Νέα

Ποιος θα σηκώσει φέτος την κούπα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τσαμπα ανοιξες το θεμα υπαρχει ηδη η απαντηση Το Μαη θα ειναι ωραια με την κουπα στον Περαια!!!!!

Επισκέπτης
Tην κούπα θα σηκώσουν οι αμόρφωτοι! Άντε ρε μπράβο!! Άκους εκεί "σικόσει"...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Τσαμπα ανοιξες το θεμα υπαρχει ηδη η απαντηση Το Μαη θα ειναι ωραια με την κουπα στον Περαια!!!!!
+φωνώ με τον προλαλήσαντά μου...... Θρύλε μη ξεχνάς....Παντού είναι Πειραιάς...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ειλικρινά τώρα σας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα??Εγώ αν είχα πάρει 10 στα @@ θα το'χα γράψει!!..Η ευρώπη θα'ταν η καύλα μου.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ειλικρινά τώρα σας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα??Εγώ αν είχα πάρει 10 στα @@ θα το'χα γράψει!!..Η ευρώπη θα'ταν η καύλα μου.
κι εμας αυτη ειναι η καυλα μας φιλτατε και αγαπητε γκανξτα,το πρωταθλημα ειναι το κερασακι...καλα εισαι ρε φιλε?που χαθηκες?χαθηκα εγω 3 μηνες...τωρα εσυ?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
κι εμας αυτη ειναι η καυλα μας φιλτατε και αγαπητε γκανξτα,το πρωταθλημα ειναι το κερασακι...καλα εισαι ρε φιλε?που χαθηκες?χαθηκα εγω 3 μηνες...τωρα εσυ?

Μπαίνω που και που γιατί δεν προλαβαίνω!Δε χανόμαστε όμως!Τώρα πια που είδα ότι είσαι και κρυφοβάζελος..φαίνεται απ'τον αριθμό των μυνημάτων σου(1966!μην μου πεις οτι είναι καταλάθος)..για πες μας τι έγινε τότε?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τι εγινε ποτε?που?

Επισκέπτης
Ρε φιλε βενζινας ειμαι οχι καθηγητης , παντως η κουπα θα ειναι πρασιη ...

οκ φίλε αλλά για να καταλάβω είσαι βάζελος ή γαύρος? Στην αρχή λες "πανάθα" και βάζεις κάποιον να μαλακίζεται δίπλα...και τώρα λες θα είναι πράσινη?

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οκ φίλε αλλά για να καταλάβω είσαι βάζελος ή γαύρος? Στην αρχή λες "πανάθα" και βάζεις κάποιον να μαλακίζεται δίπλα...και τώρα λες θα είναι πράσινη?
Oταν τελιοσει το πρωταθλημα ,θα καταλαβεις γιατι εβαλα jerking διπλα να μαλακιζεται ...Παναθηναικος ειμαι .

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αποδειξη του οτι εισαι κολιμενος ρε σινς...για το αλλο θεμα που ανοιξες...ειδες που σου πα οτι θα κλειδωθει?ηταν προβληματικο το θεματακι εκανε μπαμ...

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Τα έχουμε ξαναπεί... το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας θεσμός που συμμετέχουν 16 ομάδες και στο τέλος το πρωτάθλημα παίρνει ο Ολυμπιακός!!!!!

Είσαι μέσα στο μυαλό, κάτι μαγικό
Όπου πας εσύ, θα είμαι πάντα εγώ
Να σου τραγουδώ....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O Γκαγκατσης

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αποδειξη του οτι εισαι κολιμενος ρε σινς...για το αλλο θεμα που ανοιξες...ειδες που σου πα οτι θα κλειδωθει?ηταν προβληματικο το θεματακι εκανε μπαμ...

Έλαααα......

Tρέξτε!! Bρήκα που είναι οι γαύροι τις υπόλοιπες μέρες εκτός Kυριακής! Στο thread "Πιπίνια". "Παίζουν"  :jerking: άλλα παιχνίδια!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Άντε να πω κι'εγώ..

Ο Παναθηναικος στο Μπάσκετ!!