NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παναθα
+φωνώ με τον προλαλήσαντά μου...... Θρύλε μη ξεχνάς....Παντού είναι Πειραιάς...Τσαμπα ανοιξες το θεμα υπαρχει ηδη η απαντηση Το Μαη θα ειναι ωραια με την κουπα στον Περαια!!!!!
κι εμας αυτη ειναι η καυλα μας φιλτατε και αγαπητε γκανξτα,το πρωταθλημα ειναι το κερασακι...καλα εισαι ρε φιλε?που χαθηκες?χαθηκα εγω 3 μηνες...τωρα εσυ?Ειλικρινά τώρα σας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα??Εγώ αν είχα πάρει 10 στα @@ θα το'χα γράψει!!..Η ευρώπη θα'ταν η καύλα μου.
Ρε φιλε βενζινας ειμαι οχι καθηγητης , παντως η κουπα θα ειναι πρασιη ...Tην κούπα θα σηκώσουν οι αμόρφωτοι! Άντε ρε μπράβο!! Άκους εκεί "σικόσει"...
καλοοοοοοοοοΡε φιλε βενζινας ειμαι οχι καθηγητης , παντως η κουπα θα ειναι πρασιη ...
κι εμας αυτη ειναι η καυλα μας φιλτατε και αγαπητε γκανξτα,το πρωταθλημα ειναι το κερασακι...καλα εισαι ρε φιλε?που χαθηκες?χαθηκα εγω 3 μηνες...τωρα εσυ?
Ρε φιλε βενζινας ειμαι οχι καθηγητης , παντως η κουπα θα ειναι πρασιη ...
τι εγινε ποτε?που?
Oταν τελιοσει το πρωταθλημα ,θα καταλαβεις γιατι εβαλα jerking διπλα να μαλακιζεται ...Παναθηναικος ειμαι .οκ φίλε αλλά για να καταλάβω είσαι βάζελος ή γαύρος? Στην αρχή λες "πανάθα" και βάζεις κάποιον να μαλακίζεται δίπλα...και τώρα λες θα είναι πράσινη?
αποδειξη του οτι εισαι κολιμενος ρε σινς...για το αλλο θεμα που ανοιξες...ειδες που σου πα οτι θα κλειδωθει?ηταν προβληματικο το θεματακι εκανε μπαμ...οκ φίλε αλλά για να καταλάβω είσαι βάζελος ή γαύρος? Στην αρχή λες "πανάθα" και βάζεις κάποιον να μαλακίζεται δίπλα...και τώρα λες θα είναι πράσινη?
αποδειξη του οτι εισαι κολιμενος ρε σινς...για το αλλο θεμα που ανοιξες...ειδες που σου πα οτι θα κλειδωθει?ηταν προβληματικο το θεματακι εκανε μπαμ...
Tρέξτε!! Bρήκα που είναι οι γαύροι τις υπόλοιπες μέρες εκτός Kυριακής! Στο thread "Πιπίνια". "Παίζουν" άλλα παιχνίδια!