Νέα

Ποιός τοποθετεί αποροφητήρες στα σπίτια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν η κουζινα-επιπλο ειναι καινουρια ή ανακαινηζετε, ο κουζινας ευθηνετε για την τοποθετηση του αποροφητηρα οπως, για την τοποθετηση σωληνας και το ανοιγμα της τρυπας, οπως και για την τοποθετηση ολων των ηλεκτρικων ειδων πανω στο επιπλο...ο ηλεκτρολογος μονο τον συνδεει με την παροχη.
Αν ομως θελεις να τον αλαξεις επειδη εχει χαλασει, και ηλεκτρολογος μπορει να τον αλαξει αλλα και ο κουζινας.
Ο υδραυλικος δεν εχει καμια σχεση...
ποιος; ο κουζινάς!
ποιος; ο κουζινάς!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και τι εστί παιδί μου κουζινάς;αυτός που βάζει την κουζίνα; ή αυτό που αγοράζεις την κουζίνα;
:2funny:
ότι θες εδώ τα ακούς.
ο υδραυλικός βάζει τον νεροχύτη, ο υδραυλικός τοποθετεί τον απορροφητήρα και τις υπόλοιπες συσκευές τις συνδέει ο ηλεκτρολόγος.
ειδικότητα κουζινάς, τόσα χρόνια στην οικοδομή δεν έχω συναντήσει, δεν υπάρχει ούτε στο λεξικό τέτοια λέξη.
και από που παίρνει ειδικότητα ο κουζινάς;από τα ΙΚΕΑ; :uglystupid:
είπαμε υδραυλικός τελεία και παύλα.
άμα την βάλει κανένας ηλεκτρολόγος ή κανένας μαραγκός μπορεί και να το γαμήσει το θέμα άμα δεν ξέρει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κουζινάς λέει  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ποιος; ο κουζινάς!
ποιος; ο κουζινάς!
και τι εστί παιδί μου κουζινάς;αυτός που βάζει την κουζίνα; ή αυτό που αγοράζεις την κουζίνα;
ότι θες εδώ τα ακούς.
ο υδραυλικός βάζει τον νεροχύτη, ο υδραυλικός τοποθετεί τον απορροφητήρα και τις υπόλοιπες συσκευές τις συνδέει ο ηλεκτρολόγος.
ειδικότητα κουζινάς, τόσα χρόνια στην οικοδομή δεν έχω συναντήσει, δεν υπάρχει ούτε στο λεξικό τέτοια λέξη.
άμα την βάλει κανένας ηλεκτρολόγος ή κανένας μαραγκός μπορεί και να το γαμήσει το θέμα άμα δεν ξέρει.
νωντα αγριεμενο τονε βλεπω....ετοιμασου καλου κακου...βαλε τσιγκινη καποτα..... :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
ποιος; ο κουζινάς!
ποιος; ο κουζινάς!
ότι θες εδώ τα ακούς.
ελα ρε ο επιπλοποιος ειναι αρμοδιος για να κοψει τις τρυπες για τις εντοιχιζομενες συσκευες και για το νεροχυτη αλλα μεχρι εκει σε συνενοηση παντα με τον αρμοδιο τεχνικξο μπορει να ανοιξει και τρυπες στο ξυλο για τη σωληνα του αποροφητηρα αλλα σακψιμο στο τοιχο δε κανει με τη καμια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.130
Πόντοι
11.585
ποιος; ο κουζινάς!
ποιος; ο κουζινάς!
ότι θες εδώ τα ακούς.

Ανετα και απο τα μπουρδελα αλλα δεν σου δεινουν χαρτι.!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ο κουζινας λεμε.!  :tickedoff: ...γιατι αυτον πληρωνεις για την κουζινα... ο κουζινας κοβει και κολαει και τον νεροχυτη, δεν νωμιζω να πηγαινει ο υδραυλικος και να κοβει τον παγκο!! και Τι σχεση εχει ο υδραυλικος με τον εξαερησμο????  :uglystupid:

ΥΓ. Μηπως να βαζαμε καμια ψηφοφορια.!! :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτό το θρεντ πρέπει να το δείξω στον πατέρα μου που είναι υδραυλικός και προφανώς δεν ξέρει τις νέες ειδικότητες που έχει εισάγει η NASA στο επάγγελμα.
να υποθέσω ότι υπάρχει και μπανάς για τα αξεσουάρ του μπάνιου;
ή είναι το ίδιο πράγμα με τον κουζινά και απλά έχει κάνει και μεταπτυχιακό για τα μπάνια; :2funny:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Εντέλει βρηκες ακρη ρε meredi..?
btw ο ηλεκτρολογος σου μασησε γιατι εχει μερεμετι η τρυπα , στερεωμα η σωληνα στοκαρισμα ο τοιχος μετα κλπ..  :grin:  δωσε τη δουλεια σε υδραυλικο να ξενιασεις..  :sunglasses:

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:
1. Την τρύπα στον τοίχο την κάνει ο υδραυλικός. Τη σωλήνα επίσης ο υδραυλικός αφού πρώτα τοποθετηθεί ο αποροφητήρας.
2. Το χώρο στη κουζίνα τον κάνει ο ξυλουργός (κουζινάς) καθώς επίσης και την τοποθέτηση της συσκευής.
3. Τη σύνδεση με το ρεύμα την κάνει ο ηλεκτρολόγος.

Αν μπορείς κάντο μόνο σου γιατί όλοι αυτοί θέλουν μεροκάματο κι έτσι όπως δεν υπάρχει δουλειά σήμερα θα σου ζητήσουν κάνα 50-100άρι ο καθένας, οπότε γράφτους και diy (do it yourself). Α, και μην βάλεις εύκαπτο σωλήνα βάλε κανονικό Φ100 με μέχρι 3 γωνίες και όχι πάνω από 10 μέτρα γιατί δεν θα ρουφάει κι ας έχει ζητήσει ακάπωτο και 69 (το τελευταίο για να μην είμαστε εκτός θεματολογίας).

ΥΓ: Πάρε τον bob τον μάστορα να ησυχάσεις μόνο που δεν κάνει ακάπωτο. :)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
χαχαααααα ωραιος ο tay ρεε !

Α-Ω