Νέα

Πωλείται φουσκωτό σκάφος Plefsi 460

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vwpolo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φίλε, μαρεσει που συζητάμε, αλλά παραδέξου πως έεις άδικο. Εγώ δεν σου είπα για το πλεύση του φίλου μου, σου είπα για το 495 και το 570 καταρχην, οποτε αυτό που λες πάρτο πίσω. Πωλήσεις δεν μπορούν να έχουν παραπάνω, μιας και είναι οικογενειακή επιχείριση και αν πας να κλείσει σκάφος θα δεις πως είναι κλεισμενοι με παραγγελίες. Γιαυτο δεν κατεβαίνουν ούτε ναυτικό σαλόνι ούτε πουθενά. Και μόνο η γάστρα τους που είναι avon αυτό τα λέει όλα.
ρε φιλε σε τη εχω αδικο γιατι εσυ θα με τρελανεις σημερα!!!!χεστηκα εγω αν ειναι οικογενειακη επιχειρηση οσο για την παπαρια για τη γαστρα avon πες οτι ειναι απλα μια αντιγραφη οπως αντιγραφες κανουν πολλοι ελληνες κατασκευαστες!!! επιση και η οσεανικ ειναι μικρη επιχειρηση αλλα εχει πωλησεις οποτε το οτι δεν κατεβαινει στην εκθεση αυτο δεν μου λεει κατι!! ακομα και αυτα τα δυο που αναφερεις προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι το ιδιαιτερι αφου σε αυτη την κατηγορια θα προτιμουσα να παρω αλλα φουσκωτα!!!!!!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ΠΟυ παίρνεις εσύ μπαταρία με 50 ευρώ να μου πεις σε παρακαλώ. Είναι αυτή εδώ περίπου, optima yellow power, απλά είναι η 48. Τουλάχιστον παραδέξου οτι είπες πατάτα.!!!!

Να σου πω εγώ από που παίρνεις 48Ah me E50.

Πάρε την πρώτη που βρήκα, τώρα, 50 Ah me 56 E.

Θέλεις κι άλλες?

Πατάτες λέει αυτός που πουλάει 4,60m καπότα 14 ετών με 9.000!

Συνημμένα

• battery.jpg
    battery.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 36
OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Να σου πω εγώ από που παίρνεις 48Ah me E50.

Πάρε την πρώτη που βρήκα, τώρα, 50 Ah me 56 E.

Θέλεις κι άλλες?

Πατάτες λέει αυτός που πουλάει 4,60m καπότα 14 ετών με 9.000!

Ρε πατάτα!!! Αυτή είναι μπαταρία αυτοκινήτου όχι σκάφους. Μιλάμε για μπαταρία marine.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ρε πατάτα!!! Αυτή είναι μπαταρία αυτοκινήτου όχι σκάφους. Μιλάμε για μπαταρία marine.

Ρε παντογνώστη,

Και τι διαφορά έχει η marine από του αυτοκινήτου?

Επειδή της κολλάνε ένα αυτοκόλλητο "ΜARINE" και την πουλάνε +60% επί πλέον?  Αφού "κλειστού τύπου" είναι και οι δυο?

Πες μας εσύ που τα ξέρεις όλα!

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Ρε παντογνώστη,

Και τι διαφορά έχει η marine από του αυτοκινήτου?

Επειδή της κολλάνε ένα αυτοκόλλητο "ΜARINE" και την πουλάνε +60% επί πλέον?  Αφού "κλειστού τύπου" είναι και οι δυο?

Πες μας εσύ που τα ξέρεις όλα!

Καλά είσαι τελέιως φευγα. Καταρχήν Πατατα, η μαριν, είναι με ζελέ και κατασκευασμενη έτσι ωστε να μην παθένει ζημιά απο τους κραδασμούς του σκάφους. 2ρο, είναι βαθειάς εκρόφτισης, δλδ, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πχ όλο το βραδυ για ψαρεμα πχ για φώτα και ακομα και τελειως να την αδειάσης δεν παθαίνει ζημιά. Αν κάνεις το ίδιο σε μια αυτοκινήτου, μετα τισ 50 φορες, η μπαταρία είναι για πέταμα. Άσε που αν του αυτοκινήτου πχ έιναι 48 αη και της καταναλωσεις τα 30, μετα δεν πρόκειται να σου βάλει εμπρός, ενώ η μαριν θα βάλει, μιας και κραταει και την τάση σχετικα και τα αμπερ εκκίνησης ακόμα και αν έχεις χρησιμοποιήσεις μεγάλο μερος.

Αφου δεν ξέρεις κάτι, μην πετάς εξυπνάδες.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Καλά είσαι τελέιως φευγα. Καταρχήν Πατατα, η μαριν, είναι με ζελέ και κατασκευασμενη έτσι ωστε να μην παθένει ζημιά απο τους κραδασμούς του σκάφους. 2ρο, είναι βαθειάς εκρόφτισης, δλδ, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πχ όλο το βραδυ για ψαρεμα πχ για φώτα και ακομα και τελειως να την αδειάσης δεν παθαίνει ζημιά. Αν κάνεις το ίδιο σε μια αυτοκινήτου, μετα τισ 50 φορες, η μπαταρία είναι για πέταμα. Άσε που αν του αυτοκινήτου πχ έιναι 48 αη και της καταναλωσεις τα 30, μετα δεν πρόκειται να σου βάλει εμπρός, ενώ η μαριν θα βάλει, μιας και κραταει και την τάση σχετικα και τα αμπερ εκκίνησης ακόμα και αν έχεις χρησιμοποιήσεις μεγάλο μερος.

Αφου δεν ξέρεις κάτι, μην πετάς εξυπνάδες.

Λοιπόν παντογνώστη, έχεις πλάκα:

Αν η marine είναι με gel, σε πάω στοίχημα.  Θα σπάσουμε μια "Marine" που θα σου διαλέξω εγώ, και αν βρεις gel μέσα, εγώ θα την πληρώσω, και θα σου δώσω επί πλέον και την αξία της x50.
Αν όμως χυθούν ζουμιά όπως σε οποιαδήποτε άλλη μπαταρία κλειστού τύπου (να σπάσουμε και μια τέτοια αμα θες), τότε θα μου δώσεις ΕΣΥ την αξία της x50.  Το πας το στοίχημα?

Δεύτερον:
Ποιούς κραδασμούς σκάφους?  Έχει ένα σκάφος περισσότερους κραδασμούς από ένα αυτοκίνητο σε χωματόδρομο?

Τρίτον:
Τα περί βαθειάς εκφόρτισης τα δέχομαι.  Άρα το σκάφος που πουλάς, έχει την τέλεια μπαταρία.  Τόσο τέλεια, που δικαιολογεί την πολύ ακριβή τιμή του σκάφους.
Πες μας λοιπόν, ΠΟΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ δίνεις (εσύ ή ο φίλος σου) για ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ του σκάφους, ξεκαθαρίζοντας ότι αν το σκάφος μείνει από μπαταρία στου διαόλου τη μάνα, η εγγύησή σου θα καλύψει και τα έξοδα ρυμούλκησης, εκτός από την καινούρια μπαταρία.

Συμφωνείς σε αυτά?  Αν όχι, λες λόγια του αέρα.

Επισκέπτης
Φίλε, μάλλον ξέρω αρκετα. Το τι λεει ο κόσμος δεν έχει πάντα τοση σημασία. Ο κόσμος όταν πουλάς το θέλεις τζάμπα, ενώ όταν το αγοράζεις το θέλει πανακριβο. Αγόρασα πρόσφατα και ξέρω...Εγώ θα απαντήσω αλλιως. Βάζω μια απλή αγγελία απο τη Χ Ευκαιρία.  
Περιμένω σχόλια....για το αν το πλευση είναι πανάκριβο...
!!!!! για να σου αποδειξω οτι μαλλον δεν πρεπει να κατεχεις και πολυ το αθλημα σου παραθετω σκαφος πλεφσι 2005 μοντελο 11000!!!δηλαδη αν του φιλου σου εχει 9000 αυτο ποσο πρεπει να πουληθει; ασε που αν πας με 9500 στο χερι το πηρες!!!!μην ψαχνεις για μαλακες γιατι μπορω να σου φερω και αλλα παραδειγματα!! το σκαφακι σου οπως σου ειπα  5000 με το ζορι πιανει!!!

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
!!!!! για να σου αποδειξω οτι μαλλον δεν πρεπει να κατεχεις και πολυ το αθλημα σου παραθετω σκαφος πλεφσι 2005 μοντελο 11000!!!δηλαδη αν του φιλου σου εχει 9000 αυτο ποσο πρεπει να πουληθει; ασε που αν πας με 9500 στο χερι το πηρες!!!!μην ψαχνεις για μαλακες γιατι μπορω να σου φερω και αλλα παραδειγματα!! το σκαφακι σου οπως σου ειπα  5000 με το ζορι πιανει!!!

Φίλε, εσύ δεν το κατέχεις καθόλου. Αυτό το σκάφος που μου λες, που είναι ίδιο με το δικό μου αλλά πιο καινούριο, αποκλειεται να ναι του 2005. Μιας και αυτό το μοντέλο το 2005 είχε αντικατασταθεί απο το 495. Οπότε, μάλλον το παλικάρι που το πουλάει, απλά το 2005 ίσως του έκανε αντικατάσταση τα μαλόνια. Πάντως 1η άδεια το 05, δεν παίζει, το μοντέλο δεν υπήρχε.

Επισκέπτης
Φίλε, εσύ δεν το κατέχεις καθόλου. Αυτό το σκάφος που μου λες, που είναι ίδιο με το δικό μου αλλά πιο καινούριο, αποκλειεται να ναι του 2005. Μιας και αυτό το μοντέλο το 2005 είχε αντικατασταθεί απο το 495. Οπότε, μάλλον το παλικάρι που το πουλάει, απλά το 2005 ίσως του έκανε αντικατάσταση τα μαλόνια. Πάντως 1η άδεια το 05, δεν παίζει, το μοντέλο δεν υπήρχε.
φιλε μου βαλε οτι εχει 90 αρα μηχανη και σιγουρα ειναι πιο καινουργιο απο του φιλου σου!! και για να ξερεις και κατι αλλο αυτο μπορει να ειχε μεινει και να πουληθηκε το 05 αλλα σιγουρα ειναι μοντελο 03 και πανω!!!οσο για του φιλου σου οποιος γνωριζει ελαχιστα την αγορα παραπανω απο 5000 δεν αξιζει ισως να λεω και πολλα!

OP
OP
V

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
φιλε μου βαλε οτι εχει 90 αρα μηχανη και σιγουρα ειναι πιο καινουργιο απο του φιλου σου!! και για να ξερεις και κατι αλλο αυτο μπορει να ειχε μεινει και να πουληθηκε το 05 αλλα σιγουρα ειναι μοντελο 03 και πανω!!!οσο για του φιλου σου οποιος γνωριζει ελαχιστα την αγορα παραπανω απο 5000 δεν αξιζει ισως να λεω και πολλα!

Καλά καλά, ότι πεις! ΑΝ θες τότε, πάρτο εσύ με 8500 και πούλατο 4500-5000!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom