Επισκέπτης
Μάλλον θες να γνωρίσεις τη Λένα και να παίξετε τάβλι μαζί με το Μάκη!όπως επίσης τον τιτανομέγιστο Πανοφάνη του οποίου του έχω ζητησει fb
Μάλλον θες να γνωρίσεις τη Λένα και να παίξετε τάβλι μαζί με το Μάκη!όπως επίσης τον τιτανομέγιστο Πανοφάνη του οποίου του έχω ζητησει fb
Σίγουρα τον απόλυτο αρσενικό,τον τζουνις,τον παρακμιακό και τον φανούρη τζούρα σε μια πρώτη σκέψη .Μέλη που χαίρομαι να διαβάζω στα θρεντ που γράφω
Τον απολυτο θα τον ήθελα για παρέα ή μπουρδελότσαρκα.
Τον kostaki27 και τον bmpwpower θα ήθελα να τους γνωρίσω να πιουμε ένα καφέ και να πουμε για τα ξυρίσματα.
Τον aleΧ71 θα ήθελα να τον δω από κοντά και να τον ακούσω για να διαπιστώσω αν η μαλακία ενός ανθρώπου αποτυπώνεται στη φάτσα του.
Τη Wild rose για επιβεβαιώσω ότι δεν είναι ο άλεξ με περούκα.
Το noctilucent θα ήθελα να του κανω icebucket challenge ... χωρίς challenge!!!!
Τον άγιο γιατί απολαμβάνω τη φαρμακόγλωσσά του συνδυασμένη με την ευφυία του!!!
Την Erinal για να πιούμε τσίπουρα και να ανοίξουμε εκείνες τις ακατάληκτες κόντρες του ποιος είναι καλύτερος οι άντρες ή οι γυναίκες!!!
Και τέλος τον Λίλα για να του σφίξω το χέρι..... γιατί τον θεωρώ πολύ πιο άντρα από πολλούς εδώ μέσα......και.....φυσικά τον Αντισθένη!!!!!
Καλά το πήγαινες, αλλά στο τέλος με το γλύψιμο το γάμησες και ψόφησε...
Εσύ δεν έχεις περιέργεια να γνωρίσεις το διαχειριστή του bou; Να δεις αν είναι μπουρδελιάρης και μούρη ή απλά geek;;;
Εγώ δεν επιθυμώ να δω την φάτσα κανενός, μετά που είδα την φάτσα του Τρόλλδεμορτ. Νησάφι.
Εγώ δεν επιθυμώ να δω την φάτσα κανενός, μετά που είδα την φάτσα του Τρόλλδεμορτ. Νησάφι.
Φιλαράκι συγγνώμη δεν ήξερα ότι έχεις μετατραυματικό στρές από το ατύχημα!!!!
Πέραστικά σου κι όπου μπορώ να βοηθήσω μη διστάσεις!!!!
Δεν χρειάζεται γιατρέ μου, το Τρολλ ξεκουμπίστηκε και τραβιέται με μια γυμναστριούλα ολίγον αλλήθωρη...
ΩΩΩΩ τι μου λέτε αγαπητέ!!!! Ερωτεύτηκε ο Τραβόλτας;;;; Ρε τι σου κάνει ο μόνιμος μισθουλάκος!!!!Φαίνεσαι Αινστάιν στα μάτια της άλλης!!!!!
Αλήθεια από περιέργεια αυτός είχε γαμήσει ποτέ σε μπουρδέλο;;; Έστω μια φορά για το γαμώτο ρε παιδί μου;;
τυπε μου αυτο ειναι ευκολοτη φατσα κης νικολ
κρεμονται τα καμπανελια τυπε
τυπε ο κωλος του λιλα βγαινει και σε τζακι
εγω δεν χρειαζομαι κουρεμα τυπε,τα πιανω κοτσιδα
Αυτοι που μου κανουν περιργεια να δω πως είναι είναι ο λακης