str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
κατι τετοιο τυπε?
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις δικέ μου!
κατι τετοιο τυπε?
ε εχω παει 2 φορες....που λεει και ο ΠΠοςΑπορία:
Πού στο διάολο τις βρίσκεις ρε τις ξένες;;;
Δεν γνωρίζω ούτε μία!!!
Γεια σου Μέμο επιβήτορα!!!η βιζα τους θα ανοιξει 21 με 22...
δε χρειαζονται πολλα λεφτα ρε παπαρα, θα σου κανω μπριφινγκ εγω πριν τις συναντησουμε... αμα με κανεις ρομπα, σε παραταω και φευγω εν ψυχρΩ να το ξερεις! (ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΖΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)
Μετά παραπονιέστε για τους ξένους/ες οι ακρομεσοδεξιοί,ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουμε όση ποσόστητα κ ποιότητα πρέπει!!!ε εχω παει 2 φορες....που λεει και ο ΠΠος
η βιζα τους θα ανοιξει 21 με 22...
δε χρειαζονται πολλα λεφτα ρε παπαρα, θα σου κανω μπριφινγκ εγω πριν τις συναντησουμε... αμα με κανεις ρομπα, σε παραταω και φευγω εν ψυχρΩ να το ξερεις! (ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΖΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)
εγω τοχω πει, αν αντι για πακιστανους ειχαμε ισο αριθμο Λευκορωσσιδων, θα ημουνα Συριζα....Μετά παραπονιέστε για τους ξένους/ες οι ακρομεσοδεξιοί,ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουμε όση ποσόστητα κ ποιότητα πρέπει!!!
Σ'ευχαριστω ρε ισιε για το υλικο...ενδιαφερον σαν θεμα για ψαξιμοΒεβαίως...
1463: Δέκα χρόνια μόνο μετά την άλωση της Πόλης, σημειώνεται επαναστατικό κίνημα σε Σπάρτη, Λακεδαίμονα και Αρκαδία με επικεφαλής τους Πέτρο Μπούα και Μιχαήλ Ράλλη.
1479: Κίνημα στη Μάνη από τον Κορκόδειλο Κλαδά.
1481: Επαναστατεί η Χειμάρρα και η Αυλώνα με αρχηγούς τον Κλαδά και τον Ιωάννη Καστριώτη.
1496, 1499: Επανάσταση σε Ήπειρο, Στερεά και Πελοπόννησο με υποκίνηση του Καρόλου Η’.
1532: Επανάσταση σε Κορώνη και Πάτρα με αρχηγούς τον Νικόλαο Μαμωνά-Παλαιολόγο, τον Μιχαήλ Καλόφωνο και άλλους.
1571: Επανάσταση σε Πελοπόννησο, Στερεά, Μακεδονία και Αιγαίο μετά την καταστροφή του τουρκικού στόλου στη Ναύπακτο από τους ενωμένους στόλους της Ευρώπης.
1612: Επανάσταση στα Γιάννενα από τον ηρωικό Δεσπότη Τρίκκης Διονύσιο τον «Σκυλόσοφο».
1684: Οι Έλληνες ξεσηκώνονται στο πλευρό των Ενετών και ελευθερώνουν τον Μωρηά. Η ελευθερία αυτή θα κρατήσει μέχρι το 1715.
1770: Κατά τα Ορλωφικά, όλη η Ελλάδα ξεσηκώνεται απ’ άκρη σε άκρη. Μετά την προδοσία της επανάστασης, οι τουρκικές αρχές προέβησαν σε φρικτές σφαγές εις βάρος Ελλήνων χριστιανών.
1778-1793: Ο «πειρατής» Λάμπρος Κατσώνης κυριαρχεί στο Αιγαίο και προξενεί στον τουρκικό στόλο τεράστιες καταστροφές.
Πηγούλα:
Θέλουμε κριτική μετά,μόνο μην προσχωρήσης στην ακρά δεξιά!!!δλδ εσύ λειτουργείς ως τουρ οπερέιτορ;
ξήγα λίγο το σκηνικό;
τα έχεις πηδήξει και τα δυο μωρά;
η μια ειναι γκομενα μου, η αλλη φιλη της ρε παπαρα...δλδ εσύ λειτουργείς ως τουρ οπερέιτορ;
ξήγα λίγο το σκηνικό;
τα έχεις πηδήξει και τα δυο μωρά;
Υπάρχουνε κ οι Πακιστανές ρε,δείχνουμε καλό χαρακτήρα μπας κ μας επιλέξουνε και άλλες φυλές!!!εγω τοχω πει, αν αντι για πακιστανους ειχαμε ισο αριθμο Λευκορωσσιδων, θα ημουνα Συριζα....
η μια ειναι γκομενα μου, η αλλη φιλη της ρε παπαρα...
αμεσως να πεταξεις τη λασπη σου ρε πουστη μου...
εννοειται..."μια από τις γκόμενες σου" εννοάς;
Σύμφωνα πάντως με όσα έχει πει ο Μέμος κατά καιρούς στην Ρωσία κ Λευκορωσία γίνονται τα όργια του Καλιγούλα!!!"μια από τις γκόμενες σου" εννοάς;
Ελεύθερη σχέση που λένε εεε;;;εννοειται...
εμεις τα εθνικια εχουμε μεγαλη καρδια..... εχει αγαπη για πολλες γυναικες....
εννοειται...
εμεις τα εθνικια εχουμε μεγαλη καρδια..... εχει αγαπη για πολλες γυναικες....
οταν σου ελεγα νωριτερα οτι και να τις διαβασεις τις μεμοθεωριες παλι αγαμητος θα μεινεις, τσαντιστηκες....Σύμφωνα πάντως με όσα έχει πει ο Μέμος κατά καιρούς στην Ρωσία κ Λευκορωσία γίνονται τα όργια του Καλιγούλα!!!
+ ότι είναι απελευθερωμένος λαός.οταν σου ελεγα νωριτερα οτι και να τις διαβασεις τις μεμοθεωριες παλι αγαμητος θα μεινεις, τσαντιστηκες....
εσυ αυτο εχεις καταλαβει απο οτι εχω πει?
10 μερες θα ειναι εδω, χαλκιδικη στην Κασσανδρα θα παμε (ετσι με μικρα,τα κεφαλαια μου φερνουν ασχημους συνειρμους....να τις γαμησουμε θελουμε οχι να τις αποκλεισουμε)γι' αυτό σου λέω τι ψάχνεσαι με τα πολιτικά;
μίλα για γυναίκες...
δώσε τη γνώση σου στο λαό!!!
και πόσες μερες θα είναι εδώ και που θα ΠΑΜΕ;;;;
Αχ βλέπω να ξεχνιέται σύντομα κ το Π.Α.ΜΕ!!!γι' αυτό σου λέω τι ψάχνεσαι με τα πολιτικά;
μίλα για γυναίκες...
δώσε τη γνώση σου στο λαό!!!
και πόσες μερες θα είναι εδώ και που θα ΠΑΜΕ;;;;
οταν σου ελεγα νωριτερα οτι και να τις διαβασεις τις μεμοθεωριες παλι αγαμητος θα μεινεις, τσαντιστηκες....
εσυ αυτο εχεις καταλαβει απο οτι εχω πει?