Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Χαιρετω ολο το site. Εχω την συσκευη που αναφερω στον τιτλο προς πωλησει για την αγορα του iphone 8. Η τιμη του ειναι 400€ πληροφοριες σε pm
Χαιρετω ολο το site. Εχω την συσκευη που αναφερω στον τιτλο προς πωλησει για την αγορα του iphone 8. Η τιμη του ειναι 400€ πληροφοριες σε pm
Απο μπουκα τυπε :S :S :S
280 το βρισκεις στο ebay
Και δεν ξερεις τι θα ερθει...το τηλεφωνο ειναι Ελληνικο και εννοειτε οτι θα το δει και ελενξει οποιος το παρει.
Μπούκα η ριφιφι είναι τυπε?Χαιρετω ολο το site. Εχω την συσκευη που αναφερω στον τιτλο προς πωλησει για την αγορα του iphone 8. Η τιμη του ειναι 400€ πληροφοριες σε pm
ελληνικο ελεος με αυτη την πληροφορια?δηλαδη ποια η διαφορα με το αμερικανικο?μονο ο ανταπτορας...Και δεν ξερεις τι θα ερθει...το τηλεφωνο ειναι Ελληνικο και εννοειτε οτι θα το δει και ελενξει οποιος το παρει.
Ωπ,για πεςελληνικο ελεος με αυτη την πληροφορια?δηλαδη ποια η διαφορα με το αμερικανικο?μονο ο ανταπτορας...
και με το γερμανικο καμια...
οσο για ebay,παιζει να στο ποιασουν τελωνειο...
αν και σε αυτο υπαρχει η λυση να κανεις photoshop μια ψευτικη αποδειξη αγορας
Aδερφέ παίζουν διαφορές και στις συχνότητες.ελληνικο ελεος με αυτη την πληροφορια?δηλαδη ποια η διαφορα με το αμερικανικο?μονο ο ανταπτορας...
και με το γερμανικο καμια...
οσο για ebay,παιζει να στο ποιασουν τελωνειο...
αν και σε αυτο υπαρχει η λυση να κανεις photoshop μια ψευτικη αποδειξη αγορας
πολλα τα 400.εγω θα το αγοραζα σαν ενδιαφερόμενος αγοραστης γυρω στα 300 ευρω.Χαιρετω ολο το site. Εχω την συσκευη που αναφερω στον τιτλο προς πωλησει για την αγορα του iphone 8. Η τιμη του ειναι 400€ πληροφοριες σε pm
πολλα τα 400.εγω θα το αγοραζα σαν ενδιαφερόμενος αγοραστης γυρω στα 300 ευρω.
6 plus ειναι τυπε.με 300 καλα είναι.Αφού τα καινούργια iphone 6 έχουν 400 σε public plaiso
Απο μπουκα τυπε :S :S :S
280 το βρισκεις στο ebay
Αυτά δεν είναι καινούρια, refurbished λέει.
Και της αγγελιας εδω μεταχειρισμενο ειναι τυπε.
Επισης ο ebayer δινει και ενα χρονο εγγύηση, ο πωλητης εδω οχι.Μολις παρει το χρημα -γεια σας- ακομη και την επομενη να σου χαλασει δεν εχει καμια υποχρεωση να σου το παρει πισω(και καλα θα κανει). :S :S :S
Του πωλητή εδώ, θα το δεις πρώτα όμως, από το ebay την κατάστασή του θα την δεις όταν το ανοίξεις και άντε να το γυρίσεις μετά, βέβαια έχει καλές κριτικές.
Πήρες την νέα συλλογή φιδιών τύπε;Τυπε μαλλον δεν πολυ αγοραζεις απο ebay. :S :S :S
Αν παρεις στα χερια σου κατι που δεν ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως περιγραφεται στην αγγελια ανοιγεις case item not as described , ανεβαζεις photos για να αποδειξεις τα λεγομενα σου και λες στον πωλητη οτι τα μεταφορικα επιστροφης ειναι τοσα.
Ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να σου προπληρωσει τα μεταφορικα επιστροφης, αν δεν το κανει εντος 5 ημερων ζητας απο το ebay να παρεμβει και αμεσως θα κλεισει το case υπερ σου .Σε αυτην την περιπτωση θα σου επιστραφουνε ολα τα λεφτα που εχεις πληρωσει και κρατας και το προιον.
Ο πωλητης αν το προιον ειναι ακριβο σε καμια περιπτωση δεν θα σ'αφησει να κρατησεις το προιον και να παρεις και επιστροφη χρηματων επομενως ή θα σου πληρωσει τα μεταφορικα ή θα σου προτεινει partial refund για να κρατησεις το προιον και να κλεισεις το case.Εσυ αποφασιζεις.
Μου ετυχε τον Αυγουστο, προιον διαφημιζόμενο ως καινουργιο 175$ μου ηρθε με γρατσουνιες, ανοιξα case και ζητησα 45$ μεταφορικα για να το επιστρεψω Κινα με ελτα-συστημενο, ο πωλητης μου προτεινε να μου επιστρεψει 45$ για να το κρατησω , του αντιπροτεινα 75$ και δεχτηκε.