Νέα

Πωλείται φουσκωτό σκάφος Plefsi 460

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vwpolo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Φίλος πουλάει:

Plefsi 460 του '95 με mercury 60hp και βοηθητική johnson 5hp

Είναι σε άριστη κατάσταση και επιγραμματικά έχει:

-φλαπς smart tabs sx
-μιλιόμετρο,στροφόμετρο
-όλα τα σωστικά για 6 νμ.
-άδεια αλιείας
-κόρνα
-πυξίδα
-υδατοπαγίδα με επιλογή απο 3 τανκ.
-inox ρεζερβουάρ ενσωματωμένο στη γάστρα 50 λτ
-25 λίτρα ρεζερβουάρ της mercury
-12 λίτρα ρεζερβουάρ για την βοηθητική
-σεντίνα αυτόματη
-σκάλα μπάνιου inox
-ενσωματωμένο ψυγείο πάγου
-φώτα, προβολέας αλογόνου 55w
-μπαταρία marine
-ραδιο-cd-mp3 pioneer με 2 ηχεία
-καλαμοθήκη inox
-Roll Bar inox
-τέντα ηλίου viotap καινούρια
-τέντα ύπνου-φουσκωτό κρεββάτι (που είναι πατέντα δική μου!!!)
-Τρέιλερ έλξις και αυτό σε άριστη κατάσταση

Φωτο στο www.e-skafos.gr/product.php?id=22665]http://www.e-skafos.gr/product.php?id=22665[/url]

Τιμή: 9000Ε
Τηλ: 6972975271

2 βιντεάκια του σκάφους:

και

(Στο δεύτερο βίντεο, μην νομίζετε οτι γίνεται απο 460-430 ξαφνικά!!:icon_lachtot: Απλά το βίντεο ήταν 16:9 και το περάσαμε σε 3:4 κατα λάθος γιαυτό το σκάφος φένεται πιο κοντό και πιο ψηλός εγώ!!!!

Kαι ένα βιντεάκι με μια συνοπτική παρουσίαση του σκάφους.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
(Στο δεύτερο βίντεο, μην νομίζετε οτι γίνεται απο 460-430 ξαφνικά!!:icon_lachtot: Απλά το βίντεο ήταν 16:9 και το περάσαμε σε 3:4 κατα λάθος γιαυτό το σκάφος φένεται πιο κοντό και πιο ψηλός εγώ!!!!

Kαι ένα βιντεάκι με μια συνοπτική παρουσίαση του σκάφους.
Φίλε μας μπερδεύεις τώρα να ούμε - δεν πιστεύω να το πάρει ο άνεμος, ε? Pun intented. :rolleyes: Το 'πιασες το υπονοούμενο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Φίλοι, η συμπεριφορά αυτή δεν μου αρέσει καθόλου. Νομίζω πως δεν ανάγκασα κανέναν αν το πάρει. Αυτή τη στιγμή πουλιέται άλλο ένα ίδιο στην τιμή των 11.000. Είναι απο τα καλύτερα στη κατηγορία του, και τα plefsi κρατάνε την τιμή τους. Ο φίλος το δίνει για να πάρει μεγαλύτερο, και ήδη εκεί που θα πάρει το επόμενο, του το αγοράζουν 8000 για να γίνει η ανταλλαγή. Δεν νομίζω ο επαγγελματίας ο μάντρας που το αγοράζει 8000 να είναι τόσο βλάκας. Το σκάφος είναι χαρτι. Απλά περιμένει μήπως φύγει σε αυτήν την τιμή. Ο μαντράς θα το πουλήσει ένα 10000 μέσα στο νερό. Στην ίδια τιμή πουλήθηκε εξάλλου πριν ένα μήνα ενα Olympic 484 του 96.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ο ανεμος να γινει μοντ στις αγγελιες παρακαλω!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Φίλοι, η συμπεριφορά αυτή δεν μου αρέσει καθόλου.

Δες τη θετική πλευρά.
Γράφοντας ο καθένας τη π@π@ρι@ του, η αγγελία σου κρατιέται ψηλά.
Σε αντίθετη περίπτωση θα είχε πάει άπατη.  :grin:

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
897
Πόντοι
311
Αντικειμενικά η τιμή που ζητείται είναι υψηλή. Δηλαδή και να πέσεις από τις 9.000 στις 8.000, πάλι είναι αρκετά για το συγκεκριμένο σκάφος όσα όργανα και αν έχεις. Κάνοντας, ας πούμε, μία έρευνα για το δικό μου (Solemar, 5.20, μοντ 2000 με δίχρονη μηχανή 70 ιππων και όλα τα αξεσουάρ σε όργανα) διαπίστωσα ότι πιάνει από 9.000 ως 11.000 (το πολύ).

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Αντικειμενικά η τιμή που ζητείται είναι υψηλή. Δηλαδή και να πέσεις από τις 9.000 στις 8.000, πάλι είναι αρκετά για το συγκεκριμένο σκάφος όσα όργανα και αν έχεις. Κάνοντας, ας πούμε, μία έρευνα για το δικό μου (Solemar, 5.20, μοντ 2000 με δίχρονη μηχανή 70 ιππων και όλα τα αξεσουάρ σε όργανα) διαπίστωσα ότι πιάνει από 9.000 ως 11.000 (το πολύ).

Φίλε μου, δεν λέω οτι είναι φτηνό, αλλά είναι αδούλευτο. Ο άνθρωπος που το έιχε δεν το είχε δουλέψει, ο φίλος το πήρε πέρισυ και σύνολο το σκάφος δεν έχει πάνω απο 200 ώρες.

Τα σολεμαρ είναι πολύ καλά σκάφη, αλλά αν δεις έξω τα πλευση είναι πολύ πιο ακριβά. Λόγω οτι είναι Ελληνικά , έχουν καταπληκτική γάστρα και πλεύση και είναι πολύ λίγα και δυσεύρετα. Αν δεις απλά σου λέω αυτή τη στιγμή στο εσκαφος τι τιμές εχουν τα πλεφσι σε σχέση με τα αλλα θα διαπιστώσεις αυτό που λέω.

Επίσης αυτή η τιμή είναι εκκίνησης, δεν σημαίνει πως δεν θα διαμορφωθεί με τη ζήτηση.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Plefsi 460 του '95 με mercury 60hp

Πλάκα μι κάν'ς?
460 του 95 (14 ετών φουσκωτο) εννιά χιλιάρικα?

Ας είναι και Πλεύση, ας είναι και ο θεός ο ίδιος.  14 ετών?

Να το δώσει ανταλλαγή, ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, αφού λες ότι του δίνουν 8 χηνάρια.
Αλλά ΜΕΤΡΗΤΑ πόσα του δίνουν την σήμερον ημέραν?

Και κοίτα, η σαιζόν τελείωσε.  Το Μάϊο πάλι θα ζητάει ο κόσμος φουσκωτά (κι αν ζητάει). Και του χρόνου θα είναι 15 ετών του δικού σου.
Θα έχει βγάλει και μουστάκι.

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Οκ, αρχίζουμε να πεφτουμε!

[size=10pt]8500 ευρώ[/size]

Επισκέπτης
Φίλοι, η συμπεριφορά αυτή δεν μου αρέσει καθόλου. Νομίζω πως δεν ανάγκασα κανέναν αν το πάρει. Αυτή τη στιγμή πουλιέται άλλο ένα ίδιο στην τιμή των 11.000. Είναι απο τα καλύτερα στη κατηγορία του, και τα plefsi κρατάνε την τιμή τους. Ο φίλος το δίνει για να πάρει μεγαλύτερο, και ήδη εκεί που θα πάρει το επόμενο, του το αγοράζουν 8000 για να γίνει η ανταλλαγή. Δεν νομίζω ο επαγγελματίας ο μάντρας που το αγοράζει 8000 να είναι τόσο βλάκας. Το σκάφος είναι χαρτι. Απλά περιμένει μήπως φύγει σε αυτήν την τιμή. Ο μαντράς θα το πουλήσει ένα 10000 μέσα στο νερό. Στην ίδια τιμή πουλήθηκε εξάλλου πριν ένα μήνα ενα Olympic 484 του 96.
φιλε μου αν υπαρχει μαντρας να το περνει τοσο πες το φιλο σου να το δωσει ΧΘΕς!!!!! και μη συγκρινεις το ολυμπικ με αυτο καμια σχεσει!!!!!!!

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
φιλε μου αν υπαρχει μαντρας να το περνει τοσο πες το φιλο σου να το δωσει ΧΘΕς!!!!! και μη συγκρινεις το ολυμπικ με αυτο καμια σχεσει!!!!!!!

Επς φίλε! Εδώ σε έπιασα! Το καμία σχέση άστο! Γιατι το 484 το έχει κολλητός μου. ΠΟλύ καλό, αλλά όχι καμία σχέση με το πλευση....

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά φίλος σου το πουλάει????

Η εσυ?

Ξέρεις σε μια τετια συναλαγή είναι βασικό να μη φενετε οτι λες παραμιθια(το οτι λες ενοιτε).

Παρτω διαφορετικα το θεμα

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Για κατέβαινε προς τα 3.200 και αρχίζουμε να το συζητάμε...

(προσφορά λέγεται αυτό)

Μίζα έχει το μηχανάκι?

Φίλε, τι λες τώρα!!! 5500 έφυγε χτες oceanic 440 του 97 με 40αρα. Όσο αναφορά την μίζα, μάλλον θα κάνεις πλάκα. Μίζα και power trim και μπαταρία marine.

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0

Η εσυ?

Ξέρεις σε μια τετια συναλαγή είναι βασικό να μη φενετε οτι λες παραμιθια(το οτι λες ενοιτε).

Παρτω διαφορετικα το θεμα

Είπα φίλος. Πάμε μαζί για ψάρεμα όμως και το ξέρω πολύ καλά το σκαφος.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Η εσυ?

Ξέρεις σε μια τετια συναλαγή είναι βασικό να μη φενετε οτι λες παραμιθια

Στ' αρχίδια σου το ποιός το πουλάει.

Βλέπεις το σκάφος, βλέπεις τα χαρτιά του, βλέπεις τους αριθμούς (πλαισίου βάρκας και πλαισίου κινητήρα) βλέπεις και όλα τα χαρτιά που (κανονικά πρέπει να) το συνοδεύουν (π.χ. τιμολόγια αγοράς του Α' ιδιοκτήτη, παλιές άδειες, manuals, χαρτί αγοράς τρέϋλερ κλπ), και αποφασίζεις.

Αλλά το βασικό σε όλα αυτά τα πράματα είναι η ΤΙΜΗ (και ο τρόπος πληρωμής) και ο φίλος που προτίμησε το site μας για να διαφημίσει τη βάρκα του μάλλον ζητάει πολλά...

Επισκέπτης
Επς φίλε! Εδώ σε έπιασα! Το καμία σχέση άστο! Γιατι το 484 το έχει κολλητός μου. ΠΟλύ καλό, αλλά όχι καμία σχέση με το πλευση....
φιλε επειδη τυχαινει να ασχολουμε με το αθλημα πολλα χρονια μονο που συγρινεις το oceanic αυτο δειχνει οτι δεν ξερεις πολλα!!!και το λενε και ολοι αν του το περνει μετρητα 8000 επρεπε να το ειχε δωσει χθες αλλα επειδη αυτα πρεπει να εισαι πολυ κοροιδο για να τα δωσεις αφου με τα ιδια χρηματα βρισκεις μεγαλυτερο σκαφος με καλυτερη μηχανη!!!!

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
... και μπαταρία marine.

Καλά τώρα, τη μπαταρία τι την αναφέρεις?

Σε μια αγορά 4~8.000 ευρώ, αναφέρεις τη μπαταρία που και άλλαγμα να χρειάζεται κάνει 50 ευρώ?

Το θέμα είναι ΤΙ ΑΛΛΟ θα χρειάζεται άλλαγμα, 14 ετών σκάφος!

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
φιλε επειδη τυχαινει να ασχολουμε με το αθλημα πολλα χρονια μονο που συγρινεις το oceanic αυτο δειχνει οτι δεν ξερεις πολλα!!!και το λενε και ολοι αν του το περνει μετρητα 8000 επρεπε να το ειχε δωσει χθες αλλα επειδη αυτα πρεπει να εισαι πολυ κοροιδο για να τα δωσεις αφου με τα ιδια χρηματα βρισκεις μεγαλυτερο σκαφος με καλυτερη μηχανη!!!!

Φίλε, μάλλον ξέρω αρκετα. Το τι λεει ο κόσμος δεν έχει πάντα τοση σημασία. Ο κόσμος όταν πουλάς το θέλεις τζάμπα, ενώ όταν το αγοράζεις το θέλει πανακριβο. Αγόρασα πρόσφατα και ξέρω...Εγώ θα απαντήσω αλλιως. Βάζω μια απλή αγγελία απο τη Χ Ευκαιρία.  
Περιμένω σχόλια....για το αν το πλευση είναι πανάκριβο...

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Καλά τώρα, τη μπαταρία τι την αναφέρεις?

Σε μια αγορά 4~8.000 ευρώ, αναφέρεις τη μπαταρία που και άλλαγμα να χρειάζεται κάνει 50 ευρώ?

Το θέμα είναι ΤΙ ΑΛΛΟ θα χρειάζεται άλλαγμα, 14 ετών σκάφος!

Εντάξει φιλαράκο. Δεν ξέρεις πολλά. ΠΟυ παίρνεις εσύ μπαταρία με 50 ευρώ να μου πεις σε παρακαλώ. Είναι αυτή εδώ περίπου, optima yellow power, απλά είναι η 48. Τουλάχιστον παραδέξου οτι είπες πατάτα.!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom