Νέα

Ποιος γνωστός επιχειρηματίας χαροπαλεύει στην εντατική μετά από 15 μαχαιριές;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Τι είναι αλβανος? Ρομα? Έλληνας πρεζόνι? Τσετσενος. Ξάδερφος του Λαγού??

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Μήπως απλά ένα ακόμα καλόπαιδο με φράγκα κ έπαρση;
15 μαχαιριές για να ρίξεις πρέπει να ξέρεις από μαχαίρι.. Εγώ δεν μπορώ πχ ούτε σε ψόφιο κουνέλι να χβσβ 15 σε 5 δευτερα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.955
Πόντοι
12.756
15 μαχαιριές για να ρίξεις πρέπει να ξέρεις από μαχαίρι.. Εγώ δεν μπορώ πχ ούτε σε ψόφιο κουνέλι να χβσβ 15 σε 5 δευτερα
τι να σου κανει το κουνέλι.. αν σου σκάσει καμιά αρκούδα 300 θα ριξεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
τι να σου κανει το κουνέλι.. αν σου σκάσει καμιά αρκούδα 300 θα ριξεις
Τεσπα. Ξέρεις αγαπητέ αυτός ο Μάρκου τι είδος ριαλ. Εστειτ έκανε? Ως λαγωνικό του μπου προσπαθώ να αποκαλύψω καταστάσεις αλλά δεν έχω φηντ μπακ για την δουλειά του πούρο γαμπρού θύματος

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Τεσπα. Ξέρεις αγαπητέ αυτός ο Μάρκου τι είδος ριαλ. Εστειτ έκανε? Ως λαγωνικό του μπου προσπαθώ να αποκαλύψω καταστάσεις αλλά δεν έχω φηντ μπακ για την δουλειά του πούρο γαμπρού θύματος

Ο γούγλες δεν βγάζει τίποτα;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.955
Πόντοι
12.756
εμπορικα ακίνητα εχω ακούσει
μαγαζιά , εμπορικά κτλ ετσι λενε

Για μενα ενοικια εισπράττει απο καμιά περουσία γονιων και απλα λεει και real estate για να λέει οτι κάνει και κάτι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Ο γούγλες δεν βγάζει τίποτα;
Βγάζει μλκιες επιχηρηματιζς του ριαλ εστειτ.... Οι πιο πολλοί δεν έχουν να βάλουνε δύο πόρτες ασφαλείας σπίτι τους.. Αυτός συντηρουσε βιζιτογκομενες. Οπότε τι δουλειά έκανε? Επί της ουσίας ρωτάω?
.

• Ουάου
Αντιδράσεις: geoMan
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Βγάζει μλκιες επιχηρηματιζς του ριαλ εστειτ.... Οι πιο πολλοί δεν έχουν να βάλουνε δύο πόρτες ασφαλείας σπίτι τους.. Αυτός συντηρουσε βιζιτογκομενες. Οπότε τι δουλειά έκανε? Επί της ουσίας ρωτάω?
.

Εάν δεν ξέρει το google, τότε μόνο ο @raopau μπορεί να σου πει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.539
Πόντοι
9.297
Αν εννοείς τη Τζουλια μπορεί να ήταν αίσθημα τυπε
Αυτός είχε αισθήματα προς την Τζούλια....η Τζούλια θα γυρνούσε να τον κοιτάξει αν ο τύπος δεν είχε φράγκα;
Πάντως φανταστείτε ότι λόγω ηλικίας ήταν πιο συντηρητικός και δεν την ακολουθούσε σε extreme-sports....και τώρα έκανε το πιο extreme όπως αποδείχθηκε.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Αυτός είχε αισθήματα προς την Τζούλια....η Τζούλια θα γυρνούσε να τον κοιτάξει αν ο τύπος δεν είχε φράγκα;
Πάντως φανταστείτε ότι λόγω ηλικίας ήταν πιο συντηρητικός και δεν την ακολουθούσε σε extreme-sports....και τώρα έκανε το πιο extreme όπως αποδείχθηκε.
Αρκίδια μέντολες αισθήματα είχε ο τύπος, κατά την γνώμη μου πάντα.
Την είχε πόσο, 10 χρόνια ήταν μαζί, παραπάνω;
Αν την αγαπούσε και την ήθελε πραγματικά, θα την παντρευόταν και θα έκανε οικογένεια μαζί της. Εκτός... αν δεν ήθελε κανείς από τους δύο οικογένεια τότε, αυτός για να γυρνάει και να καλοπερνάει, αυτή γιατί θεωρούσε ότι ήταν νωρίς.
Από την μούρη πάντως, δεν τον κόβω ότι πραγματικά ήθελε οικογένεια, αλλά δεν έκανε όμως και το επόμενο βήμα να την παντρευτεί και να δουν το μέλλον αργότερα.

Δεν νομίζω ότι δεν ήξερε τι θα έπρεπε να προσφέρει σε γυναίκα σαν τη Τζούλια, εννοείται ότι ήξερε. Φυσικά και αν ήταν άνεργος και άφραγκος δεν θα τον πλησίαζε(και πραγματικά, γιατί να το κάνει, άλλωστε; Υπάρχουν και εξαιρέσεις με αυτοκτονικές τάσεις γυναικών, ως προς το μέλλον μιας σχέσης με άεργο και τεμπέλη, αλλά είναι απλά εξαιρέσεις) .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.456
Πόντοι
9.931
Αρκίδια μέντολες αισθήματα είχε ο τύπος, κατά την γνώμη μου πάντα.
Την είχε πόσο, 10 χρόνια ήταν μαζί, παραπάνω;
Αν την αγαπούσε και την ήθελε πραγματικά, θα την παντρευόταν και θα έκανε οικογένεια μαζί της. Εκτός... αν δεν ήθελε κανείς από τους δύο οικογένεια τότε, αυτός για να γυρνάει και να καλοπερνάει, αυτή γιατί θεωρούσε ότι ήταν νωρίς.
Από την μούρη πάντως, δεν τον κόβω ότι πραγματικά ήθελε οικογένεια, αλλά δεν έκανε όμως και το επόμενο βήμα να την παντρευτεί και να δουν το μέλλον αργότερα.

Δεν νομίζω ότι δεν ήξερε τι θα έπρεπε να προσφέρει σε γυναίκα σαν τη Τζούλια, εννοείται ότι ήξερε. Φυσικά και αν ήταν άνεργος και άφραγκος δεν θα τον πλησίαζε(και πραγματικά, γιατί να το κάνει, άλλωστε; Υπάρχουν και εξαιρέσεις με αυτοκτονικές τάσεις γυναικών, ως προς το μέλλον μιας σχέσης με άεργο και τεμπέλη, αλλά είναι απλά εξαιρέσεις) .
Νομίζω οτι ο τύπος ειχε ηδη ενα παιδι, οποτε γιατι να μπει στην διαδικασία να κανει κι αλλο; Το μονο που ηθελε ειναι να καλοπερνάει με το μουνετο. Απλώς κάποια στιγμή χτύπησε το βιολογικό ρολόι της Τζουλιας και την εκανε να βρει καποιον αλλο να την κανει μανα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Νομίζω οτι ο τύπος ειχε ηδη ενα παιδι, οποτε γιατι να μπει στην διαδικασία να κανει κι αλλο; Το μονο που ηθελε ειναι να καλοπερνάει με το μουνετο. Απλώς κάποια στιγμή χτύπησε το βιολογικό ρολόι της Τζουλιας και την εκανε να βρει καποιον αλλο να την κανει μανα.
Δεν το ήξερα ότι έχει ήδη παιδί.

Πάντως, το γεγονός και μόνο ότι η Τζούλια έφαγε το μεγαλύτερο μέρος της νεότητάς της δίπλα του, δείχνει ότι η ίδια το σκεφτόταν ΣΟΒΑΡΑ, νόμιζε ότι βρήκε τον άνθρωπό της και καταστάλαξε/ αποοφάσισε νωρίς και νέα, σε αντίθεση με τις Ελλεηνίδες που μετά τα 35+ ψάχνουν το κορόιδο.

Συγνώμη που το λέω, αλλά προσωπικά , η Τζούλια μου φαίνεται όται ήταν τιμιότερη στη σχέση αυτή από τον "επιχειρηματία".

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Εν το μεταξυ οι ποινες για απόπειρα ανθρωποκτονίας ειναι αστείες, δειτε παρακάτω ποινες και γελαστε η κλαψτε.

Τύπε απόπειρα, ΑΠΟΠΕΙΡΑ...ανεπιτυχής δλδ.
Τους δίνεται η δυνατότητα να τελειοποιηθούν, τι δεν καταλαβαίνεις :confused:
Στα ξένα το λένε self improvement

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom