Νέα

Πωλειται iphones 6s plus rose gold 16GB

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Χαιρετω ολο το site. Εχω την συσκευη που αναφερω στον τιτλο προς πωλησει για την αγορα του iphone 8. Η τιμη του ειναι 400€ πληροφοριες σε pm :hi:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
OP
OP
K

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Και δεν ξερεις τι θα ερθει...το τηλεφωνο ειναι Ελληνικο και εννοειτε οτι θα το δει και ελενξει οποιος το παρει.

Τυπε αν δεν ερθει αυτο που αγορασες ανοιγεις case στο ebay, και αν ο πωλητης δεν δεχτει να σου πληρωσει τα μεταφορικα επιστροφης κρατας το προιον και παιρνεις και ολα τα λεφτα σου πισω.  :S :S :S

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
400 ευρωπαίοι για 16 GB είναι παρά πολλά.  :idiot:

Το βασικό όμως είναι πως με τόσο μικρή χορητηκοτητα θα γεμίζει αμέσως.

Κανά 200άρι εκεί σε βλέπω

:hi:

apwer

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2016
Like
16
Πόντοι
1
200€ και πολλά σου είναι.  :babycry:

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Και δεν ξερεις τι θα ερθει...το τηλεφωνο ειναι Ελληνικο και εννοειτε οτι θα το δει και ελενξει οποιος το παρει.
ελληνικο ελεος με αυτη την πληροφορια?δηλαδη ποια η διαφορα με το αμερικανικο?μονο ο ανταπτορας...
και με το γερμανικο καμια...
οσο για ebay,παιζει να στο ποιασουν τελωνειο...
αν και σε αυτο υπαρχει η λυση να κανεις photoshop μια ψευτικη αποδειξη αγορας

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Τύποι το τελωνείο στο ebay άλλαξε.Οτι απόδειξη λέει πάνω από 22 ευρώ και είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ,το ελέγχουν κανονικά.Και χρεώνουν της Παναγίας τα μάτια.Πληροφοριες στην σελίδα των ΕΛΤΑ.Εγω κάτι που πήρα από Αμερική και έκανε 90,είχα στείλει μηνύματα και το είχε βάλει 20 στην απόδειξη.

apwer

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2016
Like
16
Πόντοι
1
ελληνικο ελεος με αυτη την πληροφορια?δηλαδη ποια η διαφορα με το αμερικανικο?μονο ο ανταπτορας...
Ωπ,για πες

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Aδερφέ παίζουν διαφορές και στις συχνότητες.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Χαιρετω ολο το site. Εχω την συσκευη που αναφερω στον τιτλο προς πωλησει για την αγορα του iphone 8. Η τιμη του ειναι 400€ πληροφοριες σε pm :hi:
πολλα τα 400.εγω θα το αγοραζα σαν ενδιαφερόμενος αγοραστης γυρω στα 300 ευρω.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πιαςτηκα κορόιδο..Αγόρασα ενα κάπου κατω απο τα μισά απο όσα το δίνεις κ 1μηνα μετα κλείδωσε απο το iCloud κ το εχω για mini tablet εφόσον σήμα δεν πιάνει..δεν υπονοώ κάτι για το δικό σου αλίμονο..κανείς δεν κατάφερε να το ξεκλειδώσει..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Αυτά δεν είναι καινούρια, refurbished λέει.

Και της αγγελιας εδω μεταχειρισμενο ειναι τυπε.
Επισης ο ebayer δινει και ενα χρονο εγγύηση, ο πωλητης εδω οχι.Μολις παρει το χρημα -γεια σας- ακομη και την επομενη να σου χαλασει δεν εχει καμια υποχρεωση να σου το παρει πισω(και καλα θα κανει). :S :S :S

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.048
Πόντοι
456
Και της αγγελιας εδω μεταχειρισμενο ειναι τυπε.
Επισης ο ebayer δινει και ενα χρονο εγγύηση, ο πωλητης εδω οχι.Μολις παρει το χρημα -γεια σας- ακομη και την επομενη να σου χαλασει δεν εχει καμια υποχρεωση να σου το παρει πισω(και καλα θα κανει). :S :S :S

Του πωλητή εδώ, θα το δεις πρώτα όμως, από το ebay την κατάστασή του θα την δεις όταν το ανοίξεις και άντε να το γυρίσεις μετά, βέβαια έχει καλές κριτικές.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Του πωλητή εδώ, θα το δεις πρώτα όμως, από το ebay την κατάστασή του θα την δεις όταν το ανοίξεις και άντε να το γυρίσεις μετά, βέβαια έχει καλές κριτικές.

Τυπε μαλλον δεν πολυ αγοραζεις απο ebay. :S :S :S
Αν παρεις στα χερια σου κατι που δεν ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως περιγραφεται στην αγγελια ανοιγεις case item not as described , ανεβαζεις photos για να αποδειξεις τα λεγομενα σου και λες στον πωλητη οτι τα μεταφορικα επιστροφης ειναι τοσα.
Ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να σου προπληρωσει τα μεταφορικα επιστροφης, αν δεν το κανει εντος 5 ημερων ζητας απο το ebay να παρεμβει και αμεσως θα κλεισει το case υπερ σου .Σε αυτην την περιπτωση θα σου επιστραφουνε ολα τα λεφτα που εχεις πληρωσει και κρατας και το προιον.
Ο πωλητης αν το προιον ειναι ακριβο σε καμια περιπτωση δεν θα σ'αφησει να κρατησεις το προιον και να παρεις και επιστροφη χρηματων επομενως ή θα σου πληρωσει τα μεταφορικα ή θα σου προτεινει partial refund για να κρατησεις το προιον και να κλεισεις το case.Εσυ αποφασιζεις.
Μου ετυχε τον Αυγουστο, προιον διαφημιζόμενο ως καινουργιο 175$ μου ηρθε με γρατσουνιες, ανοιξα case και ζητησα 45$ μεταφορικα για να το επιστρεψω Κινα με ελτα-συστημενο, ο πωλητης μου προτεινε να μου επιστρεψει 45$ για να το κρατησω , του αντιπροτεινα 75$ και δεχτηκε.

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τυπε μαλλον δεν πολυ αγοραζεις απο ebay. :S :S :S
Αν παρεις στα χερια σου κατι που δεν ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως περιγραφεται στην αγγελια ανοιγεις case item not as described , ανεβαζεις photos για να αποδειξεις τα λεγομενα σου και λες στον πωλητη οτι τα μεταφορικα επιστροφης ειναι τοσα.
Ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να σου προπληρωσει τα μεταφορικα επιστροφης, αν δεν το κανει εντος 5 ημερων ζητας απο το ebay να παρεμβει και αμεσως θα κλεισει το case υπερ σου .Σε αυτην την περιπτωση θα σου επιστραφουνε ολα τα λεφτα που εχεις πληρωσει και κρατας και το προιον.
Ο πωλητης αν το προιον ειναι ακριβο σε καμια περιπτωση δεν θα σ'αφησει να κρατησεις το προιον και να παρεις και επιστροφη χρηματων επομενως ή θα σου πληρωσει τα μεταφορικα ή θα σου προτεινει partial refund για να κρατησεις το προιον και να κλεισεις το case.Εσυ αποφασιζεις.
Μου ετυχε τον Αυγουστο, προιον διαφημιζόμενο ως καινουργιο 175$ μου ηρθε με γρατσουνιες, ανοιξα case και ζητησα 45$ μεταφορικα για να το επιστρεψω Κινα με ελτα-συστημενο, ο πωλητης μου προτεινε να μου επιστρεψει 45$ για να το κρατησω , του αντιπροτεινα 75$ και δεχτηκε.

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Πήρες την νέα συλλογή φιδιών τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom