Λοιπόν, για να δούμε που καταλήξαμε για τη loukritia! έπειτα από αυτή τη συζήτηση με τη σωκρατική μαιευτική μέθοδο
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
Έχουμε και λέμε... έπειτα από δηκτικές αναφορές εκ μέρους μας και σοβαρές παραδοχές εκ μέρους της, η loukritia! φαίνεται να είναι:
ξενέρωτη, μονόχνωτη, αγάμητη, χωρίς πάθος για περιπέτεια, με περίεργα γούστα και ιδιοτροπία και σοβαρή περίπτωση μπεμπεκίσματος...Επίσης, έχει την τάση να κρίνει εύκολα τους ανθρώπους καθώς αποφάσισε ότι αποκλείεται να της αρέσω και ας είμαι κούκλος και ξάδερφος του Μάρλον Μπράντο. Της αρέσει δε, να ψάχνει ισορροπία στη σχέση (μάλλον εννοεί ισότητα) άρα είναι και αιθεροβάμων μην πω και εθελοτυφλούσα αλλά παρόλα όσα της προσάπτουμε, μας εκτιμάει για ό,τι της λέμε... άρα κατά βάθος γουστάρει και αυτή να είναι υπό και ας λέει το αντίθετο... άρα είναι και υποκρίτρια και ψεύτρα στην τελική...
Ως ψεύτρα δε, δεν πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας αυτά που αναφέρει στο άβαταρ της. Ότι δεν είναι μπάζο, αλλά διαφορετική και επίσης το ότι αυτοαποκαλείται καλόγουστη... παρόλα αυτά, οφείλω να ομολογήσω ότι έχει την πιο γαμάτη υπογραφή στο forum καθώς όταν την είδα λύθηκα στα γέλια... άρα είτε έχει χιούμορ ή εγώ είμαι κρύος
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Το τελευταίο το αφήνω σ' αυτήν να το αποφασίσει... μην μας πει και υπερβολικούς... ;)