stravadi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν είσαι συνδρομητής Forthnet το παίρνεις με 300 και σίγουραipad mini retina 350 euro. στο κουτι του σφραγγισμενο απο επιδοτηση.
ειμαι αθηνα.
Αν είσαι συνδρομητής Forthnet το παίρνεις με 300 και σίγουραipad mini retina 350 euro. στο κουτι του σφραγγισμενο απο επιδοτηση.
ειμαι αθηνα.
τι μπουγατσοκιμα ρε τιποτενιε...?ρε μπουγατσοκυμα αφου δεν ενδιαφερεσαι τι ανακατευεσαι?
μηπως σου φταιει το κατεστημενο της ΑΘΗΝΑΣ ρε ταγαρι?
Μαγκια που το πηρες με επιδοτηση....αλλα ρε τυπε...μονο wifi;;;;
επεισει κι εγω ειμαι ταμπλετουχος που λεει η διαφημηση...η γνωμη μου ειναι οτι μονο ασυμαρματο χωρις 3 ή 4τζ σιμ, δεν αξιζει μια...και τοσο μικρες ιντσες 7,9;;;
οκ ασυρματα δικτυα εχει παντου....αλλα ανοιχτα λιγα...
σαν το πρεζακι θα ειναι ο ιδιοκτητης..... αντι εχεις ενα ευρω θα βγαινει και θα λεει εχεις το password;;;;
χωρισ 4g ενα 50ρηκακι το πηρα
αδερφε το πηρα για να το σπρωξω και να ανανεωσω το note2 που εχω με το note3.
400 ευρω ηταν η επιδοτηση και σ αυτα τα φραγκα πιστευω οτι το ipad mini ειναι οτι πιο εμπορικο και vfm για γρηγορη τραμπα.
γουσταρω να τα εχω ολα σε ενα γι αυτο και ακολουθω samsung και τη σειρα note στα κινητα.
χωρισ 4g ενα 50ρηκακι το πηρα
[/quote
οκ αδερφε. πες μου που κ ποτε κι αμα αργησω ΜΗ ΜΕ παρεις τηλ.
βρε μαζι σου καλα εκανες...αν ηταν και επιδοτηση 100% ακομα πιο τζαμι
αδερφε το πηρα για να το σπρωξω και να ανανεωσω το note2 που εχω με το note3.
400 ευρω ηταν η επιδοτηση και σ αυτα τα φραγκα πιστευω οτι το ipad mini ειναι οτι πιο εμπορικο και vfm για γρηγορη τραμπα.
γουσταρω να τα εχω ολα σε ενα γι αυτο και ακολουθω samsung και τη σειρα note στα κινητα.
βρε μαζι σου καλα εκανες...αν ηταν και επιδοτηση 100% ακομα πιο τζαμι
Απλα ενας <ψαγμενος> θα προτιμουσε με σιμ εστω και καρτοκινητη
οπως εχω ενα φιλο που στις αρχες ειχε το αϊπαντ και εψαχνε για ασυρματο ....στο τελος εμπαινε απο το xoom μου
εγω προσωπικα κατι μονο με ασυρματη δυκτιωση δεν θα το χτυπαγα εκτος αν το ηθελα για σημειωματαριο...οπου και παλι το κινητο κανει την αυτη εργασια
γνωμη μου αν θες και την υπολογιζεις για γρηγορο σπρωξιμο 150-200 θα τα πιασεις
μπουκα ή ριφιφι τυπε?ipad mini retina 350 euro. στο κουτι του σφραγγισμενο απο επιδοτηση.
ειμαι αθηνα.
Μου αρεσε απο μικρο η τεχνολογια και ειχα μεγαλο απωθημενο γιατι δεν μπορουσαμε να παρουμε τιποτα σαν παιδι
Και την παρακολουθαω και ενθουσιαζομαι πολυ γιαυτο και γνωριζω μερικα πραγματα
Οχι ολα ομως ..... Μονο οσα εχω ασχοληθει
κατι μυριζει τυπεαποδειξη δεν βλεπω παντως μαν
αποδειξη δεν βλεπω παντως μανμπουκα ή ριφιφι τυπε?
μπουκα στο πλαισιο θα ειναι μαν,το κουτι ειναι σφραγισμενοκατι μυριζει τυπε
μπουκα στο πλαισιο θα ειναι μαν,το κουτι ειναι σφραγισμενο
σιγα μην εχει γινει και ο σουπερ ηρωας ηλεκτρο τυπετα πετρινα χρονια του πικπα που ειχε αναφερει και σε θρεντ. λες να βρηκε γουστο στη τεχνολογια απο τα ηλεκτροσοκ το μογγολο?