apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
250.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Βεβαια, 37 χρονια υφεση δεν θα είχες ποτέ, γιατι απλα τον δέκατο ή ενδέκατο χρονο θα εχεις ψοφησει απο την πεινα κυριολεκτικως.
ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΟ.
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ , ΜΠΟΡΕΙ Ο ΦΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ 17%
ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ 25% ...
ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ;;;;;;;;;;;;;
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ
Αυτό είναι ανέφικτο Λάκη...
Σε αυτο μαζι σου,αλλα ξερεις και εσυ οτι ειναι ανεφικτο να γινει,γιατι κανειςΕΚΤΟΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΟ.
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ , ΜΠΟΡΕΙ Ο ΦΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ 17%
ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ 25% ...
ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ;;;;;;;;;;;;;
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ
Αφου καθεστε και ασχολειστε μαζι του καλα να παθετεΣηκώνω τα χέρια.
Το άτομο ζει σε άλλο σύμπαν.
ή συχνάζει Ekali Club ....
Η ελευθερη οικονομια αυτορρυθμιζεται αναγκαστικα ούτως ή αλλως.
Φυσικα η οικονομια κανει κυκλους, πρωτη φορα το ακους?
Παρεμπιπτοντως, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειχες οταν ειχες αναπτυξη 6 και 7 και 8% τα προηγουμενα χρονια...
Βεβαια, 37 χρονια υφεση δεν θα είχες ποτέ, γιατι απλα τον δέκατο ή ενδέκατο χρονο θα εχεις ψοφησει απο την πεινα κυριολεκτικως.
Σε αυτο μαζι σου,αλλα ξερεις και εσυ οτι ειναι ανεφικτο να γινει,γιατι κανεις
δεν θα αναλαβει το πολιτικο κοστος,μιας και νοιαζονται ΟΛΟΙ για τις καρεκλες και το μισθο
και οχι για τον τοπο.
καλυτερο το 2ο τυπεΟπότε ή 250.000 απολύσεις
ή ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ.
αντι να αυτοθαυμαζεστε για τα ποσοστα μπειτε στην κυβερνηση τουλαχιστον ο σφυριζα να δουμε ποσα απιδια
τα ιδια ελεγε και ο αντονι με τα ζαππεια και τα 18 σημεια και σημερα εγινε μνημονιοτερος των μνημονιακων και ο σωτηρας της χωρας
Οκ, εγω ειμαι χαιβανι, δεν θα ελθει η αναπτυξη στην Ελλαδα ποτέ, δεν θα ξαναδοθεί αυξηση ποτέ, θα εχουμε 50 χρονια υφεση, θα γινουμε Σιερα Λεονε, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα μεινουν εκτος βουλης, η Χρυση Αυγη θα παρει 70% και ο Συριζα 55%, κακως ασχολειστε μαζι μου αφου δεν αποδεχομαι αυτες τις εξοφθαλμες καταστασεις που ερχονται.
Χαλαω εγω χατηρι????
Αστειευεσαι τυπε?αντι να αυτοθαυμαζεστε για τα ποσοστα μπειτε στην κυβερνηση τουλαχιστον ο σφυριζα να δουμε ποσα απιδια
τα ιδια ελεγε και ο αντονι με τα ζαππεια και τα 18 σημεια και σημερα εγινε μνημονιοτερος των μνημονιακων και ο σωτηρας της χωρας