Επισκέπτης
Τοσο πολυ ντρεπεσαι να τοποθετηθεις πολιτικα?
Άλεξ ;;;
Ξέρεις παλιές ΦΑΡΕΣ ΔΕΞΙΩΝ ;;;;;;;;;;;;
Θα ψήφιζε το 90% ΑΥΤΩΝ ΠΟΤΕ ΣΦΥΡΙΖΑ ;;;;;;;;;;;
Τοσο πολυ ντρεπεσαι να τοποθετηθεις πολιτικα?
Σε κατανοώ, μόνο αν:
1)Ζεις στο εξωτερικό
2)Δουλεύεις σε κάποια πολυεθνική και έχεις τον ίδιο μισθό με το 2009.
3)Είσαι υψηλά αμειβόμενος του Δημοσίου.
4)Ζεις με λεφτά άλλων.
Διαφορετικά , αδυνατώ.
ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ,
ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ , ΕΦΑΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ 20 ΕΤΩΝ ....
ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ "ΝΕΟΝΑΖΙ" ή ΤΟ "ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ" ;;;;;;;;;;
Α, ούτε αναπτυξη θα ξαναεχουμε στην Ελλαδα ποτέ?
Εννοεις μαλλον τη ΝΔ που σε δυο τρια χρονια θα λανσαρει το φωτοστεφανο του κομματος που εβγαλε την Ελλαδα απο την κριση.Οτι το σχηματάκι δεν λειτουργεί γιατί έχει έναν πολύ αδύναμο κρίκο.
Την κατάφορτη αμαρτίες του παρελθόντος και του παρόντος ΝΔ
Αυτο που λες δεν ευσταθει,δεν θα ειχε τοσο υψηλα ποσοστα ο συριζας τοτε,Το 80% τουλάχιστον ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙΖΑ
ΣΑΝ ΥΒΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
Γάμησέ μας λοιπόν.
Τους ξέρω καλύτερα από σένα.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΑ.
ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ,
ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ
ΤΟ 90% ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΑΝΗΚΟΥΝ.
Α, ούτε αναπτυξη θα ξαναεχουμε στην Ελλαδα ποτέ?
Η Ελλαδα ειναι σε υφεση 7 χρονια ηδη, παγκοσμιο φαινομενο.Μην γινεσαι βλακας τωρα. Ειπαμε αναφερομαστε για το 2014-15 που ειπες. Αν θες να πουμε για το 2030 αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
Αλλα αν μας λες για αναπτυξη και αυξησεις το 2014 ας το κοψουμε εδω γιατι παρατραβηξε το αστειο.
Εννοεις μαλλον τη ΝΔ που σε δυο τρια χρονια θα λανσαρει το φωτοστεφανο του κομματος που εβγαλε την Ελλαδα απο την κριση.
Εννοεις μαλλον τη ΝΔ που σε δυο τρια χρονια θα λανσαρει το φωτοστεφανο του κομματος που εβγαλε την Ελλαδα απο την κριση.
Υπαρχει σοβαρη μελετη που κανει προγνωσεις σε εναν κοσμο που κινειται διαρκως σε καθε κατευθυνση, για χρονικο διαστημα μεγαλυτερο των δυο-τριων ετων?Στην Ιταλία για να φτάσει η απασχόληση στα επίπεδα του 07 βγήκε μελέτη που έλεγε ότι θα χρειαστούν 63 χρόνια. Για την Ελλάδα πόσο λες θα πάρει; Που όλον τον τουρισμό της Ελλάδας σε απόλυτους αριθμούς στην Ιταλία τον εχει αποκλειστικά και ΜΟΝΟ η Βενετία.
Πως ακριβως θα βγει η χωρα σε 2-3 χρονια απο την κριση ρε αλεξ;Εχεις καταλαβει οτι βουλιαζουμε;Λεφτα δεν υπαρχουν πουθενα,το κρατος ειναι παντελως διαλυμενο,και θα τα φτιαξει αυτα η νδ σε 2-3 χρονια;μακαρι απο το στομα σου και στου θεου το αφτι,αλλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα οσο τα πιστευεις.Εννοεις μαλλον τη ΝΔ που σε δυο τρια χρονια θα λανσαρει το φωτοστεφανο του κομματος που εβγαλε την Ελλαδα απο την κριση.
Οχι απολυτα δίκαια βεβαια, γιατι δεν κυβερναει μονη της.
Και αν ειχε κοντρα ενα λαικιστικο ΠΑΣΟΚ του 1980 και οχι τους γραφικους του Συριζα δεν θα καταφερνε σχεδον τιποτα.
Η Ελλαδα ειναι σε υφεση 7 χρονια ηδη, παγκοσμιο φαινομενο.
Αν παει σε υφεση και 8ο χρονο θα ειναι μεγαλη εκπληξη.
Εστω και οριακα θα γυρισει εντος του 2014.
Αυτο που λες δεν ευσταθει,δεν θα ειχε τοσο υψηλα ποσοστα ο συριζας τοτε,
αλλα η χ.α.
όταν θα έρθει η ώρα να ψηφίσουν θα πουν: ``καλό είναι και το aygo``, θα σκεφτούν τις καταθέσεις τους, θα έχουν συνηθίσει και στα πιο λίγα, και θα πάνε στη ``σιγουριά`` του Αντωνάκη, οι πασοκοι στο Βενιζέλο (ένα 5-6%) και αυτοί που δεν θελουν να ψηφίσουν πασοκ στον Φωτη...(και κυκλοφορούν τώρα με aygo).
Και 17 χρονια θα κανει. Και 37. Τι ειναι η υφεση ρε αστραπογιαννε? Φυσικο φαινομενο η ρουλετα για να γυρναει μονη της μετα χρονια? Ειλικρινα τοσο βλακαμας εισαι?
Οσο βρισκονται αυτοι οι βλακες που ψηφιζεις και φυσικα θα βρισκομαστε σε υφεση και ακομη χειροτερα ρε χαιβανι. Τοσο νιονιο ρε πουστη μου?
όταν θα έρθει η ώρα να ψηφίσουν θα πουν: ``καλό είναι και το aygo``, θα σκεφτούν τις καταθέσεις τους, θα έχουν συνηθίσει και στα πιο λίγα, και θα πάνε στη ``σιγουριά`` του Αντωνάκη
Η ελευθερη οικονομια αυτορρυθμιζεται αναγκαστικα ούτως ή αλλως.Και 17 χρονια θα κανει. Και 37. Τι ειναι η υφεση ρε αστραπογιαννε? Φυσικο φαινομενο η ρουλετα για να γυρναει μονη της μετα χρονια? Ειλικρινα τοσο βλακαμας εισαι?
Οσο βρισκονται στην εξουσια αυτοι οι βλακες που ψηφιζεις και φυσικα θα βρισκομαστε σε υφεση και ακομη χειροτερα ρε χαιβανι. Τοσο νιονιο ρε πουστη μου?
Εγώ γιατί τα βγάζω 4;Η Ελλαδα ειναι σε υφεση 7 χρονια ηδη, παγκοσμιο φαινομενο.
Αν παει σε υφεση και 8ο χρονο θα ειναι μεγαλη εκπληξη.
Εστω και οριακα θα γυρισει εντος του 2014.
Εντάξει τα παρατάω και εγώ δεν υπάρχει νόημα. ΝΔ 30-32% στις επόμενες εκλογές και σε 2/3 χρόνια εκτός κρίσης.Τα κρατάω αυτά και εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.