iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Πήρες την νέα συλλογή φιδιών τύπε;
Πήρες την νέα συλλογή φιδιών τύπε;
Απο μπουκα τυπε :S :S :S
280 το βρισκεις στο ebay
Γιδοβοσκέ αυτο που λεει η αγγελία δεν ειναι το 6splus
Θέλεις κ iPhone τρομάρα σου
Λοιπόν πουλάω κ εγω 6 s plus αγρατζουνιστο μηδέν πτώσεις 450 ευρω ασημι 16gb , φορτωμένο με ολα τα apps κ 2gb free space
Το κινητο τα σπαει
Το πουλάω για το ip X
Πιαςτηκα κορόιδο..Αγόρασα ενα κάπου κατω απο τα μισά απο όσα το δίνεις κ 1μηνα μετα κλείδωσε απο το iCloud κ το εχω για mini tablet εφόσον σήμα δεν πιάνει..δεν υπονοώ κάτι για το δικό σου αλίμονο..κανείς δεν κατάφερε να το ξεκλειδώσει..
το iCloud δεν ξεκλειδωνει με τιποτα.ισως μονο το esn και αυτο με προυποθεσεις.Μην τρελλενεσαι τύπε μου.
Μπες στο insomnia.gr είναι η βασική ηλεκτρονική διακίνηση κλεμμένων και μη τηλεφώνων, και όχι μόνο. Παίζουν αγοραπωλησίες κλειδωμένων παρά πολλές. Αν στείλεις μήνυμα ξεκλείδωμα τις σίγουρα κάποιο γατόνι θα σου απαντήσει...!
πουλησα 6ς πλας 64αρι 430 πριν 3 μηνες και εσυ θες 400 για 16αρι? με ολα τα παρελκομενα ελληνικο απο public οχι σκρουτς κτλΙακοβε χρειάζεσαι εγχείρηση στον εγκέφαλο
Αλλο 6s και αλλο 6s plus
πουλησα 6ς πλας 64αρι 430 πριν 3 μηνες και εσυ θες 400 για 16αρι? με ολα τα παρελκομενα ελληνικο απο public οχι σκρουτς κτλ
αν παρεις 350 εισαι μια χαρα
η αληθεια ειναι οτι ειχα αναγκη τα λεφτα!Παντως σε σχεση με το p9lite που εχω τωρα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο το p9lite σε καμερες,γρηγοροτερο και φυσικα καλυτερη μπαταρια .Εαν χρειαζόσουν τα φράγκα καλα εκανες κ το έδωσες
Εως τωρα ειναι το καλύτερο ip κ καλύτερο απο το 8, πιο σταθερό
Το X ειναι το best of αλλα πανάκριβο
Με 100 το πηρα τωρα κιολας αμα ψινεσε σε αυτη την τιμηΧαιρετω ολο το site. Εχω την συσκευη που αναφερω στον τιτλο προς πωλησει για την αγορα του iphone 8. Η τιμη του ειναι 400€ πληροφοριες σε pm
Με 100 το πηρα τωρα κιολας αμα ψινεσε σε αυτη την τιμη