alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
ενα χρονο εκρυψα μωρε σιγα...αμεσως να με δωσεις...το στρογγυλεψα απλως...
ενα χρονο εκρυψα μωρε σιγα...αμεσως να με δωσεις...το στρογγυλεψα απλως...
θα μεινεις κάργια ιδια ταξη.Βίτσια ο απουσιολόγος.
ελεν ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπω....εεελεν....ζε μαπελ εεελεν!!!!olo μαλακιες βλεπατε αυτη ηταν σειρα
καλοκιαρι την ειχα ξεθαψει πιτσιρικας μεσημερι κλασικος αργοσχολος
ωραιο μουνακι η ελεν
θες κατι κ με παραθετεις ολη την ωρα;
Εισαι ΜΟΡΦΗ ρε φιλε.Κανονικά έπρεπε να ΒΑΛΕΙΣ χρόνια.....άμα είσαι τόσο πιτσιρίκι.....
49 ειχα συνηθως το πρωτο τριμηνο.θα μεινεις κάργια ιδια ταξη.
έχεις 49 αδικαιολογητες
εγω παντως θελω συμμαθητες που κανουν την ταξη πουτανα σε λιγοτερο απο 5 λεπτα.δε μπορω τους φλωρους γλυφτρακια....τρωγανε πολυ σφαλιαρα στο σχολειο.
olo μαλακιες βλεπατε αυτη ηταν σειρα
καλοκιαρι την ειχα ξεθαψει πιτσιρικας μεσημερι κλασικος αργοσχολος
ωραιο μουνακι η ελεν
Εκδικηση?θες κατι κ με παραθετεις ολη την ωρα;
στην ελλαδαεγω παντως θελω συμμαθητες που κανουν την ταξη πουτανα σε λιγοτερο απο 5 λεπτα.δε μπορω τους φλωρους γλυφτρακια....τρωγανε πολυ σφαλιαρα στο σχολειο.
:oελεν ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπω....εεελεν....ζε μαπελ εεελεν!!!!
δεν εχεις κ αδικο.η μετα απο χρονια γινονται περιζητητα μονδελα!στην ελλαδα
στο αμερικα κατι τετοιοι τυποι στην 3η λυκειου σκανε μυτη στο σχολειο οπλισμενοι μεχρι τα δοντια και γαζωνουν κοσμο πριν αυτοκτονησουν
δεκαετια 90 ειναι ολα ρε χαζη.εσεις τα "μικρα" που σκατα τις θυμαστε αυτες τις σειρες μου λετε?εγω ημουν πιτσιρικι οταν παιζονταν.
κατι σαπιο υπαρχει στη Δανιμαρκια. :-
θα μεινεις κάργια ιδια ταξη.
έχεις 49 αδικαιολογητες
Πες τα ρε κοριτσαρα μου...εσεις τα "μικρα" που σκατα τις θυμαστε αυτες τις σειρες μου λετε?εγω ημουν πιτσιρικι οταν παιζονταν.
εσεις τα "μικρα" που σκατα τις θυμαστε αυτες τις σειρες μου λετε?εγω ημουν πιτσιρικι οταν παιζονταν.
γιατι ρε τυπεΕεεε τι να σου κάνω....το αβατάρ σου μου θυμίζει άπλυτο άνθρωπο όπως και το νικ σου,που πολλές φορές αντί για απόλυτο,διαβα΄ζω "άπλυτο".....
εσεις τα "μικρα" που σκατα τις θυμαστε αυτες τις σειρες μου λετε?εγω ημουν πιτσιρικι οταν παιζονταν.
τι γελας ρε μλκ