Νέα

Ποιος γνωστός επιχειρηματίας χαροπαλεύει στην εντατική μετά από 15 μαχαιριές;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Δεν το ήξερα ότι έχει ήδη παιδί.

Πάντως, το γεγονός και μόνο ότι η Τζούλια έφαγε το μεγαλύτερο μέρος της νεότητάς της δίπλα του, δείχνει ότι η ίδια το σκεφτόταν ΣΟΒΑΡΑ, νόμιζε ότι βρήκε τον άνθρωπό της και καταστάλαξε/ αποοφάσισε νωρίς και νέα, σε αντίθεση με τις Ελλεηνίδες που μετά τα 35+ ψάχνουν το κορόιδο.

Συγνώμη που το λέω, αλλά προσωπικά , η Τζούλια μου φαίνεται όται ήταν τιμιότερη στη σχέση αυτή από τον "επιχειρηματία".
:think: :think: :think: :think: :think: :think:
Έλα??????

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.539
Πόντοι
9.297
Νομίζω οτι ο τύπος ειχε ηδη ενα παιδι, οποτε γιατι να μπει στην διαδικασία να κανει κι αλλο; Το μονο που ηθελε ειναι να καλοπερνάει με το μουνετο. Απλώς κάποια στιγμή χτύπησε το βιολογικό ρολόι της Τζουλιας και την εκανε να βρει καποιον αλλο να την κανει μανα.
Ακριβώς αυτό...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Όποιος την νύχτα περπατεί λάσπες και σκατα πατει....
Μετά το ξενύχτι πλησιαστε σε καντίνα μόνο αν δεν υπάρχει κόσμος ...αν δείτε ανθυγιεινές κωλοφατσες τριγύρω , φύγετε στο σπίτι σας καλύτερα.
Ρε τύποι πάρτε ένα ταπεράκι από το σπίτι για μετα τα ξύδια...
Υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα σπιτικό μουσακά? Ένα σπετσοφάι?
Τι βρώμικα και μαλακίες πάτε και πληρώνετε....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.458
Πόντοι
9.931
Τύπε απόπειρα, ΑΠΟΠΕΙΡΑ...ανεπιτυχής δλδ.
Τους δίνεται η δυνατότητα να τελειοποιηθούν, τι δεν καταλαβαίνεις :confused:
Στα ξένα το λένε self improvement
Κανονικα οταν συλλαμβάνουνε κάποιον να εχει μαχαίρι επάνω του η πιστολι θα επρεπε να τρώει χαλαρά ενα χρόνο φυλακα ΧΩΡΙ΅Σ ΕΞΑΓΟΡΑ, ΧΩΡΙ΅Σ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. Ωστε οταν βγει απο την φυλακή να το σκεφτεί δυο και τρεις φορες αν θα κουβαλήσει ξανα οπλο.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Με τέτοια σκατιλα που υπάρχει έξω ανά πασα στιγμή μπορεί να γίνει η μαλακια..σήμερα στο δρόμο ένα γαμημενο σκουπιδαριο πήγαινε σημειωτον σε δρόμο με όριο 70χλμ.ειχα την ατυχία να είμαι από πίσω του.μολις πήγαινα να τον προσπεράσω(νόμιμα από την διακεκομμένη) επιτάχυνε το σιχαμα.1-2 την τρίτη γκαζωσα τέρμα τον περνάω και μ'επιασε μπάτσος με ραντάρ για ταχύτητα(δικαιολογημένα).το φαγα το πρόστιμο.αυτο το καθίκι σκέφτητε τι συμπεριφορά θα έχει έξω.θελει πολύ υπομονή και αυτοσυγκράτηση..
Τύπε εσύ μου έσπαγες τ'αρχίδια για προσπέραση? :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.539
Πόντοι
9.297
Ρε τύποι πάρτε ένα ταπεράκι από το σπίτι για μετα τα ξύδια...
Υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα σπιτικό μουσακά? Ένα σπετσοφάι?
Τι βρώμικα και μαλακίες πάτε και πληρώνετε....
Πολύ πιο ασφαλές...από κάθε άποψη!
Το πολύ πολυ κάντε λίγη υπομονή και γυρίστε σπίτι νηστικοί...όμως θα είστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ!Εκεί έστω φρυγανιές η λίγο τυρί θα βρεθεί για να τσιμπήσετε μετά το ξενύχτι.Αν δεν είχατε λεφτά δεν θα βγαινατε κιόλας...

• Like
Αντιδράσεις: Y13

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.300
Πόντοι
216
Κανονικα οταν συλλαμβάνουνε κάποιον να εχει μαχαίρι επάνω του η πιστολι θα επρεπε να τρώει χαλαρά ενα χρόνο φυλακα ΧΩΡΙ΅Σ ΕΞΑΓΟΡΑ, ΧΩΡΙ΅Σ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. Ωστε οταν βγει απο την φυλακή να το σκεφτεί δυο και τρεις φορες αν θα κουβαλήσει ξανα οπλο επάνω.
Δεν πρεπει να υπαρχει διαφορα μεταξυ αποπειρας ανθρωποκτονιας και ανθωποκτονιας το ιδιο ειναι.
Τωρα εαν επεσαν οι γιατροι στο θυμα και του εσωσαν την ζωη δεν πρεπει να διαφοροποιει την ποινη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.539
Πόντοι
9.297
Δεν το ήξερα ότι έχει ήδη παιδί.

Πάντως, το γεγονός και μόνο ότι η Τζούλια έφαγε το μεγαλύτερο μέρος της νεότητάς της δίπλα του, δείχνει ότι η ίδια το σκεφτόταν ΣΟΒΑΡΑ, νόμιζε ότι βρήκε τον άνθρωπό της και καταστάλαξε/ αποοφάσισε νωρίς και νέα, σε αντίθεση με τις Ελλεηνίδες που μετά τα 35+ ψάχνουν το κορόιδο.

Συγνώμη που το λέω, αλλά προσωπικά , η Τζούλια μου φαίνεται όται ήταν τιμιότερη στη σχέση αυτή από τον "επιχειρηματία".
Aν η Τζούλια ψαχνοταν σοβαρά για αποκατάσταση μπορούσε να μην κάτσει σε σουγκαρ νταντυ με τόση διαφορά ηλικιας από την ίδια...
Άλλωστε δεν νομίζω να είναι μακρυά σε ηλικία από το τωρινό της έτερον ήμισυ.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Τεσπα. Ξέρεις αγαπητέ αυτός ο Μάρκου τι είδος ριαλ. Εστειτ έκανε? Ως λαγωνικό του μπου προσπαθώ να αποκαλύψω καταστάσεις αλλά δεν έχω φηντ μπακ για την δουλειά του πούρο γαμπρού θύματος

Δεν είναι μεσίτης.

Είχε κάνει 2 μεγάλες αγοραπωλησίες και έχει ασχοληθεί και με κατασκευές στα ΒΠ.

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Το πολυ μικρής διάρκειας βιντεακι, δειχνει τον επιχειρηματία να την πεφτει στον μαχαιροβγαλτη. Μάλλον καταλαβε οτι χωρις το μαχαίρι θα τον φύτευε ο μεσήλικας...

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.598
Πόντοι
506
Με τέτοια σκατιλα που υπάρχει έξω ανά πασα στιγμή μπορεί να γίνει η μαλακια..σήμερα στο δρόμο ένα γαμημενο σκουπιδαριο πήγαινε σημειωτον σε δρόμο με όριο 70χλμ.ειχα την ατυχία να είμαι από πίσω του.μολις πήγαινα να τον προσπεράσω(νόμιμα από την διακεκομμένη) επιτάχυνε το σιχαμα.1-2 την τρίτη γκαζωσα τέρμα τον περνάω και μ'επιασε μπάτσος με ραντάρ για ταχύτητα(δικαιολογημένα).το φαγα το πρόστιμο.αυτο το καθίκι σκέφτητε τι συμπεριφορά θα έχει έξω.θελει πολύ υπομονή και αυτοσυγκράτηση..
καλα δε σκεφτηκες οτι ο τυπος στο προπορευομενο οχημα μπορει να ηξερε οτι γινεται ελεγχος στην περιοχη και ηθελε να σε προστατευσει;

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
καλα δε σκεφτηκες οτι ο τυπος στο προπορευομενο οχημα μπορει να ηξερε οτι γινεται ελεγχος στην περιοχη και ηθελε να σε προστατευσει;
Αν συνέχιζε όπως πήγαινε(σα χελώνα δλδ) και τα 70χλμ αρκουσαν για να τον προσπεράσει κάποιος.ακραια σκέψη δε νομίζω να έγινε έτσι.οταν έχει μπλόκο σε προειδοποιούν οι απέναντι παίζοντας τα φώτα,δε κάνουν ταρζανιες με το τιμόνι..

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Πάντως με βάση αυτά που διάβασα αν ο άλλος ήθελε να τον φάει δεν θα έριχνε 15 μαχαιριές όπου να ναι στο σώμα αλλά θα του είχε κόψει το λαιμό ή θα πήγαινε για καρδιά.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Τυπ
Πάντως με βάση αυτά που διάβασα αν ο άλλος ήθελε να τον φάει δεν θα έριχνε 15 μαχαιριές όπου να ναι στο σώμα αλλά θα του είχε κόψει το λαιμό ή θα πήγαινε για καρδιά.
Τύπε μου, είμαι σίγουρος ότι στην φυλακή θα διδαχθεί τον σωστό τρόπο να χτυπάει με το μαχαίρι και να ζηλέψει ακόμα και ο Ράμπο, ώστε όταν με το καλό ξαναβγεί, να είναι μια φονική μηχανή.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Δεν είναι μεσίτης.

Είχε κάνει 2 μεγάλες αγοραπωλησίες και έχει ασχοληθεί και με κατασκευές στα ΒΠ.
Όπως περίμενα
Περιουσία αο γονείς και για ξεκαρφωμα αντί εργολάβος λέμε ρηαλ εστειτ. Αυτό είχα φανταστεί.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Aν η Τζούλια ψαχνοταν σοβαρά για αποκατάσταση μπορούσε να μην κάτσει σε σουγκαρ νταντυ με τόση διαφορά ηλικιας από την ίδια...
Άλλωστε δεν νομίζω να είναι μακρυά σε ηλικία από το τωρινό της έτερον ήμισυ.
Τύπε μου, ειδικός των ειδικών στα σουγκαρνταντιλίκια και στα σπονσοριλίκια, είναι ο τύπος @Kalogero. Αναμένουμε μια εκ του βάθους ανάλυση από ψυχολογικής, ηλικιακής και χρηματοοικονομικής πλευράς.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Οπότε εργολάβος τσαμπουκαλευτηκε με το αρχιδι, μάλλον φοβήθηκε ο φλώρος ο άλλος κ τον σουγαδιασε. Θα ανοίξει η σουφρα του βαθιά τώρα όμως..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Τύπε μου, ειδικός των ειδικών στα σουγκαρνταντιλίκια και στα σπονσοριλίκια, είναι ο τύπος @Kalogero. Αναμένουμε μια εκ του βάθους ανάλυση από ψυχολογικής, ηλικιακής και χρηματοοικονομικής πλευράς.
Καλόγερο είναι ιντελεκτουαλ. Δεν είναι εργολάβος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.539
Πόντοι
9.297

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Συναγωνιστή @midas69 ,
Eιχες στο avatar σου εκείνη την μυθική μορφή τον Μιχάλη που πολέμησε τον Πούτιν και τώρα έβαλες ...ποιον;;;;;
Καλά ρε μλκας είσαι?? Στην Αυστραλία ζεις? Είναι δυνατόν να μην τον ξέρεις??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom