Νέα

Ποιους και ποιες θα θελατε να ειχατε συμμαθητες?.....απο το σαιτ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.409
Πόντοι
5.097
εγω εβλεπα βλεπω και θα βλεπω παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα παλια ομως.οχι τις τωρινες πιπες!!!!
οτι βγηκε μεχρι το 99!!!
ξεχασες αυτο :grin:
με αυτο χαρκτηκε ο δρομος για τα χενται :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν από το φόρουμ.
Πιστεύω όμως ότι με τον Yorgos πρέπει να ταίριαζαν τα νεανικά μας χρόνια.
Πρέπει να είναι και ωραίος άνδρας,
οπότε δεν θα είχε πρόβλημα να με κάνει παρέα,
γιατί θα τσάκιζε κι αυτός πολλά μουνιά.

Με γκόμενες θα πηγαίναμε Αυτοκίνηση (τις πρώτες φορές θα είχε ακόμη και το τελικό "ς" στον τίτλο , δηλ. "Αυτοκίνησης" ), Herodium Club στο Agora Center. Εννοείται ότι σε όλα τα σχολικά πάρτι στα συγκεκριμένα μαγαζιά θα ήμασταν μεσα. Εννοείται βέβαια ότι θα πηγαίναμε και σε σχολικούς χορούς σε ballrooms ξενοδοχείων. Για μάσα Pizza Caprizziosa και Pappas. Τις σπανιόταες βραδιές που δεν θα είχαμε καβάτζες special μουνιά , μπορεί να πηγαίναμε και Rollers ή ακόμη ακόμη μπορεί να καταδεχόμασταν να πάμε και σε πάρτι στο ΝΕΟΤΡΟΠΟ , για νωρίς όμως και όχι για πολύ. Αραιά και που Vogue και καλοκαίρια πιο μπακάλικα παραλιακή , pianeta terra , αργότερα loft και Bo.

Πάντα φυσικά μακριά από κουμμούνια, μαλλιάδες , μαυροντυμένα μέταλα , πασιονάριες και λοιπά ξώανα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πρέπει να είναι και ωραίος άνδρας,
οπότε δεν θα είχε πρόβλημα να με κάνει παρέα,
γιατί θα τσάκιζε κι αυτός πολλά μουνιά.

Για αυτό τύπε θα σε ήθελα συμμαθητή με το bakalhs, γιατί είσαι ειλικρινής και τεκμηριωμένος :cheesy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κιθαρα...

παπασάλια....

Νωντα

και βολτερμορτη να με βοηθαει στην πληροφορικη  :grin:

θα γουσταρα κανεναν βαρο για διευθηντη η γυμναστη... να χανε κανα κιλο  :2funny: :2funny:

τον πιστόλια λυκειοπαιδο και εγω γυμνασιοπαιδο και να του πουλαω τσαμπουκα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΓΛ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ

[move]ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ [/move]  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Για αυτό τύπε θα σε ήθελα συμμαθητή με το bakalhs, γιατί είσαι ειλικρινής και τεκμηριωμένος

Aν δεν ήσουν μαυροντυμένος μεταλάς , κουμμούνι , δεν πήγαινες για βόλτα εξάρχεια
(παρά μόνο για δισκέτες και joystick για τον C64 και την amiga μετέπειτα) , δεν ήσουν άσχημος να τρομάζεις τις γκόμενες και δεν την έπεφτες στις δικές μου γκόμενες , δεν είχα πρόβλημα να σε έκανα παρέα.

Επισκέπτης
Aν δεν ήσουν μαυροντυμένος μεταλάς , κουμμούνι , δεν πήγαινες για βόλτα εξάρχεια
(παρά μόνο για δισκέτες και joystick για τον C64 και την amiga μετέπειτα) , δεν ήσουν άσχημος να τρομάζεις τις γκόμενες και δεν την έπεφτες στις δικές μου γκόμενες , δεν είχα πρόβλημα να σε έκανα παρέα.

Λακούλη,για τους σκυλάδες και τις σκυλοαπαυτές ποια η γνω΄μη σου;;;

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τον Σταμ  για κοπανες απο το μαθημα και βουρ για μπουρδελοτσαρκες,οπου θα ξεροεχυνα τη Ρωξανα  :2on1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποιος θα θελατε να ειναι ο διπλανος σας και ποιες κοπελες απο τις επαγγελματιες και μη να ηταν στη ταξη??
εγω θα ηθελα να εχω διπλανο τον αβραμη και συμμαθητρια την εριναλ και την ανναμαρια.... :grin:

τωρα απο τους λοιπους του τσατ εννοειται ολοι θα ειμασταν συμμαθητες.....και θα ειχαμε δασκαλο τον αντισθενη..... :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εγώ θα ήθελα να είχα για επιστάτη τον πήγασο :)

ή τον φερμίν απ' το καρουζέλ :birdman: (προσπάθεια επαναφοράς του σπαμ :sunglasses: )

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
-απολυτο
-μουνιντζα
-μπομπα
-αντονιοτομαζι
-κοσνικ
-λακι στραικερ
-σπιντ
-βακαλη (αυτος μαλλον θα ηταν καθηγητης στα αρχαια και οχι συμμαθητης)

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom