Δηλαδή σου χάρησαν εναν διάδρομο και εσυ σκέφτηκες να τον πουλήσεις και να βγάλεις και 700 απο πάνω ???
!!!!!
Δηλαδή σου χάρησαν εναν διάδρομο και εσυ σκέφτηκες να τον πουλήσεις και να βγάλεις και 700 απο πάνω ???
Ποιος ειπε να απολογηθείς παιδακι μου. Μια λογικη απορια εξεφρασα.δεν είναι δικός μου
μου τον έδωσαν
έλεος πρέπει να απολογηθώ για το ιστορικό του διαδρόμου????
δεν είναι δικός μου
μου τον έδωσαν
και βεβαια πρεπει να απολογηθεις και να ζητησεις και συγνωμη γονατιστη απο τα μελη του μπου.κομ που προσπαθησες να εξαπατησεις ταζοντας τους οτι θα τους πουλησεις κατι δικο σου που θα εχει την αυρα σου για την οποια πολλοι πιρφοροι θα πληρωναν τι νομιζεις οτι ειναι εδω περα παιδικη χαρα να λες οτι θες?εισαι τυχερη που δεν εχει αναλαβει ακομα το αντμινιστρεισον ο χαστουραςδεν είναι δικός μου
μου τον έδωσαν
και βεβαια πρεπει να απολογηθεις και να ζητησεις και συγνωμη γονατιστη απο τα μελη του μπου.κομ που προσπαθησες να εξαπατησεις ταζοντας τους οτι θα τους πουλησεις κατι δικο σου που θα εχει την αυρα σου για την οποια πολλοι πιρφοροι θα πληρωναν τι νομιζεις οτι ειναι εδω περα παιδικη χαρα να λες οτι θες?εισαι τυχερη που δεν εχει αναλαβει ακομα το αντμινιστρεισον ο χαστουρας
και βεβαια πρεπει να απολογηθεις και να ζητησεις και συγνωμη γονατιστη απο τα μελη του μπου.κομ που προσπαθησες να εξαπατησεις ταζοντας τους οτι θα τους πουλησεις κατι δικο σου που θα εχει την αυρα σου για την οποια πολλοι πιρφοροι θα πληρωναν τι νομιζεις οτι ειναι εδω περα παιδικη χαρα να λες οτι θες?εισαι τυχερη που δεν εχει αναλαβει ακομα το αντμινιστρεισον ο χαστουρας
τι μαλακιες είναι αυτές που μας λες;δεν είναι δικός μου ο διάδρομος, τον έχω εγώ αλλά δεν είναι δικός μου
και δεν θα πάρω κι εγώ τα λεφτά
τον πουλάω εκ μέρους άλλου που δεν ξέρει απο ίντερνετ για να μπει να βάλει αγγελίες
τόσο απλό
τι μαλακιες είναι αυτές που μας λες;
Μπραβο μαναρι. Πόσα?πωλήθηκε
Μπραβο μαναρι. Πόσα?
Τετοια ρέντα που έχεις, εγω θα ελεγα να βαλεις και κανενα βρακί για πούλημα, όπως εκανε παλιοτερα η Ρυθμ.εφοριακός είσαι?
ας κλείσει το θρεντ και η μηχανή πωλήθηκε
μαλακιεςπωλήθηκε