ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
να εκφρασεις την απορια σου στο σχετικο θρεντ και να μην ανοιγεις καινουργια χωρις λογο...
να βοηθησουμε ρε τυπε τον φιλο που την ψαχνει με τοση αγωνιαααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τυπε τα σπας..
εισαι τεραστια μορφη..
φίλοι μου αυτό το κορίτσι είναι το pet του μήνα στο penthouse. Mήπως ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?? εχω την εντύπωση οτι την έχω συναντήσει σε κάποιο στούντιο η απο κάποιο γραφείο αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ! ;)
έδωσες μόνος σου απάντηση σε όλα παίχτη,ξαναδιάβασε τι έγραψες...η διαδρομή μετά φωτό είναι γνωστή στους παίχτες εδώφίλοι μου αυτό το κορίτσι είναι το pet του μήνα στο penthouse. Mήπως ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?? εχω την εντύπωση οτι την έχω συναντήσει σε κάποιο στούντιο η απο κάποιο γραφείο αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ! ;)
έδωσες μόνος σου απάντηση σε όλα παίχτη,ξαναδιάβασε τι έγραψες...η διαδρομή μετά φωτό είναι γνωστή στους παίχτες εδώ
Ούτε εγώ είμαι Αθήνα και μιλάω γενικά όχι για τη συγκεκριμένη, αλλά πάνω κάτω έτσι έχουν τα πράγματα(η τιμή βέβαια ac αλλαζει)για βοηθα με λιγάκι παραπάνω γιατί αθήνα έρχομαι καθε μήνα μια με δυο μέρες και ειναι δυσκολο να ψάχνω!αν θέλεις και με pm... ;)
εχεις δικιο!!! αλλα μπορεί να βγάλουμε άκρη εδω μέσα με τόσους γνωστούςΜετά από τη φωτογράφηση,το εξώφυλλο κλπ κλπ