σε μενα δεν εβγαλε κανενα προβλημα κ αυτα που το λενε γενικα αυτο...ειναι ενας μυθος..
οι οσοι εχουν mg ξερουν...

Και ολα ειναι θεμα γουστου....καποιος με 9.000 ευρω μπορει να επαιρνε ενα καινουργιο χιουνται μικρό...
ή αλλος με 7.000 ενα σμαρτ...

εγω παντως με 9.000 θα επαιρνα το mg γιατι εκτος των αλλων ειναι και καμπριο και πιο μουρη εμφανισιακα απο πορσε..
γιατι κυκλοφορουν λιγα mg στην Ελλαδα...και δε ξερουν πολλοι τι αμαξι ειναι αυτο..

(αποψη μου)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συνοψίζω:

Τα aftersales extras δεν πληρώνονται.
Τα aftersales extras αφαιρούν αξία από το αυτοκίνητο.

Οπότε...

Ο φίλος αφαιρεί τα aftersales extras και τα χαρίζει σε κάποιον (αφού δεν πληρώνονται). (Ένα το καλό κρατούμενο)
Πουλάει το αμάξι σε υψηλότερη τιμή, αφού δεν έχει aftersales extras να χαλάνε την εικόνα. (Δύο τα καλά κρατούμενα)

:grin:

Επισκέπτης
Συνοψίζω:

Τα aftersales extras δεν πληρώνονται.
Τα aftersales extras αφαιρούν αξία από το αυτοκίνητο.

Οπότε...

Ο φίλος αφαιρεί τα aftersales extras και τα χαρίζει σε κάποιον (αφού δεν πληρώνονται). (Ένα το καλό κρατούμενο)
Πουλάει το αμάξι σε υψηλότερη τιμή, αφού δεν έχει aftersales extras να χαλάνε την εικόνα. (Δύο τα καλά κρατούμενα)

:grin:

Καλύτερα να κλάψει....κ να πάρει ένα 5χίλιαρο...;)

OP
OP
A

arg_athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
οπως και να χει μαγκες θα πουληθει εστω 9.000 ευρω
(περυσι μου το ζηταγανε 11.000 κ δε το εδινα αλλά πεσανε οι τιμες κ τη πατησα φετος)

.........................

εδω πουλανε κατι bmw του 1992 , 7000 ευρω ...ελεος..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
(περυσι μου το ζηταγανε 11.000 κ δε το εδινα αλλά πεσανε οι τιμες κ τη πατησα φετος)

μαλακια εκανες !

επρεπε να το δωσεις δυο χρονιες πριν το παραπροπεσι. θα επιανες ανετα τα 12 χιλιαρικα.

ΑΛΛΟ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ !! θα το βιωσεις και θα το εμπεδωσεις..

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
[size=16pt]το mg[/size] γιατι εκτος των αλλων [size=16pt]ειναι και καμπριο και πιο μουρη εμφανισιακα απο πορσε..[/size]

AKOMA και ΕΤΣΙ....  ειναι καλύτερο  από το χρέπι καγκουραμαξο ρε φιλε

Ακξου 9500 χιλιαρικα

Επισκέπτης

Βρε αδερφέ...είσαι σοβαρός ?

Τι σχέση έχει το bmw με το MG ?

Αν τρακάρει κάποιος σοβαρά μετωπικά με το ΜG...ούτε το τιμόνι δε θα βρουν....αντίθετα με το BMW..έχεις ελπίδες να βγεις κ ζωντανός...;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom