γιατι δεν πας γυμναστηριο και πηρες διαδρομο
Για να γλυτώσει από τα πεσίματα.
γιατι δεν πας γυμναστηριο και πηρες διαδρομο
Για να γλυτώσει από τα πεσίματα.
Θα σε αφήσω να κάνεις και σεξ με τον billy13...... ;)
δεν είναι καν δικός μου ο διάδρομος εκ μέρους άλλου που δεν έχει σχέση με το ίντερνετ προσπαθώ να το πουλήσω
τι κάθομαι και ασχολούμαι ο καθένας ακόμη και να αδιαφορεί θα μπει για να πει το μακρύ του και το κοντό του έτσι επειδή δεν έχει κάτι άλλο να κάνει
αν ενδιαφέρεται κανείς πμ, τη τιμή τη ρίχνω, αλλιώς εδώ δεν σχολιάζω άλλο σε άσχετα
Μαρινα μην δινεις σημασια
ολο και καποιος μπορει να ενδιαφερθει σοβαρα και να στειλει πμ για αγορα
προς τους υπολοιπους: πηγαινετε να παιξετε σε κανενα αλλο θρεντ
μαριαννα αλλου ειναι τα λεφτα....μωρέ ας μην ενδιαφερθεί, οι καιροί είναι δύσκολοι άλλωστε
εγώ μια αγγελία έβαλα κι ό,τι γίνει
μαριαννα αλλου ειναι τα λεφτα....
ξανασκεψου το θεμα της αγγελιας... ;) ;) ;) ;)
δεν είναι καν δικός μου ο διάδρομος εκ μέρους άλλου που δεν έχει σχέση με το ίντερνετ προσπαθώ να το πουλήσω
τι κάθομαι και ασχολούμαι ο καθένας ακόμη και να αδιαφορεί θα μπει για να πει το μακρύ του και το κοντό του έτσι επειδή δεν έχει κάτι άλλο να κάνει
αν ενδιαφέρεται κανείς πμ, τη τιμή τη ρίχνω, αλλιώς εδώ δεν σχολιάζω άλλο σε άσχετα
Ρε Μαριαννα τι λες?δεν είναι καν δικός μου ο διάδρομος
ε θα ειναι απο μπουκα ή ριφιφι μανΡε Μαριαννα τι λες?
Χθες μολις δεν σε ρωτησα αν εισαι από αυτους που πηραν διαδρομο και τον εκαναν κρεμαστρα, και απαντησες ιταλικα "si"???
Τωρα μας λες ότι ΔΕΝ είναι δικος σου ο διαδρομος?
Ξύπνησε το ανακριτικό δαιμόνιο!Ρε Μαριαννα τι λες?
Χθες μολις δεν σε ρωτησα αν εισαι από αυτους που πηραν διαδρομο και τον εκαναν κρεμαστρα, και απαντησες ιταλικα "si"???
Mου τον εχει κανει δωρο.Ρε Μαριαννα τι λες?
τι λες? σου ειπε ψεμματα ε? τωρα θα κλειστεισ στο σπιτι και θα παιρνεις τις φιλες σου να κανεις ψυχαναλυση τρογωντας παγωτο με το κουταλι μεσα απο ενα τεραστιο μπωλ? πιρφορεΡε Μαριαννα τι λες?
μπα...μαλλον στα πμ θα την εχει τρελανει...τι λες? σου ειπε ψεμματα ε? τωρα θα κλειστεισ στο σπιτι και θα παιρνεις τις φιλες σου να κανεις ψυχαναλυση τρογωντας παγωτο με το κουταλι μεσα απο ενα τεραστιο μπωλ? πιρφορε
Ρε Μαριαννα τι λες?
δεν είναι δικός μου
μου τον έδωσαν
έλεος πρέπει να απολογηθώ για το ιστορικό του διαδρόμου????