Επισκέπτης
Βάλε και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο της Εθνικής Ελπίδας να ευχαριστηθεί και ο Redmanftw!
Βάλε και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο της Εθνικής Ελπίδας να ευχαριστηθεί και ο Redmanftw!
βαλε με ρε λεμε.....θα κατεβω κι εγω ανεξαρτητος με δικο μου κομμαΑν θελετε κανεναν αλλο υποψηφιο που ξεχασα, πειτε μου...
μαλλον στουρναρα βλεπω γιατρε :S
Η παρούσα κυβερνηση φαινεται πλεον ξεκαθαρα οτι οδευει προς εξαντληση (ή σχεδον εξαντληση) της τετραετίας. Και κατά πάσα πιθανότητα η παρούσα κατάσταση θα επιβεβαιωθεί και στις επόμενες εκλογές.
Η πρωθυπουργία Σαμαρά δεν φαίνεται να απειλείται για τα επόμενα επτά χρόνια.
Επειδή όμως κανένας δεν είναι μόνιμος σε αυτήν την θέση, καποια στιγμή θα έρθει καποιος άλλος.
Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, μετά τον Αντώνη Σαμαρά, είτε σύντομα, είτε αρκετά αργότερα, όπως πιστεύω εγω;
Εννοειται μιλαμε για "πολιτικό" και όχι "υπηρεσιακό" πρωθυπουργό.
Εγώ θα τολμήσω προσωπικά μια πρόβλεψη...
Κυριάκος Μητσοτακης...
Αυτό τώρα να το κρατήσω για μελλοντική χρήση ή θα με κατηγορήσεις ότι έχω προσωπικά μαζί σου ξανά;
AN λες τον Κωστάκη πώς σου ήρθε? Γιατί και εγώ αυτόν πιστέυω.Καραμανλής...
Ο Χριστος και η μανα του.Θα ερθει να μας σωσει λες;AN λες τον Κωστάκη πώς σου ήρθε? Γιατί και εγώ αυτόν πιστέυω.
λες να εχουν και οι δυο απο μια δευτερη ευκαιρια ?Βάλτε στην ψηφοφορία Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Παπανδρέου
ρε μαλακα redmanforthepoutso εχεις 14 κλωνους και εχει 15 ψηφους ο μιχαλοχιτλερ; :S
Γιατί τόσο χαμηλά ο Βαγγέλας?Ούτε μία ψήφο ρε αχάριστοι?Στον ΣΩΤΗΡΑ?
καλος ειναι δικε μου :SΣιγα μην κατσει....7ετια ο σαμαρας