Νέα

Πωλείται καπνός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πωλείται Καπνός  ''Old Holborn'' , πενηντάρης, λευκός

και

καπνός ''Marlboro'', κόκκινο, 10 τεμάχια στην διάθεση μου

τα παραπάνω προϊόντα είναι άκρως νόμιμα και φυσικά μη νοθευμένα
(ένδειξη απόδειξης επιθυμητή)

Για περισσότερα συζήτηση σε pm

Βανάκιας

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
πορνιαρηδες βοηθηστε,αν πουληθουν θα εχουμε καινουριες ρομαντικες κριτικες με ακα παθητικο κρεμπιε απο μεταλαγμενα σπιτια  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

και

τα παραπάνω προϊόντα είναι άκρως νόμιμα και φυσικά μη νοθευμένα
(ένδειξη απόδειξης επιθυμητή)

Για περισσότερα συζήτηση σε pm

:effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

και

τα παραπάνω προϊόντα είναι άκρως ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΕΙΚΑ. :effemine: :gay:

(ένδειξη απόδειξης ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ πάρα πολύ επιθυμητή)

Για περισσότερα σε ρομαντική ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΕΙΚΗ συζήτηση σε pm

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Βανάκιας

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
πρακτορακο ποσο με καυλωνεις τραμπουκε μου  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: τωρα που αναφερες την δεληγιωργη,οι κοπελαρες που εργαζονται καπνιζουν σαν φουγαρα,θα μπορουσα να το ανταλαξω με ρομαντικο παθητικο προγραμμα και αισθησιακο 69  :erection: :erection: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
πρακτορακο ποσο με καυλωνεις τραμπουκε μου  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: τωρα που αναφερες την δεληγιωργη,οι κοπελαρες που εργαζονται καπνιζουν σαν φουγαρα,θα μπορουσα να το ανταλαξω με ρομαντικο παθητικο προγραμμα και αισθησιακο 69  :erection: :erection: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:
Κράτα κάτι και για τα "κορίτσια" στο Φυλής 99!!! Να είσαι σίγουρος ότι θα σε ανταμείψουν και με το παραπάνω!

Βανάκιας

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Κράτα κάτι και για τα "κορίτσια" στο Φυλής 99!!! Να είσαι σίγουρος ότι θα σε ανταμείψουν και με το παραπάνω!

εχεισ δικιο πορνε μου,συντομα θα περασουμε εκει,εχω τεραστια αναγκη να γλυψω το εργαλειο της δεσποινας,θα το κανονισουμε μια απο αυτες τισ μερες να τσαρκαρουμε μαζι  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
εχεισ δικιο πορνε μου,συντομα θα περασουμε εκει,εχω τεραστια αναγκη να γλυψω το εργαλειο της δεσποινας,θα το κανονισουμε μια απο αυτες τισ μερες να τσαρκαρουμε μαζι  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Πρέπει να διευρύνεις τους σεξουαλικούς σου ορίζοντες πέρα από τη Δεληγιώργη που συχνάζεις! Ετοίμασε το ρομαντικό σου βανάκι για απολαυστικές διαδρομές!

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom