alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ούτε υφυπουργός.αν ποτέ ο καρατζαφέρης επιστρέψει στην ΝΔ θα ποντάρω στην άμετρη φιλοδοξία του να ηγηθεί του κόμματος και να κυβερνήσει
Ούτε υφυπουργός.αν ποτέ ο καρατζαφέρης επιστρέψει στην ΝΔ θα ποντάρω στην άμετρη φιλοδοξία του να ηγηθεί του κόμματος και να κυβερνήσει
νομιζω πως εφτασε η μεγαλη ωρα για να μας κυβερνησει ο βασιλιας μας
Ούτε υφυπουργός.
Η παρούσα κυβερνηση φαινεται πλεον ξεκαθαρα οτι οδευει προς εξαντληση (ή σχεδον εξαντληση) της τετραετίας. Και κατά πάσα πιθανότητα η παρούσα κατάσταση θα επιβεβαιωθεί και στις επόμενες εκλογές.
Η πρωθυπουργία Σαμαρά δεν φαίνεται να απειλείται για τα επόμενα επτά χρόνια.
Εγω παντως δεν επιθυμω την επιστροφη του.αν δεν κυβερνήσει θα σκάσει *P
το λιγότερο θα μπαχαλέψει το κόμμα
Πότε σε κατηγορησα οτι εχεις προσωπικα μαζι μου?Αυτό τώρα να το κρατήσω για μελλοντική χρήση ή θα με κατηγορήσεις ότι έχω προσωπικά μαζί σου ξανά;
Πότε σε κατηγορησα οτι εχεις προσωπικα μαζι μου?
Εδω ο Σαμαρας ειπε καποτε οτι δεν θα γυρισει ποτέ στη ΝΔ ούτε σαν αρχηγος, και θα ντραπω εγω να πω μια προβλεψη?
Σιγα μωρε...
Εγω παντως δεν επιθυμω την επιστροφη του.
Οταν η παραταξη το 2012 εκανε πανστρατια, απουσιαζε.
Σπιτακι του λοιπον.
Αυτος στο ψυχιατρειο.τον Πάνο τον θέλετε πίσω για αρχηγό?
Δεν προκειται φυσικα να στενοχωρηθω επειδη επεσα εξω και δεν προβλεψα την μεγαλυτερη ανατροπη πολιτικου σκηνικου στην Ευρωπη την τελευταια πεντηκονταετια.Μάλλον έχεις ξεχάσει το περσινό κάζο για τις προβλέψεις σου σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές. Ε εντάξει την ίδια τύχη που είχαν εκείνες θα έχει και αυτή η πρόβλεψη περι 7 ετιας πρωθυπουργίας Σαμαρά κτλ-κτλ.
Γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο;Μάλλον έχεις ξεχάσει το περσινό κάζο για τις προβλέψεις σου σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές. Ε εντάξει την ίδια τύχη που είχαν εκείνες θα έχει και αυτή η πρόβλεψη περι 7 ετιας πρωθυπουργίας Σαμαρά κτλ-κτλ.
Αν δεν καταφερουν οι νεοι πολιτικοι σχηματισμοι(ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,ΑΝΕΛ,Χ.Α.,ΔΡΑΣΗ) να τραβηξουν και συγκρατησουν τον κοσμο μοιραια θα επανελθουν οι παλιοι(ΝΔ και ΠΑΣΟΚ)προβλεψη για την μελλοντικη κατασταση.
Πες μας ομως και την δικη σου προβλεψη για την μελλοντικη κατασταση.
Σωστος ρε φιλε....ετσι ειναι ακριβως...Αν δεν καταφερουν οι νεοι πολιτικοι σχηματισμοι(ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,ΑΝΕΛ,Χ.Α.,ΔΡΑΣΗ) να τραβηξουν και συγκρατησουν τον κοσμο μοιραια θα επανελθουν οι παλιοι(ΝΔ και ΠΑΣΟΚ)
Αν δεν καταφερουν οι νεοι πολιτικοι σχηματισμοι(ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,ΑΝΕΛ,Χ.Α.,ΔΡΑΣΗ) να τραβηξουν και συγκρατησουν τον κοσμο μοιραια θα επανελθουν οι παλιοι(ΝΔ και ΠΑΣΟΚ)
Τον Σαμαρα εννοειται πως τον κρατανε στην ζωη οι εταιροι (τσιρακια θα πω) με το παιχνιδι να'ναι: ζωτικης σημασιας και επιβιωσης πλεονΑν κάνει εθνικές πριν τις ευρωεκλογές/δημοτικές μπορεί και να κυβερνήσει ζόρι ως το 16 ισως. Αν τις κάνει μετά δεν πρόκειται καν να ξανακυβερνήσει.
Και κολπάκια να τις κάνει όλες μαζί Εθνικες, Ευρωεκλογές, και Δημοτικές δεν θα τον σώσουν, παρά μόνο θα του δώσουν μια ολιγόμηνη παράταση. Όπως και να έχει δημοτικές και ευρωεκλογές θα είναι καθοριστικές για το τέλος της μεταπολίτευσης όπως την γνωρίζουμε. Διότι οι κυβερνητικοί του εταίροι θα εξαφανιστούν οριστικά. Πιθανες διάδοχες τους καταστάσεις θα φυτοζωούν επίσης.
Το ΕΚΜ που κολλησε ο Συριζα ειναι προφανως για λογους ανανεωσης και φρεσκαρισματοςτο νεοι πολιτικοι σχηματισμοι μου αρεσε
Αν θελετε κανεναν αλλο υποψηφιο που ξεχασα, πειτε μου...
Τον πορνομεταναστηΑν θελετε κανεναν αλλο υποψηφιο που ξεχασα, πειτε μου...